www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Aurelian

Active Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Aurelian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Salut. Scuze pentru raspunsul cu intarziere. Cantam de toate: rock, balade, pop...toate cu ceva infuente tribale. Uite cateva piese: https://www.youtube.com/watch?v=u-ITL8wI1Qk Daca esti interesat iti pot trimite toate piesele prin e-mail.
  2. Cautam tobar din Cluj pentru un concert in Iulie! Locatie: Ucraina, Lviv (Woodstock Ucraina); Data: 11 Iulie (scena mica); 12 Iulie (scena mare); plecarea de pe 9 Iulie; Numar aproximativ de piese: 12-15 piese; Ce oferim: Colaborari pe viitor, aparitii TV, concerte platite (a se nota totusi ca onorariile sunt de trupa noua); Concertul din Ucraina este remunerat. Disponibilitate repetitii: Seara si in weekend; Scule necesare: Premier, pedala si cinele; Altele: Pasaport. Daca vreti mai multe detalii sau piesele pentru o repetitie/auditie, dati un semn. Spor!
  3. Spor la gasit oameni. Dar totusi...de ce tre sa stie neaparat chitaristul sa faca backing? ) Ce daca stie basistul sau tobarul?
  4. Pret: 200 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: lupascutudordan@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Daca aveti pedale tuner echivalente s-ar putea sa fiu interesat si de ele.
  5. Caut chitarist pentru proiect de coveruri. Piesele sunt simple (dau cateva exemple pe private). Evenimentele la care vom participa sunt platite, cu cazare inclusa etc. Numarul repetitiilor va fi unul redus deci este important ca omul sa invete repede si sa uite greu . Prima repetitie va fi joi la ora 21:00.
  6. Multumesc pentru oferta dar nu mi se potrivesc. Am gasit un set care ar trebui sa ajunga saptamana viitoare deci anuntul nu mai este valabil deocamdata.
  7. Pret: 0 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: lupascutudordan@yahoo.com Link producator: http://www.musiciansfriend.com/accessories/schaller-guitar-strap-locks-and-buttons-pair Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Ideal as fi interesat doar de dispozitivul de prindere (na..de lock), deci de tot ce ramane pe strap (nu in corpul instrumentului) . Si "mai ideal" mi-ar trebui un singur astfel de dispozitiv. Sunt desigur dispus sa cumpar si o pereche cu tot ce include. Caut in special varianta Gold. Astept oferte!
  8. Bass-ul reintra la vanzare. Poveste lunga...l-am "vandut" la un prieten...omu nu mai are bani. N-a fost cantat in perioada asta:) Schimburile inca sunt prioritare:). Scuze pentru topicul dublu...se poate strege acesta daca cauzeaza confuzie.
  9. Reintra la vanzare. 1500 negociabil. Accept si schimburi cu envelope filter (MXR M82 sau echivalent) si/sau tuner pedal (Korg Pitchblack sau echivalent) plus diferenta (sau seturi corzi, strap-uri etc.).
  10. Recomand colaborarea:). Om serios cu palosul gros . (Si implicit BUMP!)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.