www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Dragomir_15772

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Radu Dragomir_15772

  1. Sunt chitarist nivel incepator-mediu caut trupa pt a compune. Pot sa cant si la voce. Sunt din Bucuresti.
  2. Sunt chitarist nivel incepator-mediu caut trupa pt a compune. Pot sa cant si la voce. Sunt din Bucuresti.
  3. Trupa chitarist, voce si tobe mai cautam un bassist pentru a ne completa formatia. Genurile abordate sunt Hard Rock, Rock Alternative, Punk. Noi suntem de varste intre 22 si 31 si suntem de nivel mediu. Repetitiile vrem sa fie seara in timpul saptamanii. Mesaje in privat.
  4. Trupa chitarist, voce si tobe mai cautam un bassist pentru a ne completa formatia. Genurile abordate sunt Hard Rock, Rock Alternative, Punk.
  5. Formatia Street Fire Band de rock alternativ, cu mine la voce+chitara, Petre la a doua chitara si Ioana la tobe, cautam bassist. Cerintele sunt: sa fie disponibil in weekend sau vineri seara pentru repetitii si sa ne poata acompania la urmatoarele melodii: 1.Easy-Lionel Richie 2.Dust in the wind-Kansas 3.Stay-Thirty Seconds To Mars 4.Calling-Wherever You Will Go 5.Kings Of Leon-Use somebody 6.CCR-Have You Ever Seen The Rain(interpretarea Rod Stewart) 7.I won't back down-Tom Petty 8.RHCP-Zepphyr 9.Kiss Me Quick-Elvis Presley 10.Wind of change 11. Roy Orbison-You got it 12.Two Princes-Spin Doctors 13.Breakfast at Tiffanys 14.Wonderful Tonight-Eric Clapton Precizez ca playlistul e destul de rigid fiindca am ales cantecele pe care le pot canta eu la voce (adica nu prea sus). Sunt totusi deschis la noi propuneri: cu atat mai multe cu atat mai bine. Dorim sa cantam live la diverse evenimente in principal coveruri si incet incet sa ne formam stilul propriu si sa avem si compozitii proprii. Toti suntem sub 30 de ani cu exceptia celui de-al doilea chitarist care are 36 de ani.
  6. Salut Mr Vintage. Stiam ca Have You Ever Seen The Rain e piesa CCR. Vroiam sa spun ca nu pot canta la fel de sus si ca prefer varianta de la Rod Stewart in care e cantata cu un semiton mai jos. Pana la urma am hotarat ca basistul sa fie al doilea chitarist deci vom cauta un nou basist.
  7. Formatia Street Fire Band de rock alternativ, cu mine la voce+hitara, Petre la bass si Ioana la tobe, cautam un al doilea chitarist. Cerintele sunt: sa fie disponibil in weekend sau vineri seara pentru repetitii si sa ne poata acompania la urmatoarele melodii: 1.Easy-Lionel Richie 2.Dust in the wind-Kansas 3.Stay-Thirty Seconds To Mars 4.Calling-Wherever You Will Go 5.Kings Of Leon-Use somebody 6.Rod Stewart-Have You Ever Seen The Rain 7.I won't back down-Tom Petty 8.RHCP-Zepphyr 9.Kiss Me Quick-Elvis Presley 10.Wind of change 11. Roy Orbison-You got it 12.Two Princes-Spin Doctors 13.Breakfast at Tiffanys Precizez ca playlistul e destul de rigid fiindca am ales cantecele pe care le pot canta eu la voce (adica nu prea sus). Sunt totusi deschis la noi propuneri: cu atat mai multe cu atat mai bine. Dorim sa cantam live la diverse evenimente in principal coveruri si incet incet sa ne formam stilul propriu si sa avem si compozitii proprii. Toti suntem sub 30 de ani cu exceptia bassistului care are 34 de ani. Ne vom pune de acord inainte de repetitie ce tabulaturi folosim pentru a ne putea armoniza. De asemenea vom cadea de acord cine face soloul si cine ritmul.
  8. Caut tobosar in Bucuresti pentru a infiinta o formatie ca hobby, dar si cu care vreau sa cantam pe scena daca vom avea ocazia. Genurile abordate se invart in jurul Alternative-ului Rock. Tobosarul nu e nevoie sa fie profesionist, mai degraba sa aiba timpul necesar ca in fiecare weekend (duminica) sa putem repeta. In principiu vom canta la inceput coveruri pe care in mare le voi da eu, chiar daca accept propuneri si din partea celorlalti membri. Suntem doi momentan, eu (vocal si chitarist) si basistul, iar pe cel de-al doilea chitarist cred ca il vom gasi relativ repede pe forum. Imi propun sa evoluam anul acesta astfel incat sa putem canta unui auditoriu (pe bani sau nu) si, de ce nu, sa si avem compozitii proprii. Iata niste melodii cantate cu vechii tobosari: https://soundcloud.com/radu-dragomir/1-minute-riff-1 Riff demo https://soundcloud.com/radu-dragomir/all-apologies-cover-nirvana All apologies-Nirvana https://www.youtube.com/watch?v=ztRleAi5STE Have You Ever Seen The Rain -CCR https://www.youtube.com/watch?v=X62t-oXEwnI Purple Haze Jimi Hendrix https://www.youtube.com/watch?v=_XFZiKCbRt8 Use Somebody -KOL https://www.youtube.com/watch?v=Jl7VMZyiDDE Fire Jimi Hendrix Lista de coveruri pe care vreau sa le cantam in continuare: Evil-Interpol Sex on Fire-KOL Dream on-Aerosmith Feeling Good-Muse Dancing in the Dark-Bruce Springsteen Move it on over-George Thorogood Whatever you want-Status Quo ..si altele. Astept mesaje pe private. Multumesc!
  9. Caut tobar basist si chitarist in Bucuresti pentru infiintarea unei trupe de rock cu care sa cantam pe scena. Eu am 27 de ani si cant la chitara/orga si voce. Inca nu m-am decis ce subgen sa abordam, dar majoritatea coverurilor sunt pe rock alternative (cantate cu vocea mea care e ragusita in general). Tin sa repetam in weekend, duminica, chiar si 3 ore, fiindca in restul zilelor sunt cam ocupat. Iata si un repertoriu cu vechile trupe (eu cantand la chitara ritm/solo si voce): Use Somebody-Kings of Leon Sex On Fire-Kings Of Leon(cu 2 chitari) Nirvana-All Apologies CCR-Have You Ever Seen The Rain Purple Haze-Jimi Hendrix Fire-Jimi Hendrix Come Back-Pearl Jam Eels-Beginner's Luck (asta e mai obscura) Astept mesaje. Multumesc.
  10. Eram in Drop D. Fenderul meu trebuie acordat de o suta de ori pana suna bine din cauza legarii corzilor pe bara tremolo.
  11. Cautam tobosar pentru rock alternative.Trebuie sa fie din Bucuresti si sa aiba simtul ritmului. Eu sunt vocal si chitarist amator, basistul e profesionist. Las si o lista de cantece: coveruri in mare parte dar si compozitii proprii. Multumesc.
  12. uite aici http://www.karaoke-version.com/ . nu sunt chiar fidele dar poti sa-ti alegi instrumentul si transpunerea.
  13. Salut. Uite niste cantece si coveruri lucrate de noi la sala: https://soundcloud.c...dragomir/tracks , dar din pacate am ramas fara baterist...
  14. Suntem din Bucuresti si cautam un tobosar pentru un proiect de Rock Alternative. Suntem deocamdata eu la voce si chitara si un basist. Iata unul din riffurile noastre:https://soundcloud.com/radu-dragomir/1-minute-riff-1
  15. Cautam tobosar din Bucuresti care sa poata canta Rock Alternative cu noi saptamanal in weekend doar. Avem o voce care canta si la chitara ritm, adica eu, un bass si inca pe cineva nou la chitara. Nu suntem profesionisti, cantam din placere diverse coveruri pentru exercitii, dar vrem sa si compunem pentru distractie. Detalii pe private. Iata ce melodii am strans pana acum: https://soundcloud.com/radu-dragomir
  16. Suna frumos pianul. Canti si la chitara si la orga?
  17. Cautam basist in Bucuresti pentru a canta Rock Alternative. Suntem pana acum doi amatori: eu la chitara si voce si un baterist. Stilurile pe care am vrea sa le abordam sunt Alternative, Grunge, Pop-Rock, Mellodic Rock. Influentele noastre sunt variate: Nirvana, Kings of Leon, No Doubt, Ugly Kid Joe, Billy Idol, Omul cu sobolani, Oasis, Chevelle etc. Repetitiile vor fi in weekenduri.
  18. Salut. Am avut aceeasi problema cu chitara mea acustica. Am lipit-o si nu mai are nimic. Iti trebuie totusi un adeziv puternic(Bison) si o cheie franceza ca sa strangi aproape o zi.
  19. Buna. Eu scriu mai de mult timp pe acest blog poezii: http://www.blogulmeucupoezii.blogspot.ro/ Eu nu le-am compus pe muzica dar cred ca pot fi ajustate.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.