Messu Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Hehehe...SUPER ! ce repede merge treaba, la profesionisti.... Eu abia am apucat sa fac cablajul pentru comanda LDR-urilor.... Plantarea si probele,...intr-o zi.... S-auzim de bine si tine-ne la curent cu evolutia si poate si c-o poza doua.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Cum este Messu-le ?A iesit jucaria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 N-a ieșit, fir-ar să fie.... Dar nu din alt motiv decât pentru că n-am avut timp deloc. Am facut cablajul, dar așa a rămas. N-am apucat să-l plantez și să trec la probe. Fir-ar al dracului de timp care e atât de limitat și, atunci când am o fărâmă liberă apar alții care ma roagă să-i ajut cu câte ceva (d-ale electronicii...), așa că eu cad mereu pe ultimul loc pe lista mea de priorități Zic unii că, în mod normal, ar trebui să învaț să mai spun și "NU", dar mi-e greu.... Te țin oricum la curent cu rezultatul, pentru că o să ajung eu și la un rezultat, mai devreme sau mai tarziu... Sper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Hai Mess-ule!Deja iese V 1.1.Cine vrea s-a dat dezlegare la wah-uri de rack cu 8 reglaje de voicing! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 V 1.1 ?? 8 voiceing-uri ?? Pfuai de mine.... Foarte fain !!! La mai mare !!! Te-ai gandit sa implementezi si altfel de variatie pentru pedala. La asta pe care l-am facut eu, creatorul a gandit variatie liniara, logaritmica, dubla si tripla. Sincer nu-mi dau seama cat de utile sint dar, pentru cateva (zeci) de linii de cod in plus poate merita facut. Uite cum particip si eu la proiectul tau, .... cu ideile furate de la altii.... A propos de "hai messu-le", vrei sa ma incurajezi sau sa ma oftici ? Cred ca o sa ma gandesc sa-l vand p-al meu si sa cumpar unul, de-a gata, de la tine. Cred ca e cea mai scurta cale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Messu-le merge wah-ul?Ca iti pot trimite o placa de test pentru wah-ul de rack daca vrei sa te joci cu el.Ma bate gindul la un ''group buy'' pentru wah-uri midi (cind faci mai multe costurile sunt cu totul altele). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Overdrive, poti sa ma si scuipi, ca ai tot dreptul dupa ce mi-ai oferit atatea informatii, insa wah-ul meu e inca in acelasi fel/hal. Sint varza cu timpul, cu capul , ....cu toate. N-am avut timp de mai nimic, asa ca n-am inaintat deloc. Ma mir c-am mai apucat, un pic, sa cant in ultima vreme. Culmea... Noroc cu oamenii din jurul meu care insista pana cand cedez... Daca ma intrebi daca vreau un wah ca sa ma joc cu el, e ca si cum ai intreba un copil daca vrea bomboane !! Sigur c-as vrea !! Daca crezi ca ai incredere sa-mi dai o placa, in drive test, defapt in "overdrive test" o accept cu placere (mananci calule ovaz?) Eventual imi lasi un contact mai direct decat forumul si discutam mai multe detalii. In sfarsit, oricum ar fi, iti multumesc mult pentru bunavointa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Doar nu pleci in Patagonia!Da-mi o adresa pe pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Wah rack midi test pcb de vinzare!50E ca pentru Craciun!Se alimenteaza cu 9VAC si are true bypass , 8 tipuri de voicing .Se poate selecta midi on/off , volumul de wah in limitele +- 10 dB , depth-ul in 127 pasi , si se poate selecta tipul de depth ( cu pedala jos sau sus ) si canalul midi la care raspunde. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza_sb Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Nu vrei să-ţi proiectez un cablaj mai frumos? Moca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Este un cablaj de test totusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Nu vrei să-ţi proiectez un cablaj mai frumos? Moca. Da, ca electronii o sa se sperie si o sa fuga! Wah rack midi test pcb de vinzare!50E ca pentru Craciun!Se alimenteaza cu 9VAC si are true bypass , 8 tipuri de voicing .Se poate selecta midi on/off , volumul de wah in limitele +- 10 dB , depth-ul in 127 pasi , si se poate selecta tipul de depth ( cu pedala jos sau sus ) si canalul midi la care raspunde. Dan, felicitari! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Zice bine colegul ratza , dar , poate in viitor daca merita va fi facut cu solder mask si dublu placat cu treceri metalizate si deja o sa arate altfel.Dar totusi doar bobina FASEL este 13 E...Ramine o placa de test ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ba, ca sa fiu sincer, mie nu mi se pare ca arata deloc rau (nu c-ar sustine cineva asta). Poate vreo doua traversari mai imbarligate... Altfel, desigur ca orice poate fi imbunatatit si un cablaj dublu dublu strat (cu solder mask si treceri metalizate) e mai fain. Dar s-ar putea ca si pretul de realizare sa fie mai "fain" Poate totusi ii vine randul si unui cablaj mai aratos si cred ca oferta lui @rata_sb e foarte frumoasa Deocamdata, dupa cum spune creatorul, e doar de proba. Poate se mai adauga ceva pe el. Poate o functie de autowah, ceva... Subscriu total, insa, la partea cu felicitarile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Autowah... Buna idee...Se face...Urmatoarea placa de test va avea si autowah. Mess-ule deja trebuie sa te iau partener cu atributii la dezvoltare proiecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza_sb Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Nu e cazul de treceri metalizate, doar că arată naşpa cu toate unghiurile alea drepte Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) nu asta e nashpa! nashpa e sa te apuci sa faci ceva mishto si aproape nimeni sa nu fie interesat. in schimb, pare f cool ca lumea sa se inghesuie la niste wah-uri la care singura chestie ok este doar carcasa. Edited December 20, 2012 by sorin65 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Mess-ule deja trebuie sa te iau partener cu atributii la dezvoltare proiecte. Oricand cu toata placerea ! Acum, ca sa dicutam un pic mai la subiect mi-am permis sa-ti fac sugestia din urmatoarele doua motive: -unu: cred ca doresti sa faci din acest produs, unul comercial (eu unul, fara sa fiu lovit de vreun patriotism deosebit, mi-as dori sa vad produse de genul asta pe care sa scrie Fabricat in Romania) sa aibe preturi accesibile si sa fie de toata isprava. Foarte SINCER !!! Si in ideea asta ma gandesc ca vor aparea multi care sa intrebe: "da' autowah nu are ? hmmm,.... pacat" -doi: m-am gandit ca, la cat de mare e uC-ul ala, e imposibil sa nu ai vreun port cu ADC la dispozitie, pe care sa implementezi functia de autowah. Mai ales ca probabil ca o sa poti sa folosesti o parte din codul deja scris si practic e doar un upgrade. Dar nu ma mai lungesc cu presupunerile, ca tu stii stii exact cum e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) Overdrive, asta seara, intre doua treburi, m-a apucat "ceva" si am plantat PCB-ul si am facut ansamblurile LDR plus LED. Eu zic ca deja fac progrese substantiale . In cateva luni cred ca ajung si la probe ... Intre timp am observat ca n-am tensiune simetrica in wah, asa ca o sa trebuiasca s-o "inventez" si p-aia... Edited February 27, 2013 by Messu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 A propos, erau niste chip-uri care converteau tensiunea pozitiva in tensiune negativa. Capsula DIP8, din cate-mi amintesc. Imi spune cineva, va rog, cum dracu se cheama ca nu pot sa-mi amintesc de nicio culoare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 varianta simpla este ICL7660CPA (vreo 5-6 lei pe tme.eu) vrianta in care ai nevoie de curent mai mare (pana la 1A) - LT1375 (vreo 40-50 lei, tot acolo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Aaaaa, perfect. Multumesc mult ! Vad ca-l au si la Conexelectronic la 7 lei. Nu-mi trebuie curent mare. E pentru dracia aia cu leduri de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 pai ajunge mai repede de la tme Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Merge facut si fara alimentare diferentiala dar ai histerezis la capete de ''cursa''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Aaaa, nu. Nu vreau sa fac improvizatie chiar din orice. Merg pe alimentare diferentiala, dar, a propos, m-am uitat pe fisa de la ICL7660 si nu duce decat vreo10-12 v. Nu exista vreo varianta mai generoasa, care sa-mi duca 15v in siguranta... ?? Stiu ca ICL7660 se poate monta in cascada, dar....parca n-as face asa daca exista alternativa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 E ok si + -12v.Va fi ''cursa'' putin mai scurta dar ai ampul logaritmic in fata care compenseaza asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Da, dar 12V vad ca e limita maxima la ICL7660CPA si mi-e ca "nu tine". Dar, intre timp, am gasit un frate de-al lui, ICL7662 care cic-ar merge pana la 20 V. Si e doar un pic mai scump, se pare... O sa fac o proba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts