www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Stiu ca a mai fost topicul asta (l-am citit si pe ala mai vechi dar era cam vechi din 2010) dar vreau sa vad mai recent daca a avut cineva probleme.

So the story goes like this.

Plec din iasi la londra cu escala la bucuresti cu tarom. Pe acolo vreau sa iau o chitara si o sa ma intorc la fel cu taromul.

As prefera s-o iau ca bagaj de mana. Se poate?

Chitara n-o sa fie scumpa dar nici nu i-as lasa sa dea cu ea de pamant.

A avut probleme cineva cu baietii astia a nostri?

Multumesc,

Sorin

Guest Stefan Mihai
Posted

Eu te sfatuiesc sa nu o bagi la cala deoarece cand ajungi pe aeroport si iti primesti bagajul poti sa o pui intr-o cutie si sa scrii FAINA pe cutie :-j deoarece in Romanica noastra dau aia de la aeroport cu ele de le apuca toti dracii'.

Si la mana nu cred ca te lasa...trebuie sa aiba niste dimensiuni anume...mai nou s-au cam facut ai dracu' toti angajatii de pe aeroport.

Nu iti ramane decat sa platesti in plus si sa o iei ca si bagaj de mana...fii pregatit,daca vrei sa platesti suplimentar i-ati vreo 30 euro ca mai ieftin de atat nu te duce :))

Stiu din experienta personala de calator aerian cum e cu bagajele.

BAFTA!

Posted (edited)

Un prieten a trimis recent o chitară de la Buzău la Toulouse cu Atlassib, prețul fiind de 15 EUR. A ajuns bine, totul în regulă, chiar dacă a folosit o husă obișnuită (Ibanez IGB 7 - i-am vîndut-o eu http://forums.rgc.ro/topic/73948-husa-foarte-masiva-ibanez-igb7/page__p__694360__hl__hus%E3%20foarte%20masiv%E3__fromsearch__1#entry694360).

Edited by Adi M
Guest Verestiuc Andrei
Posted

Eu nu am fost niciodata cu avionul, dar un prieten de al meu a dus cu el o trompeta din Romania in Austria, cand a ajuns acolo, avea trompeta usor lovita in 2 locuri, nu a fost o lovitura mare, dar nah, ma gandesc ca nimanui nu ii convine sa ii strice altu instrumentele.