dalv Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mai stiti pe nenea Jerry C cantand interpretarea lui a piesei Canon in D? Am studiat mult piesa si evitand tiparul exact am incercat sa o reproduc... am exersat-o cam o luna inainte sa o inregistrez. Se putea mai bine dar o inceput sa ma sece dupa o vreme si imi dau mare bataie de cap sweepurile dalv___canon_rock.avi mi-ar prinde bine cateva critici productive
Cosu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Vlad esti un curajos. E o piesa foarte grea si te-ai descurcat mai mult decat onorabil. Nu sunt in masura sa dau indicatii prea pretioase si o sa ma rezum la o singura chestie: vibrato-ul. Inca nu il stapanesti foarte bine (mai ales la inceput se observa chestia asta). Studiaza cateva videouri cu chitaristi si concentreaza-te (si) pe aspectul asta. Bafta mai departe
Vladxus Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bravo! A sunat foarte bine! Spor la studiu, directia e foarte buna!
Guest King_Diamond Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 (edited) Bravo...hail to you...daca ai un tab klumea poate imi dai si mie un mail..aaa si btw... Check this dude out too! Edited July 2, 2006 by King_Diamond
Guest Pheno Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mi-a placut privirea suparata de la sfarsit, mai multa atentie la benduri, in rest mi s-a parut ok.
dalv Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 mersi mult, piesa inca necesita mult lucru dar incepeam sa imi pierd rabdarea pt king_diamond, pe siteul lui jerry, http://www.jerryc.co.uk/ gasesti atat tab cat si backtrack(in josul paginii).. pe langa multe alte atentate ale fanilor lui, bafta
Doctor X Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Foarte fain, Vlad. Felicitari. Intr-adevar, mai e ceva de lucru pana la perfectiune, dar, per total, a fost foarte bine. Ce nu prea m-a incantat a fost sound-ul: mi s-a parut cam fara sustain, nush de ce.
LORD-C Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 felicitari, a iesit bine... alte pb de cat s-au spus nu am prea sesizat, poate doar pozitiile mainii stangi sunt cam chinuite, in rest e ok, si suna ok
Guest Razvain Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Eu il admir pe Vlad ca a avut rabdarea sa stea sa invete o asemenea piesa. Mie mi-a cantat canonul de mai multe ori, iar cateodata ii ieseau foarte bine sweepurile, insa e greu sa canti 5 minute incontinuu si sa iasa toate partile bine. Mai sunt niste scapari, insa pentru 2 ani de chitara, eu sunt uimit si mandru ca il am ca si chitarist in trupa mea si in primul rand ca si prieten Sunt curios ce ii rezerva viitorul acestui viitor mare chitarist
GrP Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bv... mi-a placut ...nu prea am ce comenta deoarece canti mai bine decat mine...
Victor Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Foarte tare ! Bravo ! Pe mine unu m-ai spart. La mine nu stiu cat ar dura sa o scot (muult oricum), dar nu cred ca asa avea rabdare. Felicitari !
Guest TimeRobber Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Man ! Ai cantat foarte bine ! De cat timp studiezi chitara ?
Guest Csernik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mai sunt niste scapari, insa pentru 2 ani de chitara, eu sunt uimit si mandru ca il am ca si chitarist in trupa mea si in primul rand ca si prieten
Guest Pheno Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 cred ca mai degraba 2 ani de studiu sustinut decat 2 de "cantat" la chitara.
Guest Razvain Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 cam din Septembrie pot zice ca s-a apucat serios parca sunt avocatul lui )
dalv Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 right am aproape 2 ani de cantat pe electrica, dar inainte m-am mai jucat cu clasica timp de 2 ani jumate... deci cam 4 jumate per total. Mersi tuturor pt incurajari si vorbele bune!
Guest Ildest Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 (edited) Frumos .. nu am ce spune .. dar pot sa te intreb ceva .. daca ai korg ax1500g de ce nu foloseai pedala de volum si foloseai potentiometru de volum de pe chitara? Edited July 6, 2006 by Ildest
dalv Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Frumos .. nu am ce spune .. dar pot sa te intreb ceva .. daca ai korg ax1500g de ce nu foloseai pedala de volum si foloseai potentiometru de volum de pe chitara? E mai clar sunetul cand lucrezi din potentiometrul chitarei (controleaza volumul Si nivelul de drive) Cu pedala de expresie ar fi sunat mai bine pt ca nu stiu inca sa lucrez f bine cu potentiometrul chitarei, dar mi se pare mai personal asa
Guest Razvain Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 e mai aproape de chitara lui au contact fizic mai intens asa
Muky Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mie imi place! Mai ai cate o balbaiala ,dar nimic flagrant si va trece in timp . Bravo!
Neuro Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 yeah.eu nu am mai vazut pe nimeni sa evolueze asa de repede ca vlad.i-am urmarit evolutia mai de aproape. felicitarile mele.esti pe drumul cel bun.spor la studiu!
dalv Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 yeah.eu nu am mai vazut pe nimeni sa evolueze asa de repede ca vlad.i-am urmarit evolutia mai de aproape. felicitarile mele.esti pe drumul cel bun.spor la studiu! Da, dar am avut si un profesor bun care a contribuit mult la evolutia asta tnx for that, Neuro. Ie-te videoul si pe youtube pt un acces mai rapid
marduk Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Foarte tare. Cred ca am vazut cu totii opera lui JerryC si te apropii de "perfectiunea" lui. Un sfat, incearca sa fii mai degajat, cintatul e o placere nu e munca fizica prost platita.
GrP Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 E o placere prost platita. Tu canti din placere sau canti pentru bani?
marduk Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 daca mai iei si bani pt exercitarea placerilor esti norocos , multi sau putini nu prea conteaza.
dalv Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 daca mai iei si bani pt exercitarea placerilor esti norocos , multi sau putini nu prea conteaza. Sau cum spune Yngwie: http://www.youtube.com/watch?v=5iWEp6srjD4
Recommended Posts