mike_KidLazy Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Eu am inceput in clasa I cu Terminator Ending Man (am avut o gramada de casete din alea, si acum mai am, dar nu stiu daca mai merge jocul, l-am cam scos la pensie de ceva vreme) . Apoi, tarziu, intr-a 10-a (pe undeva prin 2006) am descoperit seria Diablo (nu stiam ca ma tine calculatorul sa joc asa ceva, aveam o "mamaie" de Pentium I la 166 MHz, 32 MB RAM, si video integrat, nu mai mult de 6-8 MB, cred, si HDD de 1 GB - yeah, don't laugh) - am jucat si I si II, cu tot cu expansionuri. La III ma scoate din sarite faza cu conexiunea permanenta la internet . Ce-am mai jucat eu... pai, Carmageddon (I, II, TDR) (unul din cele mai sadice si mai marfa jocuri cu masini ever - in ciuda graficii de 2 lei, feelingul e foarte tare), Sacred I, Divine Divinity (pe care n-am reusit sa-l termin datorita bug-urilor care-ti faceau praf tot jocul la fiecare 5 minute), NFS (toata seria pana la Most Wanted inclusiv, ce a urmat dupa nu mi-a mai placut), Sims I, II si III, Thief III (iarasi foarte misto jocul, mai ales jucat la 12 noaptea, cand e intuneric bezna si liniste mormantala prin casa) si Titan Quest: Immortal Throne, pe care l-am lasat neterminat, ca n-am mai avut cand sa ma mai joc... Prin urmare, nu ma joc eu cine stie ce chestii high-end... dar important e sa-ti faca placere sa joci un joc anume, nu neaparat sa fie nou... 1
SfantuJimmy Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) Joaca cineva Starcraft 2?daca da da-ti un add sa dam cateva meciuri Edited September 3, 2012 by SfantuJimmy
Sympthom Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) Well , am crezut ca niciodata nu am sa zic asta dar : Minecraft este un joc destul de fain.. Adica nu are o grafica foarte awesome si nici nu trebuie pentru ca jocul se joaca pentru gameplay nu pentru grafica.. Ideea e ca poti sa construiesti ce vrei tu , sa faci casa , ferma , poti sa minezi poti sa faci chiar orice , sa joci multiplayer sau poti chiar sa mergi in cautare de sate.. Este un joc foarte bun pentru plictiseala si dupa o vreme chiar creeaza dependenta.. Na , si amu unu dintre cele mai tari jocuri evah ! Harry Potter Am jucat toate seriile de harry potter si este un joc absolut GENIAL si il recomand pentru cei care le plac sa zboare sa faca magii si sunt fan harry potter.. Chiar daca nu va place filmul in sine , jocul este super tare Si pentru cei pasionati de shooter Call Of Duty ! Am jucat toate seriile call of duty inafara de black ops care din pacate nu imi merge ( idk why ) Este cel mai tare joc de shooter.. Joc mai bun ca si asta n-am jucat in viata mea.. Pentru multiplayer recomand CoD 4 , iar pentru gameplay recomand CoD 8 ( parca ) Modern Warfare 3 ! Si sa nu uitam de seriile NFS si jocul Skyrim.. old but gold.. Cel mai tare ar fi sa se lanseze : NFS Underground 3 si NFS Most Wanted 2... cred ca le-as juca non-stop Edited December 6, 2012 by Sympthom 1
Maltaker Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Max Payne 1,2,3... Astea is destul de awesome..
'mnezău Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Colecţie de jocuri THQ la cel puţin 1$: http://www.humblebundle.com/#contribute
Les Paul 1960 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Skyrim nu e chiar old. Am incercat Far Cry 3 si am ramas destul de impresionat, Bulletstorm este ok si inca unul bunicel este Dishonored. Acum sa spun sincer, toate sunt incepute, dar nu am terminat nici un joc.
Guest Gorlan Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Eu deocamdata ma joc asa: League of legends Jade Empire (un joc super, cine l-a jucat stie de ce) Thief 3 Gothic 2: night of the raven Vampire The masquerade bloodlines Si da stiu ca si eu sunt oldschool...
'mnezău Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 DOTA,DOTA2 Dă-mi un add pe steam, poate facem un Dota 2 dacă ai chef. http://steamcommunity.com/profiles/76561198066577948
demiicaros Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Dă-mi un add pe steam, poate facem un Dota 2 dacă ai chef. http://steamcommunit...561198066577948 Ti am dat Add!
comanel Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) count me in too Si cine mai are chef, add "The Comanel" Edited December 12, 2012 by comanel
demiicaros Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Baga un id de Steam Apropo , daca vrea cineva am 5 invitatii pt dota 2
eduard.alexandru Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Eu m-am reapucat de Diablo II Lord of Destruction, e incredibil jocul. 1
demiicaros Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 LordVektorX86 on steam here Vrei invitatie de Dota2?
vektor Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Not really sure ... in sensul ca nu prea as folosi-o. L.E. : yeah, why not ?
'mnezău Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Reduceri interesante pe gog.com în perioada asta. Pe lângă cele de 50% la majoritatea jocurilor, fac nişte pack-uri interesante zilnic. Acum două zile au avut Deus Ex 1+2, Thief 1+2+3 şi Anachronox la 14$. Ca fapt divers, am primit şi eu nişte invitaţii pentru Dota 2, mai am 4, spuneţi-mi dacă vreţi.
'mnezău Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 so how does this work ? [spectator only?] Ce anume? DOTA 2? Nu, poţi să joci. Play şi Find a Match. Dacă n-ai mai jucat chestii de genul ar fi bine să dai o tură cu AI pentru început, ca să nu înceapă să ţipe ruşii la tine. Nu că i-ai înţelege...
'mnezău Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Şi mai multe reduceri de 75% la GOG, precum şi cele precedente, care au fost zilnic. Presupun că vor mai fi şi mâine şi poimâine. Uşor-uşor a început să mi se subţieze wishlist-ul .
vektor Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 I hate "indie" games. INDIEISNOTAFUCKINGGENRE. I call them color-coordinated platformers with plonky warbles as soundtracks.
'mnezău Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Păi n-a zis nimeni că "is a genre". Sunt făcute de diferiţi indivizi sau de studiouri mici care n-au suportul unui publisher de la început. Unele ajung faimoase şi capătă suportul marilor publisheri, de exemplu Limbo sau Braid. Dar ele au fost făcute tot "pe genunchi, în gară".
demiicaros Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 so how does this work ? [spectator only?] Pana nu primesti invitatie nu ii activ butonul play. Daca te intereseaza iti dau un invite. Cum zice " 'mnezau " daca nu ai mai jucat jocuri ca dota o sa fie greu la inceput.Dar merita!! Vrei invite?
Recommended Posts