florinmarinoiu Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Sambata dimineata am iesit dupa materiale: Am ajuns la micul meu atelier si am inceput asamblarea: Cam atat am facut sambata pana la pranz(12:10). Azi dupa-amiaza pe la18:00 am reinceput in forta cu lipirea materialului: Apoi am prins picioarele si coltarele: Si foarte aproape de final: Si "tabla" pentru prinderea mufei-din inox. Cam atat am facut azi pana la 21:40. Mai trebuie sa fac rost de un maner si... . Cabinetul este facut dupa dimensiunile de la Messa:570X420X285mm. Foarte posibil ca maine sa fie proba . O seara buna va doresc. Florin. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Arata super! Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
James D. Trunks Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 NAISZ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Foarte frumos produsul finit, finisarile sunt foarte okay. Am construit si eu unul la fel, dar am folosit placaj de mesteacan si sunt foarte multumit de el. Al meu este insa open-back, am unul copie Marshall close-back si pentru casa este mai okay open-back. Se simte rezistenta close-back si sunetul este foarte direct, numai bun pentru spatii mai mari decat o camera. Ce difuzor vrei sa folosesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Va multumesc pentru aprecieri. Ce difuzor vrei sa folosesti ? Nu m-am hotarat inca. Pentru inceput voi incerca un Richard Allan CG12.Partea slaba este ca are 15 ohm si nu am niciun amp cu aceasta impendanta.Am un traf de iesire bobinat pt 4-8-16 ohm dar nu am avut timp sa il montez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Faină treabă ! Cabinetul este facut dupa dimensiunile de la .... Ai găsit undeva, pe vreun website sau forum, ceva colecţie de dimensiuni constructive pentru cabinete 1x, 2x, 4x, de la firme consacrate ? ... Ceva gen pdf, detaliat, "mură-n gură" ? ... În special 2x12... Mă bate gândul să-mi fac şi eu în viitorul apropiat ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Faină treabă ! Ai găsit undeva, pe vreun website sau forum, ceva colecţie de dimensiuni constructive pentru cabinete 1x, 2x, 4x, de la firme consacrate ? ... Ceva gen pdf, detaliat, "mură-n gură" ? ... În special 2x12... Mă bate gândul să-mi fac şi eu în viitorul apropiat ... . Pentru 2X 12 vezi aici: http://www.zillacabs.com/2x12_cabs.php. Dupa documentatia de mai sus am facut asta: http://forums.rgc.ro/topic/71099-cabinet-2x12/ Cu stima, Florin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Faină treabă ! Ai găsit undeva, pe vreun website sau forum, ceva colecţie de dimensiuni constructive pentru cabinete 1x, 2x, 4x, de la firme consacrate ? ... Ceva gen pdf, detaliat, "mură-n gură" ? ... În special 2x12... Mă bate gândul să-mi fac şi eu în viitorul apropiat ... . Sau http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Guitar%20Cabinets/ExpressCABS/Express2x12-LG.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 (edited) Marti seara cabinetul a fost gata . Ieri a ajuns acasa si am facut probele.Totul este Ok. Nu stiu cat de incantati au fost vecinii... . Am sa revin cu poze. Edited May 30, 2013 by florinmarinoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 Poze: O seara buna va doresc. Cu bine, Florin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts