Popular Post Guest kyuslauten Posted March 24, 2013 Popular Post Posted March 24, 2013 Lucrez la o chitara cu 8 corzi. mensura: 740mm material: mahon metoda constructie: neck-through va fi echipata cu: -truss rod double action -bridge hipshot -tuning pegs hipshot -pragus de os -tastiera palisandru -taste stainless steel -volum+ton -doza bare-knuckle aftermath -finish shellack -strap-locks 24
the outsider Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Bestial omule,sper sa iti iasa bine,sa fii atent la finisaje.Spor
ValeChitara Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Vad ca incet, incet se mai misca treaba si prin Romania..., foare tare... 2
Claudiu Ibanez Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Super lucrare man,ti-a iesit super bine.Sper sa faci cat mai multe si in viitor sa deschizi un magazin )))) Daca tot asa continui,vei avea sanse mari ca oamenii sa iti cumpere chitarele ) . Bafta in continuare si asteptam poze ! 2
Bulb Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Vad ca sunt multi care vor 8-uri prin Romania si probabil ca acum cu modelele noi de la Jackson si cu RG8-ul de la Ibby or sa fie mai multi posesori. Te felicit pentru proiect si recomand cu mare drag CircleK pentru corzi. N-am gasit nimic sa se compare cu ele pentru Mi pana acum. Edited March 24, 2013 by Bulb
TheZKD Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 looks really promising . Multa bafta , astept continuarea cu interes
Razvan S. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Lucrez la o chitara cu 8 corzi. mensura: 740mm material: mahon metoda constructie: neck-through va fi echipata cu: -truss rod double action -bridge hipshot -tuning pegs hipshot -pragus de os -tastiera palisandru -taste stainless steel -volum+ton -doza bare-knuckle aftermath -finish shellack -strap-locks Daca vrei sa te ajut cu ceva wiring de calitate facut, sau altceva, sa-mi spui Free of charge evident! mai ales pt asa un proiect Vreau si eu sa testez chitara la sfarsit
Airhead Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 arata foarte bine, asteptam poze de la etapele urmatoare.
Thrashmetal Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Incep sa apara "DJentlemeni" si pe la noi se pare.Multa bafta cu proiectul!abia astept sa vad produsul finit Edited April 15, 2013 by Thrashmetal 1
Recommended Posts