www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Problema Corzi Noi

Recommended Posts

Guest alexp2012
Posted

E vreo problema daca dau jos corzile (le-am pus acum o ora pe chitara) si incerc sa le infasor mai mult in tuning pegs? Sunt infasurate o singura data acum m(_ _)m fiindca am incercat metoda celor de la Martin insa, din neatentie nu am mai format nodul acela cum trebuie.

Deci e ok? :) Multumesc.

Guest alexp2012
Posted (edited)

Dupa cum zicea unul... ,,Arata ca dracu', urat ca dracu' ''

Am reusit sa strang mai bine nodul pentru coarda Re. La alea subtiri nu ma bag. :D

EDIT: Profan aici, have mercy.

post-22426-0-40501500-1369912380_thumb.jpg

post-22426-0-04078200-1369912391_thumb.jpg

post-22426-0-72528400-1369912406_thumb.jpg

post-22426-0-42247200-1369912419_thumb.jpg

Edited by alexp2012
Posted (edited)

stai linistit, le poti desface doar sa nu le indoi prea tare din nou, si acum am o pereche de corzi care a fost montata pe 4 chitari in teste, nu s-a rupt nimic, treaba e sa fii delicat cand le dai jos si invers. Dar ma gandesc la felul cum le-ai innodat, e mai grava situatia.

Edited by Cryptopsy
  • Like 1
Guest alexp2012
Posted

Dar ma gandesc la felul cum le-ai innodat, e mai grava situatia.

Pe primele doua le-am lasat asa (sunt infasurate de aproape doua ori si mai bine nu ma risc). In schimb, am reusit sa le corectez pe urmatoarele 2 (G si D) si arata mult mai bine. Greseala mea a fost ca nu am strans destul astfel incat coarda sa ramana in nod si apoi sa trec la acordat; asa coarda s-a lasat si a iesit ce a iesit.

Probabil o sa trebuiasca sa pun alt set, oricum, daca nu gasesc la bucata (greu de crezut ca o sa gasesc :D ). G-ul pare usor fisurat/rupt la iesirea din gaura pentru pin deci ma astept la orice.

Am acordat-o si se comporta ok. So far so good :)

Multumesc tuturor pentru sfaturi si opinii! :rgcrules: