www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut ,

As vrea sa va cer cateva opinii,impresii,,,,

Ce parere aveti de PRS`urile astea cu preturi mai joase de la MCmusic ... merita banii ? sunt chitari bune sau platesti in general doar numele firmei ..?

bine... ieftine punandu-le pe langa celelalte modele ale lor :))

spre ex :

http://www.mcmusic.r...dProductID=1530

http://www.mcmusic.r...dProductID=1528

Multumesc

Edited by pasion-kill
Posted (edited)

Eu am un PRS SE Tremonti de aproape 3 ani, si pot spune ca isi merita banii cu varf si indesat, nu am avut nicio problema cu ea, nici acasa, nici la repetitii, nici pe scena. Am mai probat si alte modele din gama SE intre timp si toate mi-au lasat o impresie foarte placuta. SE Allender e chiar o afacere la pretul ala.

Edited by manbearpig
Posted

Am eu un SE custom 24 25th anniversary.

Chitara am ales-o din vreo alte 3-4 PRS-uri, pentru tonul dorit. Suna foarte bine clean, distorseaza frumusel, insa n-as numi-o chitara de metale. Asta am vrut, Allenderul daca tin bine minte suna mai metallish.

Acu, na, ce sa-ti zic. Sunt multumit de doze, tremoloul tine bine acordajul, e floating, cam un semiton in sus si un ton - un ton jumatate in jos. Sistemul pe 6 suruburi imi pare mai bun decat cel de la strat pe 2. Cheile sunt ok, potentiometrele curg foarte frumos si fara nici un zgomot. N-a venit cu probleme, n-are nici acum. Normal, are vreo 6 luni bebelusa.

Foarte versatila, scoate gramada de tonuri, asa cum vine, stock. Sustainul e foarte decent, corp de mahon, de. Datorita corpului, nu e tocmai usoara. SE-urile vin cu corzi 9-42, i-am pus 10-46 nu c-ar fi sunat prost, dar eram invatat cu 11-uri, si-am cazut la mijloc :)

Una peste alta, imi place mult chitara, si la feeling, si la sunet. Nu pot face comparatia cu PRS-uri scumpe, ca n-am avut ocazia.

Acum, banii tai, ce faci cu ei e alta discutie. La suma asta gasesti destule chitare noi bune, vezi care sunet iti place/trebuie. Fugi la magazin, pune mana ta pe ea, asculta cu urechea ta, vezi cum va potriviti.

Bafta!

Salut ,

As vrea sa va cer cateva opinii,impresii,,,,

Ce parere aveti de PRS`urile astea cu preturi mai joase de la MCmusic ... merita banii ? sunt chitari bune sau platesti in general doar numele firmei ..?

bine... ieftine punandu-le pe langa celelalte modele ale lor :))

spre ex :

http://www.mcmusic.r...dProductID=1530

http://www.mcmusic.r...dProductID=1528

Multumesc

Posted

Eu am un baritone mike mushock si sunt multumit de ea insa am de gand sa schimb dozele cu ceva butique si potentiometrele pt ca cel de volum fashaie cand ajung spre minim:) Dozele le schimb caci la ce cant am nevoie de aciditate si punch... Sunetul are ceva aparte ce-ti sare in ochi de la primul acord.per total a fost o investitie foarte buna!

Posted

Eu am avut SE Custom 22, am vandut-o unui prieten si imi cam pare rau dupa ea, in schimb prietenului ii pare foarte bine. Stiu macar ca e pe maini bune.

Mie mi s-a parut foarte reusita, cu 2 amendamente: cheitele de acordaj destul de slabe si dozele doar medii ca si calitate. Am pus Seymour Duncan JB si 59 pe ea si sunau mult prea sticlos, pana la urma dozele care s-au potrivit extrem de bine pe chitara au fost un set de Gotoh de pe un Tokai Love Rock.

Posted

Eu am avut SE Custom 22, am vandut-o unui prieten si imi cam pare rau dupa ea, in schimb prietenului ii pare foarte bine. Stiu macar ca e pe maini bune.

Mie mi s-a parut foarte reusita, cu 2 amendamente: cheitele de acordaj destul de slabe si dozele doar medii ca si calitate. Am pus Seymour Duncan JB si 59 pe ea si sunau mult prea sticlos, pana la urma dozele care s-au potrivit extrem de bine pe chitara au fost un set de Gotoh de pe un Tokai Love Rock.

Sunt si eu amator la o scula de masurat calitatea unei doze de chitara ...spre rusinea mea nu am inca ...dar daca exista vreau sa-mi cumpar .

CUM INDICA ? cu LED-uri ,Super/Bun/Mediocru /Slab/FFSlab ?

Sau are scara in sutimi? Bun > % < Nasol .

• Like 1
Posted

Sunt si eu amator la o scula de masurat calitatea unei doze de chitara ...spre rusinea mea nu am inca ...dar daca exista vreau sa-mi cumpar .

CUM INDICA ? cu LED-uri ,Super/Bun/Mediocru /Slab/FFSlab ?

Sau are scara in sutimi? Bun > % < Nasol .

Pai la mine e destul de simplu, aparatul meu de masurat doze are 2 pozitii: IMI PLACE si NU IMI PLACE.

Eu am cautat niste doze cat mai versatile si am luat ca referinta tonul de GIbson Les Paul cu doze tip PAF. Daca as putea face o comparatie chitara PRS dupa upgrade la doze suna ceva Intre Gibson Les Paul si SG, nu are tonul atat de plin ca si Les Paul, dar nici atatea medii ca si SG, e undeva la mijloc.

• Like 1
Posted

Nu sunt ascultator Cradle of filth da chiar imi face cu ochiul un PRS SE Allender .. mai ales cu discount-ul ala.

Din cate am inteles prs`urile sunt versatile...varianta aia nu are doze active emg ( suparate) cu prima ocazie poate ii fac un upgrade, ce ar fi recomandat ? pt o versatilitate mare , tonuri calde dar si un output bunicel pt high gain.

Posted

Nu sunt ascultator Cradle of filth da chiar imi face cu ochiul un PRS SE Allender .. mai ales cu discount-ul ala.

Din cate am inteles prs`urile sunt versatile...varianta aia nu are doze active emg ( suparate) cu prima ocazie poate ii fac un upgrade, ce ar fi recomandat ? pt o versatilitate mare , tonuri calde dar si un output bunicel pt high gain.

Eu zic ca n-ai nevoie sa schimbi dozele. O sa te convingi cu propria-ti ureche.