www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

produs de cluj

Active Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  67%

Community Reputation

31 Excellent

About produs de cluj

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  caut

Recent Profile Visitors

3,943 profile views
 1. salutare. daca este pe aici un chitarist cu chef de zdranganeala ,,de weekend” sa dea un semn. la fel sa faca orice alt instrumentist interesat de cate o cantare fara vreun scop anume in afara de ,,amoru artei”. muzical vorbind, sunt deschis la o gama variata de genuri, doar sa sune melodic si sa nu se termine cu ,,core” sau sa inceapa cu ,,power”. sunt solist vocal (bariton), momentan cant folk romanesc (coveruri) impreuna cu un chitarist. ar fi voba initial de coveruri, dar daca sunteti ,,+creationisti+” putem discuta si compozitii proprii. :)) si nu ar fi rau sa aveti macar 25 de ani ca sa nu imi ziceti ,,nenea” :)) experienta de scena e irelevanta. conteaza numa sa zdranganiti la un nivel mediu, ca nici eu nu sunt vreun virtuoz, dar nici incepator nu-s. mai multe povestim in privat daca sunt interesati. succesuri!
 2. produs de cluj

  vând Boxe active Fender Fortis 12BT

  SE VAND NUMAI CU PROBA DE SUNET SI RIDICARE PERSONALA! nu trimit prin curier. pret negociabil.
 3. produs de cluj

  vând Shure SM58 LC

  Microfon Shure SM58, original, cumparat de la un magazin de specialitate din Romania. Detin cutie, borsura, borseta, factura si certificat de garantie (nu mai are garantie) Functioneaza perfect. Are mici zgarieturi in zona de contact cu nuca de stativ. (se vad in poze) A fost folosit doar ocazional.
 4. produs de cluj

  trupa de evenimente

  se cauta trupa de evenimente pentru petrecerea de revelion. locatia: hotel in zona turistica montana din judetul Cluj. detalii in mesaj privat.
 5. produs de cluj

  vând Boxe active Fender Fortis 12BT

  3300 lei perechea. stative incluse. nu ma intereseaza schimburi
 6. produs de cluj

  vând Boxe active Fender Fortis 12BT

  UP! 3600 lei perchea. cu tot cu stative.
 7. Boxe active Fender Fortis 12BT. Boxele sunt pe 12 inch, amplificare 1300w peak si 650 RMS. Are 2 intrari combo (line/XLR) si un al 3-lea canal pentru conectare bluetooth. Incintele sunt de lemn. plywood 15mm grosime. basul este puternic, sunetul este clar si la volum mare. suna excelent pe muzica live, in special voci si instrumente acustice.Boxele sunt NOI, au fost probate o singura data, au garantie 3 ani, au cutie, manual, cablu de alimentare. In pret este inclus si un stativ Millenium din aluminiu pentru fiecare boxa. Pretul este pe bucata. Detin 2 bucati. Daca se cumpara ambele bucati, pretul este putin negociabil.
 8. Vand procesorul de voce. L-am cumparat de nou in primavara acestui an, detin cutia si tot ambalajul original, mai are 2 ani si jumatate GARANTIE, a fost folosit de 4-5 ori. Il vand pentru ca nu il folosesc si sta doar in sertar.
 9. produs de cluj

  Sfaturi pentru editare voce

  eu aud reverb si compresie. sigur are si ceva EQ pe acolo... sunt sigur ca daca bon jovi s-ar reinregistra azi, ar suna altfel si mult mai bine. asa ca, nu te crampona prea tare sa imiti efecte din anii 90. mai bine copiaza-l pe bon jovi! :)) glumeam. spor!
 10. produs de cluj

  Cum se obtine backing vocals la refren ?

  copiezi partea pe care vrei sa o dublezi din track-ul de voce, o pui in alt track (sau in mai multe) si ii pui un delay de cateva milisecunde fata de track-ul de voce principal. ar trebui sa mearga.
 11. produs de cluj

  schimb Shure Sm58 Lc

  Pret: 350 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0754230048 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Microfon Shure SM58, original, cumparat de la un magazin de specialitate din Romania. Detin cutie, borsura, borseta, factura si certificat de garantie (nu mai are garantie) Functioneaza perfect. Are mici zgarieturi in zona de contact cu nuca de stativ. (se vad in poze) A fost cantat de maxim 10x pe an. Pret: 350lei
 12. produs de cluj

  vând Boxe Rcf Art 312 A Mk Iii (Active)

  2900. sa traiasca domnu benta!
 13. produs de cluj

  Sa Ne Distram!

  azi-maine ajungi pe canapea la marutza cu povestile astea.
 14. produs de cluj

  Sa Ne Distram!

  e acelasi film de fiecare data... vine cate un coleg entuziasmat si posteaza asteptand laudelele. si initial nu zice nimeni nimic. prietenii stiu de ce. si vine altu si cade in capcana. si devine personajul negativ si si-o ia cat pentru toti ceilallti care au tacut.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.