www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

comarnicianu

Active Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Mainstream

comarnicianu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0770542342 Link producator: http://www.thomann.de/ro/livid_guitar_wing.htm?ref=search_rslt_guitar+wing_341373_0 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand controller midi Livid Guitar Wing desfacut doar pentru proba, bateria nefiind reincarcata niciodata.
  2. Toate proiectele sunt unice in felul lor, totusi, cu ce e mai special al tau? piesele astea cred ca sunt cantate de orice trupa de cover-uri din romania... prin cluburi. Se poate sa dai mai multe detalii?
  3. Ofer meditatii Chitara bass (tehnica bass si teorie) Pretul unei lectii este de 40 ron, durata unei lectii fiind de o ora. Numele meu este Alexandru Comarnicianu si ma puteti contacta la telefon: 0756834308, pm sau comarnicianu_alexandru@yahoo.com. Va astept!
  4. Hai sa simplificam lucrurile. Cautam un om de trupa, un om care sa ne reprezinte atat pe scena cat si inafara ei, un vocalist cu personalitate in interpretare. Repertoriul este in mare parte alcatuit sin piese aparute in 2012-2013.
  5. Trupa de Cover din Bucuresti cauta vocalist profesionist. Se ofera posibilitatea de a lucra cu profesionisti intr-un mediu adecvat, promovare media(presa scrisa si tv) si remuneratie. Avem nevoie de un vocalist cu un aspect fizic placut,varsta intre 20-35 ani, voce studiata dotat cu foarte, foarte multa seriozitate. Atentie!!! Nu este un proiect de hobby, rigorile sunt aceleasi ca ale unu loc de munca. Vocalistul trebuie sa poata interpreta intr-o maniera personala piesele din play-list, play-list ce va contine piese din repertoriul international si national(de la Elvis si Beatles pana la Maroon 5, Coldplay, Timpuri Noi si altele). Piesele vor fi rearanjate in stil Funk-Rock. Sa ajunga la timp la cele doua repetitii saptamanale. Pentru mai multe informatii va invit la o discutie privata. Multumesc!
  6. Vand: Procesor zoom b1 care este un procesor multi efect pt. chitara bass pret Thomann 268.02ron pretul meu 130ron. De asemenea mai vand si amplificator bass Hartke A35, 35W dar cu o galagie de decibeli, ideal pt monitorizare de scena, usor de carat. amplificatorul il am de fix un an de zile cumparat nou din magazin. pret Thomann 1049.75 ron pretul meu este de 550ron. Impreuna pleaca la pretul de 650 Ron. tel: 0756.834.308 sau P.M.
  7. Vand: Amplificator bass Hartke A35, 35W dar cu o galagie de decibeli, ideal pt monitorizare de scena, usor de carat. amplificatorul il am de fix un an de zile cumparat nou din magazin. pret Thomann 1049.75 ron pretul meu este de 550ron. De asemenea mai vand si procesor zoom b1 care este un procesor multi efect pt. chitara bass pret Thomann 268.02ron pretul meu 130ron. Impreuna pleaca la pretul de 650 Ron. Tel: 0756.834.308 sau P.M.
  8. Anuntul mai este valabil pana la sfarsitul lunii Iunie dupa care se poate inchide. Multumesc!
  9. Pentru cei interesati (vizionari si detalii), sunati la 0756 83 43 08 sau mesaj in pm!
  10. Prietene, ai probleme :| Te rog frumos, sa-ti vezi de treaba ta. Cand am sa ma adresez tie, atunci discutam.
  11. Salut! Am pus la vanzare, de curand, o sala de repetitii complet echipa si amenajata, cu preluare de chirie. Arunca un ochi, daca esti interesat, peste anuntul meu: http://forums.rgc.ro...irie-bucuresti/ Exista si optiunea in care pot vinde doar spatiul amenajat si antifonat, fara echipament, la 2000 ron. O zi buna!
  12. Salut! Am pus la vanzare, de curand, o sala de repetitii complet echipa si amenajata, cu preluare de chirie. Arunca un ochi, daca esti interesat, peste anuntul meu: http://forums.rgc.ro...irie-bucuresti/ Exista si optiunea in care pot vinde doar spatiul amenajat si antifonat, fara echipament, la 2000 ron. O zi buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.