sorin_popovici Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Salut! Stiu ca a mai fost topicul asta (l-am citit si pe ala mai vechi dar era cam vechi din 2010) dar vreau sa vad mai recent daca a avut cineva probleme. So the story goes like this. Plec din iasi la londra cu escala la bucuresti cu tarom. Pe acolo vreau sa iau o chitara si o sa ma intorc la fel cu taromul. As prefera s-o iau ca bagaj de mana. Se poate? Chitara n-o sa fie scumpa dar nici nu i-as lasa sa dea cu ea de pamant. A avut probleme cineva cu baietii astia a nostri? Multumesc, Sorin
Borsec Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Cred ca ar trebui sa pui o eticheta mare pe cutie "EXPLOSIVE, HANDLE WITH CARE" sau "NUCLEAR MATERIAL". Sunt sanse sa fie foarte atenti cu cutia, dar si cu tine 5
andreyush01 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Cred ca ar trebui sa pui o eticheta mare pe cutie "EXPLOSIVE, HANDLE WITH CARE" sau "NUCLEAR MATERIAL". Sunt sanse sa fie foarte atenti cu cutia, dar si cu tine :lol:
TheZKD Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 In orice caz , eu zic ii bine sa ai un case foarte bun .
Guest Stefan Mihai Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Eu te sfatuiesc sa nu o bagi la cala deoarece cand ajungi pe aeroport si iti primesti bagajul poti sa o pui intr-o cutie si sa scrii FAINA pe cutie :-j deoarece in Romanica noastra dau aia de la aeroport cu ele de le apuca toti dracii'. Si la mana nu cred ca te lasa...trebuie sa aiba niste dimensiuni anume...mai nou s-au cam facut ai dracu' toti angajatii de pe aeroport. Nu iti ramane decat sa platesti in plus si sa o iei ca si bagaj de mana...fii pregatit,daca vrei sa platesti suplimentar i-ati vreo 30 euro ca mai ieftin de atat nu te duce ) Stiu din experienta personala de calator aerian cum e cu bagajele. BAFTA!
Guest serby Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Ieftin si super solid - Rockcase rebranduit si cu pret scazut: http://www.thomann.d..._wood_strat.htm Edited September 29, 2012 by serby
TheZKD Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Care costa cat chitara. De unde stii ce chitara are ? Daca are chitara de 10.000 de euro costa tot la fel un case ?
Alin N Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 De unde stii ce chitara are ? Daca are chitara de 10.000 de euro costa tot la fel un case ? "Chitara n-o sa fie scumpa dar nici nu i-as lasa sa dea cu ea de pamant." 1
Cipri L Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Cel mai bine e sa suni la relatii clienti de la Tarom si sigur iti vor spune ei cum sta treaba. Nici eu nu recomand sa o bagi la cala de transport. Staff-ul aeroportuar aproape ca joaca fotbal cu valizele, deci....
Adi M Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Un prieten a trimis recent o chitară de la Buzău la Toulouse cu Atlassib, prețul fiind de 15 EUR. A ajuns bine, totul în regulă, chiar dacă a folosit o husă obișnuită (Ibanez IGB 7 - i-am vîndut-o eu http://forums.rgc.ro/topic/73948-husa-foarte-masiva-ibanez-igb7/page__p__694360__hl__hus%E3%20foarte%20masiv%E3__fromsearch__1#entry694360). Edited September 29, 2012 by Adi M
Guest Verestiuc Andrei Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Eu nu am fost niciodata cu avionul, dar un prieten de al meu a dus cu el o trompeta din Romania in Austria, cand a ajuns acolo, avea trompeta usor lovita in 2 locuri, nu a fost o lovitura mare, dar nah, ma gandesc ca nimanui nu ii convine sa ii strice altu instrumentele.
Recommended Posts