www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

summersong

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by summersong

 1. summersong

  Vocalista caut trupa

  Salutare RGC! Ma numesc Andreea, am 26 ani, sunt din Bucuresti si caut o trupa serioasa si pasionata de muzica, la fel ca si mine. Am studiat jazz 4 ani, am cantat de asemenea in trupe ce imbina coveruri de la WASP, Toto, Fleetwood Mac, Don Henley, Roxette, Anouk, Arctic Monkeys, dar si in trupe in care principalul drum era compozitia. Ador piesele acustice, iar influentele mele principale sunt Eva Cassidy, Sade si Moderat. Nu mi s-ar potrivi stiluri extreme, mai degraba ceva pe care sa mearga o voce calda ca a mea, in rest sunt deschisa oricarui proiect experimental etc. Atasez si niste linkuri cu mine.
 2. summersong

  Vocalista caut trupa

  Up!
 3. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Salutare RGC! Ma numesc Andreea, am 19 ani, sunt din Bucuresti si caut o trupa serioasa si pasionata de muzica, la fel ca si mine. Am studiat jazz 4 ani,am cantat de asemenea intr-o trupa ce imbina coveruri de la WASP, Toto, Fleetwood Mac, Don Henley etc, ador piesele acustice (gen ce cant cu userul powerballad) iar influenta mea principala este Eva Cassidy. Nu mi s-ar potrivi stiluri extreme, mai degraba ceva pe care sa mearga o voce calda ca a mea, in rest sunt deschisa oricarui proiect experimental etc. Atasez si niste linkuri cu mine. http://www.youtube.com/watch?v=qMRualr-3sI...feature=related Multumesc!
 4. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Up!
 5. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Up!
 6. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Up!
 7. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Hello RGC! Anuntul meu devine din nou valabil dupa cativa anisori! Am decis sa nu fac un topic nou pentru asta, deoarece am ramas aceeasi. Mai atasez 2 linkuri cu mine. Up!
 8. summersong

  Am Nevoie De Parerea Voastra!

  Recent, am decis, impreuna cu Gabi, claparul din trupa in care cant, sa facem un cover dupa melodia celor de la Kings of Leon, Use Somebody. Este ceva mai diferita... As fi incantata sa imi spuneti parerile despre cum suna si daca va place! Multumesc anticipat si sa aveti o zi frumoasa!
 9. summersong

  Am Nevoie De Parerea Voastra!

  Multumesc din suflet, reborn579. Am sa fiu mai atenta la pronuntie!
 10. summersong

  Vocalista Caut Trupa

  Ma bucur sa aud asta din partea unui tobosar!Mersi mult.Keep on rocking!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.