bach Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cine retasteaza profesional prin romanica, aveti vreo idee careva??? Ma gandeam sa fac treaba asta la stratul meu care e facut cu vintage frets fiind model Japan, chitara e superba suna foarte bine n-am nimic de reprosat deci nu-mi propuneti va rog variante de vandut si cumparat alta cu taste mai groase. Ideea e ca as opta pentru niste taste tip Dunlop 6000 super jumbo ca sa nu ma pun sa fac scallop si la chitara asta, chiar nu ma inteleg bine cu vintage frets si cum nu utilizez foarte mult glissando\slide nu ma ajuta la mare lucru..... Aveti o idee cat ar costa (aproximativ) o lucrare de genul asta?!?
Razvan S. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cine retasteaza profesional prin romanica, aveti vreo idee careva??? Ma gandeam sa fac treaba asta la stratul meu care e facut cu vintage frets fiind model Japan, chitara e superba suna foarte bine n-am nimic de reprosat deci nu-mi propuneti va rog variante de vandut si cumparat alta cu taste mai groase. Ideea e ca as opta pentru niste taste tip Dunlop 6000 super jumbo ca sa nu ma pun sa fac scallop si la chitara asta, chiar nu ma inteleg bine cu vintage frets si cum nu utilizez foarte mult glissando\slide nu ma ajuta la mare lucru..... Aveti o idee cat ar costa (aproximativ) o lucrare de genul asta?!? Ask Rici
bach Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Bogdan Stanescu! ms da vreau sa mai am chitara dupa lucrarea asta am vb cu rici am cam inteles care-i treaba
Razvan S. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ms da vreau sa mai am chitara dupa lucrarea asta lol
Tintin Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Aline, topicul asta e chiar fara rost. Sti prea bine ca Rici face asa ceva si oricum nici mai ieftin si in nici un caz mai bine nu o sa-tzi faca nimeni. Decat sa strici chitara, mai bine vorbeste cu Rici si gata.
ramurel Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 (edited) am vb cu rici am cam inteles care-i treaba Contactează-l cu încredere.Eşti din Timişoara şi vroiai s-o trimiţi în ţară, huh?.. Edited December 21, 2010 by ramurel
bach Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Deci ca sa fie toata lumea lamurita, am discutat cu Rici detaliile problemei si am inteles exact cum sta treaba, in viitor am sa apelez la serviciile lui, deocamdata m-am linistit cu retastatul mai stau sa mai consum putin tastele ce le are din fabrica
adap Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Am si eu de facut cateva modificari la o chitara. Cum as putea sa il contactez pe Rici?
John Petrecce Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Am si eu de facut cateva modificari la o chitara. Cum as putea sa il contactez pe Rici? Uite asa: 0724.37.06.86
Recommended Posts