Popular Post chris_27 Posted February 3, 2013 Popular Post Posted February 3, 2013 Imi era dor sa mai dau in tobe si am facut o proba scurta de sunet inainte de cantare asta in lipsa tobarului:). Incerc sa mai dau jos rugina Cu ghitara m-am tot laudat la randul meu pe aici pe forum.Hai sa ma laud si cu toba Daca mai sunt ghitaristi tobosari pe aici (cei mai buni tobosari dintre ghitaristi ) bagati video ,audio sa fie mai funny topicul asta! http://www.youtube.com/watch?v=9lGtNXB-xN4 11
AddRien Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Haha, foarte tare! Presupunând prin absurd că te-ai supăra pe chitară, nimeni nu și-ar da seama că toboșaru-i fostul chitarist!
chris_27 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 ThxAddrien!!! Am avut si eu rataciri din astea sa las ghitara si sa dau cu toba ca sincer imi place foarte tare numa ca daca esti ghitarist mai bine te ti de ghitara.Riscul e mare sa nu faci nici una prea bine :)Eee...nu e rau sa avem habar si de alt instrument.Asa ca ROCK ON !!! Bagati si voi un video ceva! Eu promit sa mai urc cate ceva cu toba cand o fi!
Arthur Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Excelent Cristi! Keep & , cause you're good on both my friend.
ramurel Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Mai şi cu basu' şi eşti omu'-orchestră ... Că ştiu că şi cu vocea eşti pe felie... Super ! . 1
manbearpig Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Foarte fain, imi plac roll-urile alea. Si eu ma mai incumet uneori sa cant la tobe, nu atat de des pe cat mi-as dori totusi: 2
chris_27 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Multam de incurajare baieti! Pai daca stiu ceva cu ghitara ar trebui sa stiu si cu basul... Am si ceva piese unde am iregistrat singur tobe bas ghitara.am sa caut ceva imprimari. Faina piesa manbearpig!Groovie!!!
chris_27 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Mi-am luat jucarie noua Am fost surprins ce bine poate suna o toba electronica medie prin midi folosind vst-uri. Here we go! https://www.youtube.com/watch?v=UNKmJvcVaPI&index=1&list=UUGlFJdmntrM92D6nYXVVn8w 1
Recommended Posts