Sympthom Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bhFQr9HfXgw Ce piesa canta marty la minutul 1:12 ? Stie careva ?
Razvan S. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Nu cred ca mai conteaza asta, dupa ce am ,,citit'' topicul si ,,trupa'', dar sigur am facut: Edited March 14, 2012 by Razvan S. 3
Ironside Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nu-l suport pe tipul asta! Are o groaza de clipuri cu lectii de chitara, mai ales cu piese. Ba, nici macar o piesa nu o arata corect! Pe toate ti le arata gresit. Are si un mod de a explica... te scoate din sarite! Si atitudinea lui ma enerveaza, cum se exprima: "Hello, Marty Scheiss here and I'm going to teach you..."... AAAAAARGGG! "Stai, ba, sa te invat eu! Uite aici cum se face, fraiere!". 2
Sympthom Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Wow... ) Eh , de la el am invatat primele piese , acorduri si alea... oricum nu-l mai urmaresc dar mi-a placut piesa aceea in videoclipul ala si nah ,..
Vince Windrider Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nu-l suport pe tipul asta! Are o groaza de clipuri cu lectii de chitara, mai ales cu piese. Ba, nici macar o piesa nu o arata corect! Pe toate ti le arata gresit. Are si un mod de a explica... te scoate din sarite! Si atitudinea lui ma enerveaza, cum se exprima: "Hello, Marty Scheiss here and I'm going to teach you..."... AAAAAARGGG! "Stai, ba, sa te invat eu! Uite aici cum se face, fraiere!". sunt de acord cu tine .intr-un clip de genu are ezitari cu privire la pozitia notelor pe grif,innacceptabil pt cineva care da lectii
lefmir Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 innacceptabil pt cineva care da lectii De parca iti cere cineva bani. Nu-ti place, nu vizionezi. Simplu. 3
Cognek Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ce de rahat e reactia multor persoane care au oarecare legatura cu cantatu la chitara la adresa altor persoane care au oarecare legatura cu cantatu la chitara.... Nici mie nu prea imi plac chitaristii care mai mult dau lectii da in fine, e long story. Respect orice chitarist de la blues pana la rock (fara extremitatile emo si satanice) indiferent ca nu-i mare lucru ce face... 1
the_resident Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Enter Sandokan.... cred... . Nu cred ca mai conteaza asta, dupa ce am ,,citit'' topicul si ,,trupa'', dar sigur am facut: LOL hai ma, omu' o posta la rubrica "cafenea" deci merge intrebarea.. yeah.. Enter Sandman vroia sa fie 1
Recommended Posts