tudoranu Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Salutare tuturor Cate ceva despre noi ..de ce , unde, cum, cand: www.facebook.com/tipsofficial Primul nostru EP se poate download-a de aici: www.reverbnation.com/tipsofficial Ultimul nostru single: alte inregistrari aici: www.youtube.com/tipsofficial Avem sala de repetitii proprie unde nu suntem constransi de timp sau scule. Exista oameni care se ocupa de chestiile complementare muzicii (managment, pr, booking agent, consilier imagine). Ce cautam: un basist caruia sa-i placa ce se intampla cu noi (muzical vorbind) care sa fie creativ si open minded. Seriozitatea, implicarea, sculele nu cred ca mai trebuiesc mentionate fiind de la sine intelese pentru cineva care vrea sa faca asta la un nivel superior hobby-ului. Nu facem auditii sau dam interviuri ( nu cred ca suntem la acel nivel, inca ) ci pur si simplu cautam o persoana cu care sa empatizam muzical. Multumesc! Edited March 20, 2012 by tudoranu
dinamo Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 salut, dragut ceea ce faceti sunt basist si m-ar interesa o colaborare cu voi am cantat cu ,,the colours'', pana acum 2 luni momentan nu sunt angajat in vreun proiect daca doriti colaborarea astept un mail sau contact la tel. 0721583555-mihai cele bune mihai
hangbad Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Servus! Numele meu este Andrei, si cred ca avem un numitor comun. Aruncati un ochi pe topicul deschis de mine http://forums.rgc.ro/topic/66784-basist-cu-experienta-cautinfiintez-trupa-oameni-talentati-cu-initiativa/page__p__630249#entry630249 . Daca v-am starnit interesul astept sa ma contactati pentru o discutie mai amanuntita. Seara faina sa aveti!
tudoranu Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 multumim mult pentru interesul acordat , cat de curand vom incerca sa stabilim niste intrevederi.
Andreiu' Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Salut! Numele meu este Andrei, deranjez pentru postul de bassist. Intresanta abordarea voastra muzicala, diferita fata de cea pe care o stiam...cand "Tips" inca se numea "In Probe" Cand aveti vreme, putem comunica si de ce nu sa facem si o incercare. Mult succesc!
dinamo Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 mai este de actalitate anuntul vostru merci cele bune
tudoranu Posted April 12, 2012 Author Posted April 12, 2012 da este de actualitate dupa sarbatori vom incepe si intrevederile muzicale ..
dinamo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 salut, daca mai este valabil anuntul, ma intereseaza colaborarea cu voi am cantat cu mai multi muzicieni in ultimul timp pot fi contactat la tel. 0721583555 cu prietenie, mihai
George M. Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 salut, daca mai este valabil anuntul, ma intereseaza colaborarea cu voi am cantat cu mai multi muzicieni in ultimul timp pot fi contactat la tel. 0721583555 cu prietenie, mihai Cum se numeste o persoana care sta prin preajma unor muzicieni? Basist!
dinamo Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 mihai ionescu, ma numesc si fara niciun fel de sarcasm sunt destul de cunoscut prin radio-vezi orchestra radio am mai cantat si cu puiu pascu si cu alti muzicieni din bucuresti raspunsul vostru cu sarcasm ma face sa renunt la a mai dori sa cant cu o trupa ca a voastra succes???...............
tudoranu Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 @ Mihai esti foarte sigur ca raspunsul primit de tine ,care te-a suparat asa tare este din parte trupei TIPS?
phlaphee Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) mihai ionescu, ma numesc si fara niciun fel de sarcasm sunt destul de cunoscut prin radio-vezi orchestra radio am mai cantat si cu puiu pascu si cu alti muzicieni din bucuresti raspunsul vostru cu sarcasm ma face sa renunt la a mai dori sa cant cu o trupa ca a voastra succes???............... Mihai, chill man! Si eu sunt bassist la fel ca si George M. care a postat glumitza de mai sus. E doar o gluma, sunt sigur ca nu a vrut sa te jigneasca in nici un fel! Si nu cred ca face parte din Tips, deci nu trebuie sa renunti la a mai incerca sa canti cu ei! Pace! Edited April 25, 2012 by phlaphee
George M. Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) Haha, Mihai, daca Tips ar fi cautat tobosar, atunci as fi spus ca o persoana care sta prin preajma unor muzicieni se numeste tobosar. Nu te supara, dar intre muzicieni nu se fac glume? Cele mai tari glume sunt acelea pe care oamenii dintr-o anumita breasla si le fac intre ei, pentru ca le inteleg. Sunt mult prea sigur ca si Puiu Pascu stie bancuri cu si despre pianisti. Mai era un banc extraorinar, nu ti-l mai zic fiindca e lung, dar poanta era "Si ce se intampla domnule daca se opresc tobele (intr-un trib de bastinasi)? Atunci incepe soloul de bas!!". Sau Nelu Dumitrescu si cu Borobeica intr-o depresie totala, se arunca de pe un bloc, ca in sfarsit sa faca si ei ceva in viata asta in acelasi timp. Si cand s-au izbit de asfalt s-a auzit TA-DAM. Comedia sal-vea-za Romania. Tudor, scuze daca ti-am stricat vreo prosibila colaborare cu Mihai. Edited April 25, 2012 by George M.
dinamo Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 scuze trupei tips.........se pare ca nu am fost atent la topicul postat de altcineva in ceea ce priveste glumita postata de george, desi nu sunt un tip lipsit de umor( se vede ca n-am gustat-o),.........nu-mi place sa glumesc cu persoane pe care nu le cunosc, indif.de varsta sau ocupatie,.........am glumit nu demult cu cineva si reactia nu a fost tocmai cea asteptata oricum cer scuze inca odata celor de la tips si le doresc sa-si gaseasca basistul potrivit....... cu prietenie, mihai
Guest burny Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Salutare...As fi foarte interesat de postul de basist la trupa voastra. Pot spune ca sunt atras de modul in care abordati piesele. Va las id-ul meu burning.lord sau emailul burnnglord6@gmail.com daca bineinteles mai este de actualitate anuntul ....Astept sa discutam mai multe. Toate cele bune
comarnicianu Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Salut! Sunt interesat de muzica voastra. Daca inca n-ati gasist bass-ist astept sa ne vedem la o auditie. Iata link catre pagina mea de Facebook: http://www.facebook.com/comarnicianu.alexandru O zi buna va doresc!
Recommended Posts