Guest postalservice101 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ES-335 nu e electroacustica. Ai incercat vreodata sa cinti pe una neamplificata? O electroacustica cuplata la o statie pentru electrica nu va suna la fel ca o electrica cuplata la aceeasi statie. +1 O electroacustica cu distors nu va suna deloc bine si va crea tone de feedback. hollow body electric guitar nu e tot una cu eletroacoustic guitar
Cognek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 daca si aia e electroacustica... inseamna ca lucille e defapt model dobro sau ukulele...
'mnezău Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) OK, e posibil ca acea chitara sa aiba doza magnetica, nu piezo. Pai are doza magnetica. De-asta am facut comparatia. Nu inteleg de ce preferati sa stati atat pe langa subiect, in loc sa-i dati cateva idei colegului. Dar cam asa sunt toate topicurile, mai ales prin zona de incepatori. Ne dam fiecare destepti si pana la urma ala care vroia sa afle ceva pleaca cu mai putine informatii decat a venit. Edited August 10, 2012 by 'mnezãu
Ironside Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Pai si ce idei vrei sa-i dam? Ca dac-as stii cum sa scoti tonuri de Slash cu Orpheus si cub de 100 de lei, as scoate, dracu, tonuri de Slash. Da' daca va plingeti ca nu-i da lumea sfaturi, ii fac eu un ghid. Asadar, Ghid pentru a scoate tonuri de Slash. - ..err...?? what? hmm... da, plm. Cam atit. Sper sa-i iasa. 2
Winston Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Eu am toate sculele lui Slash (inclusiv pana) si tot nu sun ca el. Decit daca vreau neaparat. Eu n-am nicio scula de-a lui Slash (nici macar pana) si sun ca el... cand tin pana in mana stanga si griful in dreapta.
liviusnop Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 daca e in par ... ? ca la samson ... @razvan s : nu trebuie sa platesti nimic ca sa NU suni ca slash
Recommended Posts