www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

LucianMitra

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Acustica Western Stagg
    Epiphone Custom Pro Alpine White
    Procesor zoom G1
    Amp. Fender 15W

Recent Profile Visitors

3043 profile views

LucianMitra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Dupa cum se vede in poze si in titlul anuntului, vand un Vintage V6 Icon Black si un Roland Micro Cube + accesorii. In ultimul an nu am le-am folosit aproape deloc, pentru ca pasiunea s-a cam dus, din pacate. Sunt si voi ramane intotdeauna fan Vintage si calitatea pe care o aduc ei in price-range-ul asta nu cred ca o mai aduce nimeni de pe piata. Chitara suna extrem de bine si de curat si se canta foarte usor pentru ca grif-ul este foarte, foarte comod. Cred ca este o alegere perfecta pentru incepatori si intermediari. Legat de amplificator, se stie foarte bine ce poate face Roland. Este ultra-compact, dar jur ca daca il dau la maxim abia pot sa stau in camera. Si el are un sunet foarte curat si o gramada de alte specificatii interesante: merge si pe baterii, poti sa conectezi o pereche de casti la el, are cateva preset-uri interesante si are si un tuner incorporat. In pachet mai gasiti si un cablu VOX de foarte buna calitate si un fel de placa de sunet externa prin care se poate conecta chitara la PC. Cu cat scriu mai mult la anuntul asta, cu atat parca nu as mai vinde-o :)). Pe scurt, e o chitara de care eu am fost indragostit si clar am avut si multe motive. Configuratie Doze: S-S-S | Tip Bridge: Tremolo | Freturi: Jumbo | Lemn corp: Plop | Lem grif: Mahon | Tastiera: Palisandru | Nr. freturi: 22 | Aici puteti sa o vedeti in actiune, dar dupa cum se vede acesta este varianta Sunburnt, nu Black, adica ce vand eu. Multumesc
  2. Inca un video. Am mai dat niste fail-uri dar eu zic ca e mai reusit decat celalalt... Astept feedback-urile voastre!
  3. Am revenit cu o improvizatie. Am destul de multe greseli dar voia sa fie doar un sound test. Mi-a placut prea tare ca sa nu-l postez. Sper sa va placa. Stiu ca nu e cel mai ok...dar e ok ) Astept feedback-uri!
  4. Ok, tot eu sunt "the bad guy". Imi pare rau ca v-am deranjat cu aberatiile mele. Mai bine o lasam asa ca nu se ajunge nicaieri.
  5. Sincer, nu m-a deranjat aproape deloc ca nu pot sa particip la debara. Va respect regurile (desi nu cred ca e corect sa judecam dupa vechime. Mai bine se judeca dupa ce conteaza si anume: feedback-uri si posturi) Cel mai mult m-a deranjat (si de acolo m-am suparat) ca dupa ce a zis AddRien: NU, o persoana care prima oara a spus da, si-a schimbat brusc parerea. O sa astpet inca cateva luni si o sa intru si eu. Ideea era ca aveam nevoie de un gigbag si daca puteam sa-l iau cu un schimb, ma avantaja. Era simplu. Stiu ca intr-un fel am facut bascalie si imi pare rau pentru asta dar am vrut sa-mi spun "of"-ul. Nu am nevoie de huse date de pomana. Multumesc pentru oferta. Intrebati oamenii care au cumparat de la mine sau de la care am cumparat ceva, ce fel de persoana sunt. O seara buna.
  6. Daca posturile mele NU ar fi fost sterse, s-ar fi inteles ca am nevoie de o husa de electrica. Pentru asta puneam o husa de acustica, plus niste cheite foarte bune de pe o chitara acustica Stagg. Am explicat tot in postul facut si am mai spus ca as vrea sa se uite lumea la feedback-urile mele si la posturile mele. Eu cred ca pot fi de incredere. Inainte sa spuna AddRien ceva, Eduard.Alexandru era si el de acord (nici postul ala nu-l mai vad). In plus, domnul Calin din Timisoara, a fost de acord daca mai aduceam ceva la oferta mea si am adus. Am pus poze si eu zic ca ar fi un schimb echitabil. Chiar a fost foarte urat ca s-au sters posturi si ca atunci cand AddRien a spus nu, cineva si-a schimbat brusc parerea despre intrarea mea in Debaraua Muzicala. Am inteles ca am postat unde nu trebuia si acuma am postat unde trebuie. Sper ca de data asta sa nu se mai stearga. Nu inteleg cum prima oara lumea era de acord, si cum a spus AddRien ceva, apar comenturi de genul: "Sunt de acord cu AddRien." +like (bineinteles) Poate ca am fost putin obraznic dar pe mine chiar m-a deranjat faza asta. Eu stiu ca voi sunteti mari si sunteti veterani pe aici dar asta nu va da dreptul sa faceti chestii de genul asta. Din contra! Ar trebui sa fiti mai indulgenti si toleranti. GigBagul ala sta acolo de cand lumea. Eu am facut o oferta. O oferta foarte buna. Husa de acustica+cheite se la un Stagg acustic (pot sa va asigur ca sunt foarte bune). Aveam nevoie de un gigbag...chiae era simplu. Va multumesc mult pentru raspuns...
  7. Astea sunt pozele cu husa si cu cheitele (scuzati calitatea). Este ok? Eu zic ca da... Pentru ele vreau gigbag-ul Fender. Altceva nu stiu ce as putea sa pun... Astept acordul, multumesc!
  8. 0733024300 / 0759991986 Aastept un telefon! Vorbim, ne intelegem si facem targul. Bafta! Lucian Mitra
  9. Pret: 150 Localitate: Bucuresti Contact: 0733024300 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Se vinde Amp combo Fender Frontman 15R! R-ul vine de la Reverb. Va dati seama ca efectul de reverb nu e cel mai tare dar...merge. E bun de practice. Se aude tare si foarte curat pe clean. Zic eu ca are si distors bun. Mie mi-a folosit! E un amplificator entry-level foarte bun. Nu are defecte tehnice. La partea de "look" e ok. Uzura normala. Are mufa jack de casti, aux in, are canal de clean. Mid/Treble/Bass/Reverb/Gain. E un combo din care poti sa scoti multe sunete misto. Foarte bun pentru blues/jazz (in special) Cei care vor sa trimit in afara Bucurestiului isi platesc singuri transportul! Asta este un filmulet cu sunetul amp-ului (nu e facut de mine si calitatea nu e foarte buna dar sper sa prindeti ideea):
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.