Guest Mircea19 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 pai in doliu tre sa dai de baut:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 mah copii, zicetz o ora ca as trece si io sa beau un cico. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited) Noi la 6 jumate ne intalnim pe trepte... dupa aia... ne gasesti la motoare pana tarziu. Io am plecat deja... Edited August 23, 2006 by MrJackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 vin peste voi!!!...i'm off Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 kappa (alpha theta) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Din pacate nu am putut sta mai mult. Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 cul ) se vede in poze k nenea silviu e plin de bani..sa tot fie...un om extraordinar...tot respectul si toata stima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miriapod Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 a fost buna berea, buna idee avuram si alta data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 No fuse si asta... am prins si sfarsitu meciului la bar... marfa... berea fuse buna, mici asisderea... o mai facem cat de curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Da' micii, de mici nu ziceti nimic? Edit: uite ca ziserati, i wasn't fast enough... PS to Edit: ha, Marcel, uite ca am scris in engleza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 :) Uite ca om zis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 trecut, baut, facut cunostinta cu alti forumisti, pe scurt: simtit bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited) s-a vazut samanta de artisti! m-am intalnit cu oameni destepti si simpatici. pe cuvant de onoare ca a meritat. la mai multe! Edited August 23, 2006 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 n-am ajuns,fiindca o formatie pe al carei nume nu pot sa-l divulg,a avut obiectii ca se aude"infect"si ca statiile sunt de rahat,microfonul e prost,etc, si a trebuit sa stau sa le reglez eu Data viitoare fac cinste Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Data viitoare fac cinste data aviatoare facem cinstea juma-juma , ca nici io n-am ajuns da' tot asa: fara capre! si ma uit la poze ... si ma gandesc cum as fi dat io-n costum acolo... ca berbecu-ntre capre (lasa mah, am io fo doua capre de m-as baga ca berbecu , da' alea e alta poveste ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 baaaahhhhh......mi-a trecut mahmurealaaaa!!!!.......si apar si intr-o poza!!!...nu creeeddd mah!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Ei na ! Eu nu am prins unghiu , o sa raman in anonimat !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Bine ca va strangeti la beri cand is eu pe alte meleaguri...Bravo, mah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ei na ! Eu nu am prins unghiu , o sa raman in anonimat !!! Da da.. un ilustru necunoscut Bine ca va strangeti la beri cand is eu pe alte meleaguri...Bravo, mah! Planuim sa o facem saptamanala... shhh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ei na ! Eu nu am prins unghiu , o sa raman in anonimat !!! e las' ca ti se vede juma de capatzana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Planuim sa o facem saptamanala... shhh... Pai asa s-o faceti. Si ziceti cine-i in poza, ca nu i-am recunoscut decat pe StratMan, Cotton, Cearny si parca Ilun cu paharu-n mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Pai luam a doua poza ca se vede cel mai bine. De la stanga spre dreapta facand ocolu, avem asa: Ilun, Cearny, Stiv, Eu, Bumbacu, Sheriffu, StratMan, Alex_Strat69, un coleg caruia nu iam retinut numele, parckardb, miriapod si marcel. Ah, si in spatele aparatului, Cosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 si pe drum spre voi eu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Jacksoane, nush de ce da-mi pari teribil de cunoscut. A, si intre miriapod si marcel mai e un nene. Mana aia care iese dintr-un tricou albastru sigur nu-i de femeie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Poate ne stim... mai stii ? Da, mana aia e a lu packardb... schimbasera locurile intre timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Pai luam a doua poza ca se vede cel mai bine. De la stanga spre dreapta facand ocolu, avem asa: Ilun, Cearny, Stiv, Eu, Bumbacu, Sheriffu, StratMan, Alex_Strat69, un coleg caruia nu iam retinut numele, parckardb, miriapod si marcel. Ah, si in spatele aparatului, Cosu. colegu neretinut e colegu la trupa, mr donos http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Data viitoare fac cinste data viitoare facem cinste juma-juma toti 3 ) bai stratman nu a fost la mike and the blue spiritis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Planuim sa o facem saptamanala... shhh... Mortii mei...ramas fara calculator, n-am putut sa urmaresc threadu'. (Pentru cine zice ca scriu tot de-acolo [iP similar] raspund cu shhh...I hijacked father's gizmo...) Daca tot ma primiti, tavarisi, la urmatoarea vin (sau orice alta bautura alcoolica) si io. Cu pai pentru mici. Si fac si io cinste, ca o sa am chitara 'n-oua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 bai stratman nu a fost la mike and the blue spiritis?? ba da, mai, a fost si p-acolo! a gresit si el... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 ba da, mai, a fost si p-acolo! a gresit si el... stiu ca am fost la un concert in club a ..si imi pareati cunoscut , stiu ca am stat d vorba dupa concert ...mi-a placut ff mult ...genu meu d chitara ( simpla si mult ..ff mult sentiment)) uite acum chiar imi pare rau ca nu am ajuns aseara....poate data viitoare ...( si poate cand/daca aveti timp si placere, poate imi mai aratati si mie niste lucrusoare p chitara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts