Neuro Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 fragment... dintr-un posibil prim album? hope_01.mp3 1
puiub Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 fragment... dintr-un posibil prim album?hope_01.mp3 Pai este foarte tare, domnule! Nu c-as tine neaparat sa par surprins.
Neuro Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 asta imi aduce aminte de: - " Neuro, esti foarte tare! - " Ok, imi cer scuze , o sa ma dau mai incet!" 1
puiub Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 asta imi aduce aminte de: - " Neuro, esti foarte tare! - " Ok, imi cer scuze , o sa ma dau mai incet!" My point exactly.
Neuro Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 schizophrenique neurotique, cu alte cuvinte experimente cu pedal bend si nu numai. Neuro___schizophrenique.mp3 1
Neuro Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 (edited) niste inregistrari din Big Mamou cu trupa Cri Gri. saptamana asta intram in studio si inregistram un nou album Cri Gri. Edited November 8, 2010 by Neuro 1
Neuro Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Trupa Bere Gratis, cu care colaborez de ceva vreme, a lansat o piesa noua, "Stai pe acelasi drum", care va putea fi ascultata pe noul album, "O colectie", un album de balade, doua piese noi si opt piese reorchestrate. Atasez aici soloul piesei "Stai pe acelasi drum", cantat in intregime cu Pedal Bend. solo stai.mp3 1
Guest arosulescu Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 (edited) Trupa Bere Gratis, cu care colaborez de ceva vreme, a lansat o piesa noua, "Stai pe acelasi drum", care va putea fi ascultata pe noul album, "O colectie", un album de balade, doua piese noi si opt piese reorchestrate. Atasez aici soloul piesei "Stai pe acelasi drum", cantat in intregime cu Pedal Bend. solo stai.mp3 Foarte frumoasă partea. Şi armonia e miştoacă de tot. Tu ai compus-o? Stai că am găsit-o foarte faină piesa. Felicitări. Edited November 24, 2010 by arosulescu
ggg Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Trupa asta are un chitarist foarte misto! Sunt de aceeasi parere 1
Neuro Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 (edited) Foarte frumoasă partea. Şi armonia e miştoacă de tot. Tu ai compus-o? Stai că am găsit-o foarte faină piesa. Felicitări. piesa e compusa de Robert Anghelescu, doar soloul l-am gandit dupa mintiuca mea. s-a vrut un solo atipic pt chitara, ceea ce m-a motivat foarte tare. de fapt asta e varianta finala. mai era o solistica, dar cam progresiva, modala, pe care n-o mai gasesc in calculator si pe care dupa mai multe ascultari am declarat-o "nuca in perete" pt o piesa de radio. multumesc in numele trupei pt aprecieri. Edited November 24, 2010 by Neuro 1
Neuro Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 distractie intensa cu Boss RC-50 cu looperul.mp3 1
Neuro Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 (edited) Bere Gratis - Flori de camp la fereastra Edited December 4, 2010 by Neuro 1
ggg Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Sensibila si matura .Nu de prea multe ori , versurile de la o piesa reusesc sa-mi atraga atentia 1
Neuro Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 (edited) De prin 2005, cand colaboram cu trupa Headliner, le-am regasit cu placere. Edited December 21, 2010 by Neuro 1
DAN Tudor Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 BUN RAU NEURO MARIUS !!! dar compzitie ? asta as vrea sa aud...ceva altceva !!! diferit ? a...tu ,nu ! eu.... DA !http://muzicabuna.ro/underground/dan-tudor.html#post
ggg Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Poate ca nu ai observat dar sunt aprox. 4 pagini de exercitii muzicale, numai ideile lui Neuro. Poti sa asculti ,incepand cu imprimarile din prima pagina.Sunt sigur ca nimeni nu se va supara, inclusiv Neuro. 1
Musaro Adriano Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 BUN RAU NEURO MARIUS !!! dar compzitie ? asta as vrea sa aud...ceva altceva !!! diferit ? a...tu ,nu ! eu.... DA !http://muzicabuna.ro/underground/dan-tudor.html#post DE NECREZUT...cata aroganta si autoconvingere nejustifiata....din pacate de data aceasta ai gresit topicul, ai atins exact unu dintre chitaristi mai originali din rgc. In rest no comment,,,sunt scarbit!!! @Neuro: esti mare frate!! PS:eu iao o pausa din RGC ca am vazut ca in ultima vreme este cam poluat cu prea multa aroganta. Only the best!!
Neuro Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Ne jucam cu o piesa la sala la repetitii cu trupa Neo. 1
John Petrecce Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 BUN RAU NEURO MARIUS !!! dar compzitie ? asta as vrea sa aud...ceva altceva !!! diferit ? a...tu ,nu ! eu.... DA !http://muzicabuna.ro/underground/dan-tudor.html#post Gender:Male Location:ALBA Interests:Pusy Trupa:NOI ma'ntreb de unde tot rasar astfel de specimene ontopic - pe aici cred ca am gasit una dintre cele mai faine galerii de pe rgc.
Neuro Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 (edited) pt tabulaturile si relatiile acord-mod folosite, aici. Edited February 26, 2011 by Neuro 1
Guest OratioMentis Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 (edited) Hai sa spun ca ii multumesc lui Neuro epntru tot ce a facut si face, inclusiv pentru lectiile de chitara de pe site-ul sau, din care ma mai inspir. Toate cele restul...sa fie asa cum sunt sa fie Edited February 26, 2011 by OratioMentis
SorinT Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 (edited) Iti place sa te joci cu modulatiile mai brutale sau cu diverse moduri in diverse feluri De multe ori invatam ceva din experimentele tale, mie personal imi place orice "iese intentionat" in afara unei game diatonice. La fel ca probabil multi dintre membrii acestui forum, si eu m-am folosit de lectiile de chitara puse la dispozitie de tine, in cazul meu am auzit de tine inainte sa ajung pe rgc.ro Sa te mai auzim cat mai curand +1 Edited May 19, 2011 by SorinT
Mosh Craciun Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 (edited) Mister.mp3 imi aduci aminte putin de neal schon... f frumos Edited May 31, 2011 by Mosh Craciun 1
finics Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 imi aduci aminte putin de neal schon... f frumos Da da da, este este. Stie joaca mesteru' Neuro
ramurel Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 La asta m-au încântat deosebit ( pe lângã interpretare ) schimbãrile de sound ( mai ales cea de la 0:40 m-a "uns" un pic mai mult ). Multe felicitãri ! Ce "equipment" ai utilizat aici ?
Recommended Posts