Radu Burcea Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Salutare,domnilor! Fiindca a trecut ceva timp de cand am postat ultima inregistrare,ne-am gandit sa revenim pe aici. Daca in urma cu mai bine de un an postasem 2 piese de la GN'R,acum a venit randul celor de la The White Stripes cu a lor 7 Nation Army. Formula: *Mîºu Bogdan- chitarã bass,voce *Burcea Radu - chitarã lead *Penescu Cuza - tobe *Opriceanã Cristina-chitarã ritm Ca de obicei,mutumiri lui Mîºu Alex (Vulgar_display_of_alex) pentru rabdare si ajutor. Piesa este trasa in regim de home recording. Enjoy! Revolution-7 Nation Army(cover).mp3 1
ramurel Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Primu' tricou Revoluºion al meu e !... Fain, da' auzi : Basistu-i ºefu' la voi în trupã ? ( sau lu' Alex îi plac baºii ? ) Sunã miºto oricum...
Radu Burcea Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Asa e originalu' )) Nu injura nimeni?
Vulgar_display_of_Alex Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 E basul cam sus, pana la urma? ) Asa m-am gandit ca ar merge la piesa asta, chit ca e cam tare dat. Spor!
DAN Tudor Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Generatia *copy -paste* îsi spune parerea !!!
Radu Burcea Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Generatia *copy -paste* îsi spune parerea !!! Pai...spune.. 1
Vulgar_display_of_Alex Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Da, am ascultat la niste prieteni pe un sistem ca lumea si e basul ft sus ca volum... deh. Cat despre copy-paste: yeah, e si aia, dar oricum toata lumea o face. Este doar un demo si ne grabeam ft mult, dar in sfarsit. Poate vor fi rezultate mai bune in viitor la "realism" si la sound de asemeni(aici strict vina mea). Va salut
Radu Burcea Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 In caz ca mai e cineva pe aici,am revenit cu o piesa proprie de data asta : 5
ramurel Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Io acu' observai ce look de Slash ţi-ai tras ! ....Nişte ochelari "Police" şi o ţigară-n colţu' gurii şi "Where the girls are green and the grass is pretty" Mişto ! 2
stephanutz Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Super tare , imi place ultima piesa "This Time" , este bine realizata. As vrea sa am ocazia sa va ascult live si poate pe viitor daca se poate sa fac un jam session cu Radu ca dupa cate am vazut cam avem aceleas gusturi . Succes in continuare 1
karpi Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 In caz ca mai e cineva pe aici,am revenit cu o piesa proprie de data asta : Prima piesa este trasa slabut , basul trebuie acordat ,,pe pozitie ..trebuie mai multa rabdare ... imregisytarea din video este Ok foarte buna si piesa este cantata mai bine ... 1
Radu Burcea Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Io acu' observai ce look de Slash ţi-ai tras ! ....Nişte ochelari "Police" şi o ţigară-n colţu' gurii şi "Where the girls are green and the grass is pretty" Mişto ! Eh,de vina e si mama natura putin ). Super tare , imi place ultima piesa "This Time" , este bine realizata. As vrea sa am ocazia sa va ascult live si poate pe viitor daca se poate sa fac un jam session cu Radu ca dupa cate am vazut cam avem aceleas gusturi . Succes in continuare Multumim mult pentru aprecieri.Poate ne vedem vreodata pe la vreun festival ceva,ar fi foarte tare .Cu jamul nu e problema,doar ca inafara de o chitara acasa nu prea mai am nimic.Cand o sa fie dau un semn ! Prima piesa este trasa slabut , basul trebuie acordat ,,pe pozitie ..trebuie mai multa rabdare ... imregisytarea din video este Ok foarte buna si piesa este cantata mai bine ... Sunt de acord in privinta primei inregistrari.Au trecut cateva luni bune si ce-i drept nici nu prea am acordat prea mare importanta,fiind un cover simplut. This time este piesa noastra proprie si ne-am dat silinta sa iasa cat mai bine,plus ca alea cateva luni si-au pus amprenta in "soundul trupei". Cand vom mai avea material inregistrat voi posta.Sper sa nu dezamagim ...
Recommended Posts