www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CATY

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

26 Excellent

About CATY

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Oradea

Other Information

 • Gear
  Richwood MasterSeries G-60-CE
  Fender Standard Telecaster
  VOX AC15VR0
  Ibanez TS-9
  BOSS RC-3
  TC Electronic Flashback
  Joyo US Dream
  Line6 POD HD300

Recent Profile Visitors

3,642 profile views
 1. Salut, Vand Pedala expresie cu toe-switch Mission Engineering SP-1 Black. Arata ca noua. Schimb cu Mission Engineering SP-1-L6H
 2. Caut pedala de expresie pentru Line6 HX Stomp, preferabil cea de la Mission Engineering facuta pentru Line6 Helix.. (SP1-L6H) Daca aveti optiuni similare, sunt deschis. Multumesc,
 3. Am cantat cu chitara la 1-2 repetiti iar de atunci sta necantata.. Daca e cineva interesat, mai putem discuta pretul. Multumesc,
 4. Salut, E varianta clasica. Desigur, revin cu pozele deseara dupa munca.
 5. Vând Harley Benton Powerplant, funcționează fără nicio problemă. Vine in cutia originala cu toate cablurile incluse.
 6. Vand Chitara Hollow Body Ibanez AF75T culoare vintage white cu gold hardware. Husa inclusa Chitara arata impecabil. Am sa pun mai multe poze imediat.
 7. CATY

  vând Fender Mp Telecaster Thinline

  Salutare, Repet. Chitara este noua. Necantata. Arata ca in pozele astea: https://www.thomann.de/ro/fender_modern_player_tele_thinline_bk.htm?ref=search_prv_7 Am cantat chitara 10 minute cand am probat-o. Din pacate nu pot pune poze de mai buna calitate la momentul asta. Totusi, trimit colet cu verificare. Daca nu e nou nouta poti trimite coletul inapoi pe cheltuiala mea. Toate cele bune!
 8. CATY

  vând Fender Mp Telecaster Thinline

  BONUS: Set de corzi Elixir Nanoweb .10 (evident noi noute)
 9. CATY

  vând Fender Mp Telecaster Thinline

  Repet, chitara este mai noua decat una care sta pe suport in showroom. Am cantat pe ea vreo 30 de minute. In rest, nu s-a atins nimeni de ea.
 10. CATY

  vând Fender Mp Telecaster Thinline

  Dupa eticheta, made in China. Dar dupa calitatea detaliilor, chinezii i-au intrecut cu mult si demult pe mexicanii care lucreaza in fabrica din Corona, CA.
 11. Pret: 1900 RON Localitate: Oradea Contact: catalin.blaga@emanuel.ro Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand Fender Modern Player Telecaster Thinline (culoare transparent black). Am cumparat chitara noua de la Thomann in urma cu o luna. Pentru ca inca nu mi-am cumparat amp sau procesor, nici nu am folosit chitara. (Am probat-o chiar cand am cumparato pe procesorul unui prieten) Deoarece am nevoie de bani urgent, trebuie sa o vand. Sper dupa sarbatori sa pot strange bani sa-mi cumpar una inapoi. Nu accept schimburi, am nevoie de bani. Toate cele bune, Catalin.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.