Popular Post Bright Tone Posted October 23, 2013 Popular Post Posted October 23, 2013 M-am gandit sa bag sa postez si eu un mic video cu soloul de la Comfortably Numb piesa care o fac cover cu trupa...oricum sper sa va placa si have fun!!!! 23
tudorzzz Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Cine v-a regizat videoclipul, Spielberg ? Ontopic : mi-a placut foarte mult coverul vostru, bravo ! ( cu tot ecoul care strica din calitatea inregistrarii )
GuitarSilviu Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 M-am gandit sa bag sa postez si eu un mic video cu soloul de la Comfortably Numb piesa care o fac cover cu trupa...oricum sper sa va placa si have fun!!!! Ce scule folosesti ? ..Suna demential ,dozele sunt cumva Y2M ?
Bright Tone Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Salut doza de bridge Dimarzio Chopper iar in pedalboard de la chitara spre amp: Digitech Bad Monkey, Big Muff Russian(facut de Razvan S.), Boss CH1, Digi Delay, Artec EQ, Reverbul din amp!!! 1
Radu Dragomir_15772 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Bun solo. Bendurile sunt interesante. Ce corzi aveai?
Bright Tone Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Multumesc frumos!!! corzile sunt GHS de 10'
produs de cluj Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 daca s-ar canta si la ortodocsi asa ceva in beserica, jur ca as mai da o sansa religiei!
sam Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Lasand la parte performantele muzicale pentru care va felicit maxim, captati fratilor si sunetul la un nivel corespunzator! Chiar nu e atat de greu pe cat pare si nici atat atat de costisitor.. Excelent solo una peste alta, chiar are tot ce-i trebuie!
Bright Tone Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 aaaaa toti suntem ortodcsi:))) dar cantarea a fost intr-o sinagoga pentru ca a fost singura sala/locatie unde s-ar fi putut tine...oricum who cares about religion!!!
Squier Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ciprian, pe 23 luna asta am concert la tine la Bistrita la cafeneaua Plan B cu formatia mea, hai sa stam la o vorba la probe, felicitari pentru interpretare si ton!
autumnal hysteria Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Bine acolo Ciprian "Ghilmur" Cotfas 1
Recommended Posts