www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andreiu'

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andreiu'

  1. Pret: 50 Localitate: Bucuresti Contact: lescae.andrei@gmail.com Link producator: http://www.music-group.com/Categories/Behringer/Computer-Audio/Audio-Interfaces/UCG102/p/P0198 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Interfata chitara Behringer UCG102 Este folosita putin, vine in pachetul original cu CD de instalare si toate cele necesare. Se poate proba in Bucuresti...sper sa ne descurcam, eu nu am mai folosit-o demult Cheers!
  2. Pret: 250 Localitate: Bucuresti Contact: lescae.andrei@gmail.com Link producator: https://www.boss.info/us/products/fz-5/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala BOSS Fuzz FZ-5 Stare estetica si functionala ireprosabila. Un deal bun pentru o pedala excelenta. Se poate proba in Bucuresti.
  3. Salutare, Se cauta voce feminina pentru un proiect stoner rock, in Bucuresti. Componenta grupului este: tobe, bass si 2 chitari. Avem sala de repetitie proprie cu toate cele trebuincioase in zona Timpuri Noi. Cautam sa contrastam un instrumental vintage, fuzzy si usoare tente de blues cu o voce feminina cu atitudine si deschidere catre prestatiile live. Daca te regasesti in cele de mai sus si in piesele din linkurile de mai jos, asteptam un mesaj in privat si ne putem intalni pentru o discutie/repetitie. Toate cele bune! https://www.youtube.com/watch?v=HSHMac-qtMU https://www.youtube.com/watch?v=GuUrnA74LGw https://www.youtube.com/watch?v=m_XcpHE3hIw
  4. Salutare, You've got mail Astept un semn de la voi! Cheers!
  5. Salut, maeste...daca esti inca in cautari iti propun sa ne intalnim sa discutam
  6. Salut, Numele meu este Andrei, iar daca postul de bassist mai este liber as vrea sa ne intalnim sa discutam. Numarul meu de telefon: 0720.031.597 Multumesc
  7. Salut! Numele meu este Andrei, deranjez pentru postul de bassist. Intresanta abordarea voastra muzicala, diferita fata de cea pe care o stiam...cand "Tips" inca se numea "In Probe" Cand aveti vreme, putem comunica si de ce nu sa facem si o incercare. Mult succesc!
  8. Salut! Ma numesc Andrei, 24 de ani si sunt tentat de anuntul tau. As vrea sa-mi dai ceva mai multe detalii despre voi. Imi place ideea de "timpul liber", tinand cont ca lucrez in rest. Astept un raspuns pe PM Numai bine!
  9. Trupa din Bucuresti cauta baterist! Cerinte: seriozitate, experienta, instrument propriu (pe cat posibil), sa se incadreze in sfera rock-ului cat si a metalului, disponibilitate pentru repetitii in zilele de duminica, varsta intre 18-24 de ani (se accepta si peste), se accepta si fete! Momentan suntem doua chitari, bass si voce. Lucram la 2 piese proprii. Repetam la Casa Scanteii (ne-am lipit de o sala acolo cu scule noi si destul de bune) Melodii pentru "casting" : Metallica - Bleeding me - Seek & Destroy Judas Priest - Wheels of fire Black Sabbath - Paranoid - NIB Cargo - Ziua Vrajitoarelor Motorhead - Ace of spades (pe cine duce metronomul) Contact pe pm...puteti lasa numere de telefon si perioada in care va putem gasi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.