www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pedale Direct In Pa


gagai
 Share

Recommended Posts

Asa de buna e jucaria Dudu? Ma gandeam sa imi iau una ca sa intru in interfata audio. Daca o recomanzi tu, o sa ma gandesc serios sa o cumpar.

 

Doar daca-ti place simularea de cabinet a respectivei jucarii.

Ontopic: Mai sunt pedale cu iesire speciala pentru mixer, cu simulare de cabinet. Un exemplu la indemana e Digitech Bad Monkey.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

dynacord power mate 1000-2. daca bag pedala pur si simplu suna rau, nu imi place. din ce mi-ati recomandat voi imi place di-ul de la behringer ca ii pot selecta 2x12' sau 4x12", si acel harley benton are cam tot la fel. poate ii conving pe cei de la magazinul de muzica din orasul meu sa le aduca ca sa le pot testa. @baltazar am marshall mg 15, vreau ceva mai mare, ala il folosesc acasa.

Link to comment
Share on other sites

ce se intampla daca intri direct in mixer?mai ales daca are intrare speciala pentru chitara?cam toate au .

"Cam toate"?! Nu știu în ce Univers rezidezi dar eu în 7 ani nu am întâlnit nici un mixer cu intrare high-z ("pentru chitară"). Nu neg c-ar exista dar nu constitue în nici un caz majoritatea.

 

@gagai: cam asta e ideea, simlulare de cabinet îți trebuie. Dar cabsim-uri sunt multe și au diverse "performanțe". Folosești overdrive/distorsiune de obicei?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din cele sugerate pina acum, Palmerul face exact ce iti trebuie tie. Si toate din seria Sansamp sint foarte bune, dar ceva mai scumpe. Iti trebuie neaparat ceva care sa aiba un minim de tone shaping sau eq. Teoretic se poate sa faci asta din mixer, dar cred ca e mai bine sa nu depinzi de asta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Și ce dumnezău înseamnă "bine"?!

Pentru că, vezi, e o diferență imensă între "nu merge" și "nu-mi place". Cum difuzoarele și cab-urile nu-s toate la fel nici cabsim-urile nu-s. Trebuie să probezi diverse opțiuni pentru a găsi ce te gâdilă.

Nu știu ce înțelegi prin "un proces ieftin". În ziua de azi și procesoarele entry-level oferă cel puțin 10 modele diferite de cabsim, iar cele high-end au o precizie și flexibilitate a simulării remarcabile.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.