Guest Weirdguy Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Fratilor. Io`s km prost de felul meu. Ce s`ar intampla daca as pune pe kitara mea clasica doza de kitara electrica in loc de firisor d`ala kruia i se spune doza??? Daca tot am facut topicul, spuneti`mi ji mie ce fel de doze sa folosesc.. marci etc.. Ideea e sa fac kitara sa sune pe cat posibil cu kitara pe care knta angus young... gibsonul ala. vreau sa scot sunetu ala distorsionat ji vintage... dar nu cu multi bai... sa nu ma coste piesele mai mult dekt kitara Inca o intrebare: Exista tremolo pt clasica??
Mihai_N_ Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 doza de electrica pe clasica? nu prea merge... dozele sunt magnetice si corzile sunt din plastic...nu vor fi atrase de magneti...nu tu inductie...nu tu sunet... dar si cu o chitara acustica cu doza de electrica nu cred ca ai putea obtine tonul lui young... incearca o chitara electrica ieftina... cat despre tremolo...nu cred ca ar exista din moment ce constructia chitarii nu ar fi destul de solida incat sa sustina tensiunea arcurilor si corzilor... dar ideea e ca: la ce iit trebuie tremolo la clasica?
Guest Mehigh Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 (edited) haha, probabil la dive bombs Edited September 13, 2006 by Mehigh
felix Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 da, se poate, uite ce am facut eu in 15 minute )
Mihai_N_ Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ) nare doza de neck...si undei menghina:))? sa nu se dezacordeze de la floyd... prea tare!!
mickeyG Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 haha ce tare, are 2 volume si 2 tonuri dar o singura doza
Adi91 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 kitara mea clasica ------> doza de kitara electrica ---> kitara pe care knta angus young... gibsonul ala. vreau sa scot sunetu ala distorsionat ji vintage... Acuma le-am auzit pe toate...
GrP Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Fratilor. Io`s km prost de felul meu. Ce s`ar intampla daca as pune pe kitara mea clasica doza de kitara electrica in loc de firisor d`ala kruia i se spune doza??? Daca tot am facut topicul, spuneti`mi ji mie ce fel de doze sa folosesc.. marci etc.. Ideea e sa fac kitara sa sune pe cat posibil cu kitara pe care knta angus young... gibsonul ala. vreau sa scot sunetu ala distorsionat ji vintage... dar nu cu multi bai... sa nu ma coste piesele mai mult dekt kitara Inca o intrebare: Exista tremolo pt clasica?? da, se poate, uite ce am facut eu in 15 minute ) Ce tareeee...nu mai pot de ras
Guest Ildest Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 (edited) haha ce tare, are 2 volume si 2 tonuri dar o singura doza Are switch de split pe spate .. de fapt e chiar in fata .. dar se confunda cu cel de schimbare doze Edited September 13, 2006 by Ildest
ciuci Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ce aveti ma cu omu? voi de cand v-ati nascut ati stiut tot? pur si simplu nu a pus in viata lui mana pe o chitara si vrea sa cante ac/dc pe clasica lui bunicu care o shezut 30 d'ani in beci! care e problema??? lasa frate, hai in clubu prostilor! pe tine te primesc fara cotizatie....
Geiger Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Daca ii pui corzi de metal.. merge.. apoi.. ce a facut felix este odios
ciuci Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Daca ii pui corzi de metal.. merge.. apoi.. ce a facut felix este odios odios de haios
Guest Ildest Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Daca ii pui corzi de metal.. merge.. apoi.. ce a facut felix este odios Nu prea e indicat sa pui corzi de metal la o chitara clasica ... ea e proiectata, de fapt gatul e proiectat sa faca fata tensiunii cauzate de niste corzi de nylon .. si aceasta tensiune este mult mai mica decat in cazul corzilor de metal, asa ca daca pui corzi metalice poti indoi griful si poti pierde chitara.
Guest Sylviu Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 da, se poate, uite ce am facut eu in 15 minute ) photoshopu face minuni prea tare
LORD-C Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 (edited) ba da' rai sunteti ma, sa mor, saracu copil, a pus si el o intrebare... si pe cuvant, il inteleg... cand am intrat in toata nebunia asta cu chitari and shit, gandeam cam la fel, adica, come on, omu ala chiar nu stie cum functioneaza o doza, si care e pb?, poate sa invete, e timp... serios, io zic ca ne purtam cam urat cu nestiutorii.... parerea mea Edited October 3, 2006 by LORD-C
Recommended Posts