barbarossa Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 care ati cumparat de la ei, ati fost multumiti? sunt de incredere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 la ce te referi cand spui un fel de esound? cei de la esound ce au?:-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Mai nimic ... am cumparat un orange ppc412 de la ei (vazand ca pe siteul oficial orange ei sunt dealerul din ro_) si daia voiam sa stiu care e problema cu esound... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Unul dintre cele mai de incredere magazine online din europa! Am cumparat destul de acolo.Ireprosabili din toate punctele de vedere si stiu sa-si fidelizeze clientii prin discounturi... in functie de cat ai mai cumparat...bineinteles.Poate cei mai buni din UK. Sefu' e chiar "captain" ,partenerul lui Rob Chappers de pe youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 eu am un prieten in anglia , el mi-a cumparat de la andertons chestii si au fost aduse de el in Romania , au servicii foarte bune si rapide a cumparat de multe ori de la ei , problema nu ar fi de la ei ci de la vama la noi etc. ( opinia mea ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 e ue. sarumana de raspunsuri. n-am mai luat din uk...stiu de dolphin, gak, dv247, dar de-a lungul timpului de cate ori am mai adresat o intrebare ba la unul ba la altul, am gasit cate o "buba" la fiecare, chestii legate ba de shipping cost ba de modalitati acceptate de plata etc. andertons mi-au lasat cea mai buna impresie si indeplinesc toate conditiile mele. ii stiam de mult de pe youtube, de aia i-am si luat in calcul...mersi inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 si io am incercat sa iau ceva de la ei si a tot fost nush ce problema cu plata paypal, ca nu erau hotarati sa trimita in bucuresti. pana la urma au virat banii inapoi (dupa vreo 2 saptamani) si am luat de la proguitarshop. astia sunt de incredere si s-au oferit ei sa puna un pret mult mai mic pe colet sa scutesc vama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischike Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 cine a zis ca platesti vama pentru produse din UK? singura problema s-ar putea sa o ai cu tva-ul, adica sa nu-ti dea la pretul afisat de ei pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) vama la noi etc. ( opinia mea ) poate in alta realitate, dar nu platesti vama daca iei din UE, never ever. Edited October 19, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 asta pana noi, sau uk, mai suntem in ue 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacman Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Stiam ca din UK platesti vama sau ceva de genul, nu e ca si cand ai lua de la neamt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Si iUKey sunt in UiE asa ca marfa o sa-ti vina la usa prin curierat. Am cumparat o pedala TC de la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Stiam ca din UK platesti vama sau ceva de genul, nu e ca si cand ai lua de la neamt. Sunt unele zone care nu sunt în UE. Insulele Britanice, unele zone din Irlanda. Însă, dacă faci comandă la un magazin de pe teritoriul UE nu vei plăti taxe vamale, indiferent de produs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts