www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

produs de cluj

Active Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by produs de cluj

  1. salutare. daca este pe aici un chitarist cu chef de zdranganeala ,,de weekend” sa dea un semn. la fel sa faca orice alt instrumentist interesat de cate o cantare fara vreun scop anume in afara de ,,amoru artei”. muzical vorbind, sunt deschis la o gama variata de genuri, doar sa sune melodic si sa nu se termine cu ,,core” sau sa inceapa cu ,,power”. sunt solist vocal (bariton), momentan cant folk romanesc (coveruri) impreuna cu un chitarist. ar fi voba initial de coveruri, dar daca sunteti ,,+creationisti+” putem discuta si compozitii proprii. :)) si nu ar fi rau sa aveti macar 25 de ani ca sa nu imi ziceti ,,nenea” :)) experienta de scena e irelevanta. conteaza numa sa zdranganiti la un nivel mediu, ca nici eu nu sunt vreun virtuoz, dar nici incepator nu-s. mai multe povestim in privat daca sunt interesati. succesuri!
  2. SE VAND NUMAI CU PROBA DE SUNET SI RIDICARE PERSONALA! nu trimit prin curier. pret negociabil.
  3. Microfon Shure SM58, original, cumparat de la un magazin de specialitate din Romania. Detin cutie, borsura, borseta, factura si certificat de garantie (nu mai are garantie) Functioneaza perfect. Are mici zgarieturi in zona de contact cu nuca de stativ. (se vad in poze) A fost folosit doar ocazional.
  4. se cauta trupa de evenimente pentru petrecerea de revelion. locatia: hotel in zona turistica montana din judetul Cluj. detalii in mesaj privat.
  5. 3300 lei perechea. stative incluse. nu ma intereseaza schimburi
  6. Boxe active Fender Fortis 12BT. Boxele sunt pe 12 inch, amplificare 1300w peak si 650 RMS. Are 2 intrari combo (line/XLR) si un al 3-lea canal pentru conectare bluetooth. Incintele sunt de lemn. plywood 15mm grosime. basul este puternic, sunetul este clar si la volum mare. suna excelent pe muzica live, in special voci si instrumente acustice.Boxele sunt NOI, au fost probate o singura data, au garantie 3 ani, au cutie, manual, cablu de alimentare. In pret este inclus si un stativ Millenium din aluminiu pentru fiecare boxa. Pretul este pe bucata. Detin 2 bucati. Daca se cumpara ambele bucati, pretul este putin negociabil.
  7. Vand procesorul de voce. L-am cumparat de nou in primavara acestui an, detin cutia si tot ambalajul original, mai are 2 ani si jumatate GARANTIE, a fost folosit de 4-5 ori. Il vand pentru ca nu il folosesc si sta doar in sertar.
  8. eu aud reverb si compresie. sigur are si ceva EQ pe acolo... sunt sigur ca daca bon jovi s-ar reinregistra azi, ar suna altfel si mult mai bine. asa ca, nu te crampona prea tare sa imiti efecte din anii 90. mai bine copiaza-l pe bon jovi! :)) glumeam. spor!
  9. copiezi partea pe care vrei sa o dublezi din track-ul de voce, o pui in alt track (sau in mai multe) si ii pui un delay de cateva milisecunde fata de track-ul de voce principal. ar trebui sa mearga.
  10. Pret: 350 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0754230048 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Microfon Shure SM58, original, cumparat de la un magazin de specialitate din Romania. Detin cutie, borsura, borseta, factura si certificat de garantie (nu mai are garantie) Functioneaza perfect. Are mici zgarieturi in zona de contact cu nuca de stativ. (se vad in poze) A fost cantat de maxim 10x pe an. Pret: 350lei
  11. azi-maine ajungi pe canapea la marutza cu povestile astea.
  12. e acelasi film de fiecare data... vine cate un coleg entuziasmat si posteaza asteptand laudelele. si initial nu zice nimeni nimic. prietenii stiu de ce. si vine altu si cade in capcana. si devine personajul negativ si si-o ia cat pentru toti ceilallti care au tacut.
  13. WOW! vad ca aceste cursuri de canto au facut minuni! dar recunoaste ca te-au ajutat si sfaturile colegilor... acuma un impresar bun, un band pe masura si...
  14. daca mai ai, mai pune cateva!
  15. Pret: 330 RON Localitate: Cluj-napoca Contact: 0754230048 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand microfon shure sm58 + cablu 3m, detin cutia originala si factura de provenienta. este in stare foarte buna, prezinta doar cateva zgarieturi mici in zona care se atinge cu nuca de stativ. A fost cumparat din magazin de muzicale din Romania, dar nu mai este in garantie. Prefer predare personala.
  16. Pret: 0 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0757575089 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cabluri CORDIAL cu conectori REAN auriti. jack mic stereo - 2 rca, 1,5 metri, 39 lei 2x jack mare mono - 2 rca, 1,5 metri, 39 lei 2x XLR mama - 2 rca, 1,5 metri, 39 lei jack mic stereo - 2x jack mare mono, 3 metri, 49 lei cablu Hama, dublu ecranat, conectori auriti, USB tip A - USB tip B, 1,8 metri, 19 lei. excelent pentru a conecta mixere sau placi usb la calculator cablu Cordial cu conectori NEUTRIK, 6 metri, Jack mare - XLR tata. este cablul de iesire AUX din mixer pentru monitor sunet. este facut la comanda in magazin specializat. 59 lei. splitter semnal stereo Hama, conectori auriti, dubla ecranare, 19 lei cablu stereo jack mic - jack mic, 3 metri, 9 lei nu trimit in afara localitatii daca comanda nu depaseste 100 lei.
  17. Pret: 850 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0757575089 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesor de voce foarte capabil si foarte usor de utilizat. Cumparat de la distribuitor din romania, sunt unicul proprietar si detin factura, cutie si toate maruntisurile cu care a venit. A iesit din garantie. Pret 850 lei, negociabil
  18. Pret: 480 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0757575089 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Placa de sunet in stare perfecta. Nu a fost folosita aproape deloc. Nu are nici un fel de urma de uzura. Cumparata de la distribuitor din romania, mai are mai mult de un an garantie. Sunt primul proprietar. Detin factura si certificat de garantie, cutie si tot... pret: 480 lei, negociabil contact pe PM preferabil.
  19. Pret: 850 RON Localitate: cluj-napoca Contact: 0757575089 Link producator: http://www.allen-heath.com/ahproducts/zed-10fx/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer analog in stare perfecta de functionare
  20. pai faceti o cheta acolo la Oastea Domnului si ati rezolvat problema! ,,buna ziua! aveti doua minute pentru domnul nostru, isus hristos?"
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.