www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bulb

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bulb

  1. Vand compresor si overdrive "Elise Impromptu" facut in 1993 la fabrica Estradin din Ucraina.
  2. Reverb pe arcuri de la Boss, produs in anii 80. 220v, fara transformator extern, etc. Face ce scrie pe cutie...
  3. Booster foarte rar, facut faimos de catre trupele Meshuggah / RATM. Suna demential in fata unui amp pe lampi / Axe FX / Kemper, etc.
  4. Vand: Bass extended range (35") Peavey Cirrus 5 BXP, Bubinga top, neck-through, fretboard din Pau Ferro, corp maple/walnut (artar/nuc), EQ activ. - 1600RON (nu se negociaza), doar in Bucuresti. Telefon: 0726.625.364
  5. Daca ajungi in cele din urma sa il vinzi pe bucati, ma intereseaza Line6 X3 Pro. Am deja un Axe Fx, n-am ce sa mai fac cu inca unul. Bafta la vanzare.
  6. Deacord, am avut si eu unul in ideea de a il folosi ca procesor de efecte pentru chitara. Procesorul de sub capota este extrem de slab, incepe sa clacheze dupa ce incarci doua instante de Guitar Rig. Daca ai bani poti sa iti cumperi un Muse Receptor, am avut placerea de a proba unul acum vreun an si este fenomenal.
  7. Preferabil sa aiba si Metal Amp Pack instalat. NU caut varianta Live , ma intereseaza asta de Rack. NU ma intereseaza alte procesoare , pedale , nimic. Astept oferte Bucuresti. 0726.625.364 sau PM aici. Edit: Fara oferte de "600 de euro si e al tau" sau "doar 400 de euro". Cumpar un procesor de efecte produs in 2003N, nu va mobilez bucataria. Astept oferte si pentru POD X3 PRO.
  8. Din curiozitate, cum era acordat si cat de cat de mult volum si bass are cea mai groasa coarda de pe el in comparatie cu un bass acustic (daca ai cantat vreodata la unul) ?
  9. Asa greu e sa intrati pe profil si sa vedeti ca "Last Active Feb 27 2013" ? Nu mai dati bump la toate vechiturile , si trimitetii omului mesaj privat , ca poate il vede pe mail.
  10. Situatia economica la nivel national , nevoia urgenta de bani , preturi umflate care ajung la valorile mai sanatoase and so on. Deasemenea ma indoiesc ca o sa observi vreo scadere in masa a preturilor la Ibanez MIJ. Acolo e alta poveste.
  11. De unde o scoti tu ca e Blaze de bridge? Modelul Blaze arata la fel in pozitia Neck/Bridge si in variatia Custom. Poate sa mai fie si D-Activator 7 fie neck fie bridge. Daca ai vreun aparat de masura p-acasa poti sa iti dai seama daca e bridge sau neck.
  12. Ai adaugat un . dupa http://www.electromagnetica.ro/ro/contact.html , asta strica linkul de contact direct. Va urez bafta la vanzarea amplificatorului , si ma bucur enorm ca mai exista si astfel de initiative la noi in tara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.