summersong Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Recent, am decis, impreuna cu Gabi, claparul din trupa in care cant, sa facem un cover dupa melodia celor de la Kings of Leon, Use Somebody. Este ceva mai diferita... As fi incantata sa imi spuneti parerile despre cum suna si daca va place! Multumesc anticipat si sa aveti o zi frumoasa! 8
Vlad H. Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Imi place..vocea calda...face interpretarea speciala si mai lenta..pentru "Sentimentalisti". Mai faceti..cat mai multe... 2
sam Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Din punctul meu de vedere sunt foarte bune si vocea si clapa si reorchestrarea. Si asta in conditiile in care sunt destul de carcotas. Sa intre! 3
reborn579 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 foarte frumos. mi-a mers la inima. poate ar trebui sa mai lucrezi totusi la pronuntia in limba engleza, but that's just me 1
summersong Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Multumesc din suflet, reborn579. Am sa fiu mai atenta la pronuntie! 2
Liviu.Pop Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Aceasta a fost si sesizarea mea, insa stai linistita, nu ceva grav, chestii de finete. Am auzit cantareti renumiti cantand o engleza mult mai neingrijita. In rest ... numai de bine. Voce placuta, tehnica vocala pe care se vede ca s-a muncit, instrumental "aerisit", perspective mari, doar sa prindeti conjunctura potrivita. Bafta! 1
LucianMitra Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Foarte, foarte misto. Chiar nu mi s-a parut ca are probleme de pronuntie...
karpi Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Recent, am decis, impreuna cu Gabi, claparul din trupa in care cant, sa facem un cover dupa melodia celor de la Kings of Leon, Use Somebody. Este ceva mai diferita... As fi incantata sa imi spuneti parerile despre cum suna si daca va place! Multumesc anticipat si sa aveti o zi frumoasa! Frumos ...nu am auzit in viata mea piesa dar cum canti este OK .. Dar ceva cu trupa , cu piese ale voastre ??? nu ai ?
Recommended Posts