costin517 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 (edited) Ce parere aveti despre o asemenea... chitara, cred? Mi se pare un concept interesant, inovativ, dar parca se indeparteaza pre mult de ideea de chitara. http://goo.gl/J3wJp Edited December 30, 2012 by costin517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Pitac Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Eu am urmarit cateva demonstratii cu ea si chiar este un instrument interesant. E aparuta de ceva timp iar conceptul a fost primit destul de bine. Poate fi folosita cu succes zic eu in genuri electronice si ambientale. Din cate stiu chitaristul de la Muse (Bellamy) are un pad asemanator incorporat pe chitara,deocamdata nu am vazut pe nimeni pe scena cu o Misa (poate stiti voi mai multe). Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 E misto ca realizare tehnica dar ...prefer sarmele si degetele batatorite. Asa ma simt eu mai bine. Sunt mai conservator din fire dar daca progresul o cere .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Pleaca ma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 parca se indeparteaza pre mult de ideea de chitara. Îți insultă sensibilitățile? Asemănarea cu chitara e superficială, e mai degrabă soră cu keytar-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 am avut un Casio fret-urile parca erau din cauciuc,corzi de naylon,trebuia sa invat din nou sa cant la chitara respectiva,era cu totul diferit de chitara"normala" cu corzi metalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
costin517 Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 (edited) Din cate stiu chitaristul de la Muse (Bellamy) are un pad asemanator incorporat pe chitara,deocamdata nu am vazut pe nimeni pe scena cu o Misa (poate stiti voi mai multe). Intradevar Edited December 31, 2012 by costin517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Peste ani şi ani, o să-mi ţin stră-nepoţelu' pe genunchi şi-o să-i povestesc despre chitare, despre chitarele cu corzi, despre corzi, despre acordare, despre tunere, despre truss-rod şi intonaţie şi despre amplificatoare şi staţii si mixere şi cabinete şi SPL-uri şi despre forumuri şi despre discuţii despre chitare Gibson, Fender, etc, despre amplifuri pe lămpi Marshall şi nu numai, despre analogic vs. digital şi toate drăciile... Iar nepoţelul se va uita la mine şi va zice : "你說的是什麼爺爺 ?" . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts