www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andertons Co Uk - Opinii

Recommended Posts

Posted

Unul dintre cele mai de incredere magazine online din europa! Am cumparat destul de acolo.Ireprosabili din toate punctele de vedere si stiu sa-si fidelizeze clientii prin discounturi... in functie de cat ai mai cumparat...bineinteles.Poate cei mai buni din UK.

Sefu' e chiar "captain" ,partenerul lui Rob Chappers de pe youtube.

Posted

e ue.

sarumana de raspunsuri. n-am mai luat din uk...stiu de dolphin, gak, dv247, dar de-a lungul timpului de cate ori am mai adresat o intrebare ba la unul ba la altul, am gasit cate o "buba" la fiecare, chestii legate ba de shipping cost ba de modalitati acceptate de plata etc. andertons mi-au lasat cea mai buna impresie si indeplinesc toate conditiile mele. ii stiam de mult de pe youtube, de aia i-am si luat in calcul...mersi inca o data

Posted

si io am incercat sa iau ceva de la ei si a tot fost nush ce problema cu plata paypal, ca nu erau hotarati sa trimita in bucuresti. pana la urma au virat banii inapoi (dupa vreo 2 saptamani) si am luat de la proguitarshop. astia sunt de incredere si s-au oferit ei sa puna un pret mult mai mic pe colet sa scutesc vama.

• Like 1
Posted
  On 19/10/2012 at 07:12, Pacman said:

Stiam ca din UK platesti vama sau ceva de genul, nu e ca si cand ai lua de la neamt. :P

Sunt unele zone care nu sunt în UE. Insulele Britanice, unele zone din Irlanda. Însă, dacă faci comandă la un magazin de pe teritoriul UE nu vei plăti taxe vamale, indiferent de produs.

• Like 1