ramurel Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Oricum preselectiile de la aceste "talent show" sunt BESTIALE ....restul nu mai este interesant . Vrei să spui BLINDURILE, nu ? Alea da, îs cele mai mişto ! Nu preselecţiile ! Dupa aia încep aiurelile, nepotismele, etc ... Văd că mulţi se cunosc între ei ! Ca să nu mai zic de voturile publicului care, în unele situaţii... ferească dumnezo' ! La blinduri e cel mai mişto şi e, cred io, cea mai curată parte a show-ului. Mie , din concursul de anul ăsta, îmi place fata aia, Maria Hojda, care face ce vrea cu vocea, cântă bestial, după mine . Dar, na, vox populi, dracu' ştie cine ia concursul, dar eu cred că e cea mai tare voce. Ar cânta într-o trupă de metale la orice oră ! .
Adi M Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 trupa de acompaniament de anul asta mi se pare mult mai slaba...sunt alti oameni? Aproape sigur sînt. L-am văzut la tobe pe Adi Tetrade, care a mai dispărut din Jukebox de la Cronică, iar la chitară e o tipă pe care nu o știu și basistul cel nou de la Cargo (Mirel Cumpănaș, parcă...?) Anul trecut nu i-am văzut p-ăștia, Nicu Patoi făcea legea și cred (dacă nu mă înșel) că și Virgil Popescu. 1
horica Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 in trupa de live de anul asta de la vocea alcoolemiei sunt Raul Kusak-clape, Adi Tetrade-tobe, Mirel Cumpanas(ex Cargo-bass)-chitara, Diana Ganea(ex Blaxy Girls)-chitara..... 1
Adi M Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 pe Cumpanas si pe fata cred ca i-au luat pentru imagine ca de cantat nu prea au aratat nimic desi au fost destul de multe prim-planuri cu ei, ieri a maltratat Sweet child of mine....cu toate astea Les Paul-ul are un ton forte fain anyway, pentru un bassist canta bine la chitara pianistul mi-a placut mult Cred că pentru imagine i-au luat. Îți împărtășesc părerea despre Sweet child, chiar la discuția de aici m-am gîndit aseară După ce am postat aici și am căutat dacă i-am scris bine numele, am aflat că nu e tocmai basist, sau naiba știe care i-o fi "specialitatea", că l-am găsit chitarist în Marfar. Pianistul e foarte bun, l-am auzit în mai multe concerte de jazz. Să fi fost o trupă cu Nicu Patoi, Virgil Popescu, Raul Kușak și Adi Tetrade, aia da, deja era un "All Star Game" La bas, să fiu sincer, nu am văzut și nu am auzit nimic 1
ramurel Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Citat, de pe net : "Noua editie a emisiunii de talente Vocea Romaniei a debutat cu un moment penibil in care unul din concurenti a cedat nervilor si a inceput sa tune si sa fulgere pentru ca nu a fost ales de nici unul dintre jurati. Din pacate pentru el, Bartos a tras ponoasele, din cauza noului format, si a trebuit sa il conduca pe interpret pana la iesirea din platouri. ”Lasă-mă, bai, sunteți derbedei! O să spun peste tot ce este această emisiune. Cum să nu se întoarcă la melodia asta și la cum o cânt eu. Eu sunt o legendă! Ați făcut-o special! Eu cânt, tată, eu nu mă joc! Sunt singurul din România care cântă Al Jarreau (n.r. - stil muzical). Eu cânt, nu se poate așa ceva. Asta nu se poate termina asa”, a spus bărbatul, extrem de nervos, după care a părăsit studioul." Acuma, ce sa zic, am urmărit și eu, a cântat ok, da' a cam exagerat omu' cu pretențiile și cu ... Nici nu știu cine din generațiile actuale a auzit de autoproclamata "legenda Bazu". Respectu-i una, da' nici chiar așa aere nu cred că-și aveau rostul. A ieșit penibil din show, părerea mea.
Recommended Posts