Guest Serbann D. Mosoiu Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Buna!vin cu o intrebare destul de interesanta.Sunt in clasa a 8-a si am tona de cheltuieli(poze,banchet,carti etc)si problema e ca nu pot sa-mi strang bani:(.Si colegii mei de trupa ma asteapta si eu nu am chitara bass cu toate ca am amplificator si stiu sa cant..Daca exista vreun donator bun la suflet care ma poate ajuta si pe mine sa-mi de-a un mesaj va rog :o3
Razvan S. Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Da, daca tot ii donati si lui(ajutati la baiatu ca merita! are AMP si nu are bass..e chiar trist, il inteleg)....nu-mi donati si mie niste corzi double ball end 9-42? Mi-e lene sa comand de pe net...ah da! si nu am bani. Si...poate si ceva finali EL34, ce vreti voi.. Ah si, poate un cabinet gol 2 x 12. Mersi anticipat! Dau un citro. LE: si un dif celestion classic lead 80 ca am unu si nu am bani de inca unu..mersi iar. Edited October 17, 2012 by Razvan S. 4
Radu Burcea Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 LE: si un dif celestion classic lead 80 ca am unu si nu am bani de inca unu..mersi iar. Ai unul si nu ti-l permiti pe al doilea?Cat de trist !Merita ajutat! 4
ValeChitara Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Mai interesant ca intrebarea mi se pare ca are trupa, dar nu are bas... In ultima vreme ma gandeam sa intru intr-o formatie si cant la fluier, daca nu imi doneaza nimeni il iau pe ala de la picior... In idea ca mai continui cu chitara dupa ce ma apuc de fluier, poate imi doneaza si mie cineva cateva ampuri MESA, daca nu aveti d-astea merg si ENGLuri, da numai Fireball si Powerball, ca altfel va faceti de rusine... Lasand gluma, el a intrebat, acum nu stiu daca o sa ii ofere cineva vre-un bass...Asa am intreba toti...nu?:-?? 2
Victor Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Faza e asa: daca ceri ai o sansa (cat de mica) sa si primesti. Daca nu ceri ai zero sanse....
iulian Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 nu inteleg de ce faceti misto.. sunt sanse sa aiba cineva vreo trompeta de bass care ocupa spatiul degeaba si sa se poata lipsi de el. Daca nu aveti nimic util de zis mai bine faceti liniste. Succes 2
Guest Serbann D. Mosoiu Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Scuze a fost o eroare din neatentie 'dea' . Am media 10 pe linie pe ceilalti ani si nu prea cred ca nu o sa imi iau capacitatea.
Guest Serbann D. Mosoiu Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Si cam pe unde aş putea gasi un bass Hora la 150 de lei pentru că din cate stiu unul de la magazinul oficial costă în jur de 400 de lei? Am si o oferta rezervata pentru un Harley Benton tot negru care arata foarte bine si care costa în 250 de lei negociabil.
EugenRo2001 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 SH = second hand deci cauti la Mica Publicitate
Guest Serbann D. Mosoiu Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Am rezolvat mersi rgc!Se poate inchide
Recommended Posts