liviusnop Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Daca cineva ar putea sa imi zica ce melodie fredonez eu aici ) mi-a venit in cap si nu imi mai aduc aminte decat atat : e|------------------------------------------------------------------------------------------- B|------------------------------------------------------------------------------------------ G|------------------------------------------------------------------------------------------ D|-- ------------- --2--------5--5--2---X--X---0--2---3--3--5--2--0-------2------ A|------------ --3----------3 -------------------------------------------------3------5-- E|--3--5--7-------------------------------------------------------------------------------- sper ca intelegeti hieroglifele : X ar insemna bataie cu MUTE ! ma chinuie de cateva ore si nu stiu de la ce artist as putea incepe !
liviusnop Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 e destul de cunoscuta .... n-aveti cum sa nu va dati seama ! daca-ai auzit-o o data o recunosti dar trebuie sa va si amintiti ! e ca un up ca a disparut de la new content !
ramurel Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) Oh, man ! It happen again ? Nu-i o lună de când fu' un topic incendiar care-o-nceput asemănător,,,,Acela o-nceput cu bim-pam-bi-du-bam- tchap- dubap... Sper că nu vei urma aceeaşi linie ... Unde-i tempo-ul, unde-i măsura ?... Edited April 11, 2011 by ramurel
liviusnop Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 mi-a iesit bpm 192 la optime ! ! daca incercai un pic ramurel cred ca o recunosteai ! vreau si eu un link cu ultimul topic amintit !
Guest Cata P Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) Pai tabu` de unde il ai ? da-ne mai mult din el daca poti , poate poate te ajutam Edited April 11, 2011 by Cata P
ramurel Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tabu' l-a fãcut el, nu asta-i discuția iar despre încercat, chiar eram cuplat în Guitar Rig ºi-am "bãtut-o" în câteva feluri, dar nu mi-o "puºcat" nimic... ªtii ceva ? De ce nu "cuplezi" tu, Liviu, DAW-ul ºi pune tu un fiºier mp3 s-auzim ?...
karpi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Daca cineva ar putea sa imi zica ce melodie fredonez eu aici ) mi-a venit in cap si nu imi mai aduc aminte decat atat : e|------------------------------------------------------------------------------------------- B|------------------------------------------------------------------------------------------ G|------------------------------------------------------------------------------------------ D|-- ------------- --2--------5--5--2---X--X---0--2---3--3--5--2--0-------2------ A|------------ --3----------3 -------------------------------------------------3------5-- E|--3--5--7-------------------------------------------------------------------------------- sper ca intelegeti hieroglifele : X ar insemna bataie cu MUTE ! ma chinuie de cateva ore si nu stiu de la ce artist as putea incepe ! Simfonia a VII-a sau a IX -a a lu Beethoven ...depinde de unde o iei in cate masuri o imparti ...cat tine o pauza si de astea ce fel de acordaj ai tu la chitasra "open ???" ..192 bpm cu optimi....iese "fuga lu' Bach " Nu prea aduce cu nici o melodie cunoscuta ...o fi ceva ce pregateste Salam cu Bregovich ..New Wave
liviusnop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 am inregistrat-o pe telefon dar nu reusesc sa-l sincronizez cu itunes ! URASC iTUNES ! la orice beat e aceeasi linie melodica ! am scris ce acordaj am ! uite fac o imbunatatire...poate iluminatoare D|-- ----------------2------2s5---5--2---X--X---0--2---3--3--5--2--0-------2------- A|---------------3-------3 ------------------------------------------------------3-------3s5 E|--3--5--7---------------------------------------------------------------------------------- 2s5= slide de la 2 la 5 ... evident ca stiti dar ma asigur pentru toti 3s5= slide de la 3 la 5 bagati tabul la ce viteza vreti voi ca linia melodica nu se schimba ! pe chitara nu in alte programele ! ca stil e ca : ! ms oricum pt atempts
Guest Aron Virginas Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 (edited) am inregistrat-o pe telefon dar nu reusesc sa-l sincronizez cu itunes ! URASC iTUNES ! Daca pui aceasta problema, ma gandesc ca ai iPhone. Daca l-ai inregistrat cu aplicatia Voice Memos, atunci sincronizarea ar trebui sa se realizeze in mod automat, mai putin in situatia in care ai debifata optiunea "Include voice memos" din sectiunea "Sync Music". Poate ar fi util sa recurgi la un porgram de editare gen Guitar Pro sau gratuitul Tux Guitar si sa atasezi proiectul sau MIDI-ul exportat. Edited April 12, 2011 by Aron Virginas
liviusnop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 cablul de date e un pic de vina cred si trebuie sa ai rabdare ca se mai "restarteaza" procesul de sync ! am reusit .... va atasez mp3-ul ! @ Beck Petrucciani eu am invatat ca daca nu am ceva folositor de zis, mai bine tac ! daca era amuzant sau macar o sugestie as fi acceptat-o, dar ai ales sa ma ironizezi pe mine si credinta mea ! am luat in calcul si sa o aud la biserica insa este foarte putin probabil ! banuiesc ca autori un sting, ronan keating, phil collins nu stiu exact ! mel3.mp3
ramurel Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dacã scot câteva note, cred cã puse acolo pentru "acompaniament", aº fi tentat sã spun "Tears in Heaven"... Clapton...
liviusnop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 si bingo ramurel ! haha ... sunt chiar bucuros mersi mult ... bere nu dau da' poate-un suc !
ramurel Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 (edited) si bingo ramurel ! haha ... sunt chiar bucuros mersi mult ... bere nu dau da' poate-un suc ! Bun şi sucul... de malţ cu hamei... Oricum, aş recomanda să tragi tu concluzia în legătura cu taburile... Dacă nu ştii melodia, nu merge cu taburile... Ia tu, de curiozitate, un tab de pe net, al unei piese pe care ştii că n-ai auzit-o în viaţa ta şi dă-i de cap... Edited April 12, 2011 by ramurel
liviusnop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 ai si tu dreptate cu tab-ul ! oricum ma bucur ca ai recunoscut melodia ! trebuia sa zici : o ciorba de hamei !
liviusnop Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 da si Daniel.. in cazul de fata ramurel mi-a indeplinit dorintele si cerintele: mi-a ascultat si mp3-ul si mi-a descoperit si melodia ! oricum... cred ca am fredonat-o destul de bine daca a nimerit-o ! I don't know what's your deal, dar chiar nu am nimic cu tine asa ca propun sa ramana topicul cu happy ending !
ramurel Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 (edited) Asta mi-a placut, ramurel e Daniel din Biblie. :lol: Să treci pe la mine când ai timp, să te spovedesc şi să pupi poala... Spargu-te !!! Te ţii de poante... Edited April 13, 2011 by ramurel
SorinT Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 trebuia sa zici : o ciorba de hamei ! n-ai nimerit cu hameiul faci ceai (chiar gasesti asa ceva la plafar, daca citesti prospectul te apuca rasul...). Cu maltul faci un fel de ciorba. Iar berea poti sa spui ca e jumate ciorba - jumate ceai Intamplator chiar m-am apucat de o reteta de bere bruna "all grain" weekedul asta (tara arde si eu fac bere)
Winston Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 nu stiu ce e, dar a Fugue nu prea suna. Totusi, e foarte antrenanta chestia asta, sa se afiseze o partitura sau tabulatura si sa se ceara titlul piesei. Se poate transforma intr-un fel de concurs.
Recommended Posts