www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Plata Unei Cantari Intr-Un Pub?


zerohe
 Share

Recommended Posts

Intrebarea ta e cam generica. Exista trupe cu notorietate care au tarif relativ fix, nu conteaza prea tare locatia, numarul de oameni prezenti, etc ci eventual distanta, timpul cat presteaza, cati sunt in trupa, daca cara sau nu de scule, etc si trupe care sunt mai putin cunoscute si evident nu pot emite aceleasi pretentii financiare, chiar daca aduc in bar acelasi numar de oameni cum spui tu.

 

Si ca-n orice domeniu se negociaza. Esti un slab negociator, canti pe consumatie, stii sa negociezi, cresti consumatia si mai pleci si cu ceva bani :) Mai conteaza si cat de chitra e administratorul barului, cat de valoroasa e trupa, daca in Bucuresti sau in provincie si tot asa. Deci nu cred ca-ti va putea da nimeni un raspuns universal valabil.

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Borsec: Ai perfecta dreptate dar din pacate se practica. Sunt o gramada de pusti care zic si mersi sa aiba unde sa cante sa-i vada si pe ei lume, nu-s in stare sa emita pretentii, patronii de baruri zic si mersi ca le anima cineva atmosfera si uite asa s-a nascut probabil conceptul de 'cantat pe 3 beri jumate'

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mai depinde si ce vanzare produc cei 100 adusi de tine, si mai depinde si daca mai sunt inca 100 care trec intamplator si raman acolo ca le place. (adica nu-i aduci tu). O trupa cu scaun la cap si cu o prestatie decenta trebuie sa plece cu cel putin 1000 lei in afara de tratatia de bar (care este un gest de politete).

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

si au spus ca pot sa beau cat vreau de la bar cu bun simt..

 

Adica poti sa bei cit vrei, dar nu poti sa bei cit vrei.

 

Lasati ba trupele, nu va mai faceti sperante sa cistigati bani din asta... Merge cel mult ca hobby, atita timp cit ai un serviciu (sau alta modalitate de a te intretine) care iti permite sa investesti in placerea ta.

 

PS. Trupele romanesti sint de c***t... nu stiu daca exista trei trupe la care as plati bilet de intrare.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Cine vrea sa castige bani din cantat poate sa o faca, in Bucuresti cel putin sunt din ce in ce mai multe oportunitati. Problema este ca au crescut standardele, nu te mai poti prezenta cu cu un repertoriu pe care il stii din Winamp. Trebuie sa mananci pe paine piesele si sa suni impecabil. Cineva care are un serviciu de zi ajunge foarte greu la nivelul cerut. Daca ajunge vreodata.

Edited by 24fret
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Asta e si problema. Ca sa ajungi sa faci performanta trebuie sa te dedici, sa consumi timp si energie. La noi se face muzica dupa job, se repeta doar in weekend, se sare peste teorie, echipamentul nu conteaza.... D-asta si suntem in urma si a ajuns rock-ul 'african' sa sune mai bine decat cel romanesc.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.