www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

melodymaker

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    hunedoara

Recent Profile Visitors

3715 profile views

melodymaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputation

  1. Vand un case Gibson Les Paul . Pretul este de 500 de RON . Caut la schimb un case mai ''sofisticat'' cu diferenta din partea mea .
  2. Aproape toti cei care chiar CANTA la chitara pe acest forum au o parere foarte proasta despre Harley Benton . Nu sunt deloc fiabile , se strica , nu sunt 'gig-worthy' deloc . Presupun cel care a initiat topicul vrea sa faca cantari etc. nu sa le cumpere sa le bage in amp sau cab sa il porneasca si sa spuna '' ah , functioneaza deci sunt ok ! '' si sa bata campii pe RGC despre chestii de care habar nu are ... In alte ordine de idei , sunt si alternative care nu is scumpe si sunt mult peste HB , eu am cumparat Dif-uri ''noname'' Made in Germany au stat in umezeala in beci , iarna la frig , vara in canicula carate , abuzte , lovite si dupa ani de zile inca functioneaza + ca au un sunet care m-a lasat placut surprins , am dat 30 de euro pe bucata . Apropo , nu stiu daca ai pus link-ul de la thomann doar ca exemplu dar nu cred ca merita sa cumperi difuri asa ieftine si sa platesti transport de 30 de Euro .
  3. Gasesti o tona de ampuri la MP mai bune sau ma nebune . Daca ceri sfat ce sa iti cumperi iti explic repede cum se intampla . 1. ne intrebi ce amp sa cumperi 2. iti recomanda lumea de toate 3. unii se mai cearta 4. in final oricum cumperi ce vrei tu si tot fasul a fost pentru nimic
  4. in ideea ca am vazut pe forum Gibson-uri pentru 2500 , mai bine mai strangi bani dupa umila mea opinie By the way , specificatiile sunt incluse in link-ul dat de tine . Demo-uri sunt destule pe youtube . Daca ai fi intrebat ceva specific de el intelegeam dar asa ii mai mult topic sa fie topic .
  5. Se da pe forum crybaby-uri cu 250 . De ce ai lua un procesor daca tie iti trebuie wah ? ( ca asta se intelege din post )
  6. WOW ce garantie . Ne-am linsitit cu totii . Datii bataie la Harley Benton !!!!
  7. Eu stiu de le de la TheZKD http://forums.rgc.ro/topic/77431-fibenare-custom-guitars/page__p__715860__hl__fibenare__fromsearch__1#entry715860 , am auzit ca le-a incercat roadmasterul e tare de tot
  8. Nu iesea nimic , inca ar mai filozofa ce inseamna ''bun'' , despre eficienta materialelor alese , si-ar fi dat seama ca defapt numai ceva material special de pe Pluto este adecvat pentru performanta maxima , si intre timp ar fi murit demult simpla placere de a canta la chitara si impartasi ''credinte'' intr-o atmosfera placuta de la un chitarist la altul .
  9. Cateodata mai misun pe la MP , ma mai uit prin postari ... Cumva la asta fiveseven intotdeauna imi sare siguranta . Tipicul roman care se pricepe la tot ( stii tu , aia care sunt mare mesteri in casa pana nu mesteresc gazul si explodeaza jumat'de bloc ) , e un specimen al societatii noastre care ne trage numai in jos . Plus ca a promis odata ca nu mai trolleaza pe forum ... Mai si minte ! Crezi ca nu am putea sa cotrobaim prin postarile sale si sa il luam exact cu aceeasi metoda ca si el ? Analizam fiecare cuvant , scoatem totul in afara contextului si trecem pe totala alta planeta de la niste lucruri care ar trebui sa fie simple placeri chitaristice . On topic : Sunt si eu curios , cate kg are acel cabinet ( scuze daca ai mai precizat si n-am vazut eu ) ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.