Doctor X Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Se poate, dar trebuie sa te grabesti un pic ca incepe sa se strice vremea. Si tre' sa mergi neaparat cu masina, ca altfel iti omori neuronii cu trenul sau autobuzul pana-n Petrosani. Mai multe detalii la http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...ost&p=84233
Guest MrJackson Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Stiu cum e, ca am mai fost de cateva ori, dar nu am apucat sa fac Parangu Mare. Dar probabil ca trebe sa o aman pentru la anu, din cauza vremii
Guest pioana Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Poze de pe la mare.. Vama .. si pe langa Vama... woooooooooooow catdemarfa! super poze! declar pe propie raspundere ca am devenit fan michel! acu sunt curioasa cum o fi muzica... :)
s0rin Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 michel mi-a placut foarte mult :"hear no evil , speak no evil, talk no evil ".
michel2233 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 acu sunt curioasa cum o fi muzica... :) sincer.. si eu!! ... Multumesc Ioana Multumesc s0rin.. dar.. bleah.. a fost un chin!!!
KIKO Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 abia acum am descoperit si topicul asta... e un domeniu la care oricum ma pricep mai bine decat la chitara. evident, de la Bran.
michel2233 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 evident, de la Bran. Evident.. imi plac foarte mult... si nu numai cele doua fotografii postate aici... ci toata galeria de pe http://kiko.fototarget.ro/ ... se simte o mana sigura si un aparat bun in spatele acestor fotografii. Bine ai venit pe RGC! .. sper sa te simti bine aici. Lumina blanda!
KIKO Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 mersi mult. sunt şi câteva poze de la concerte pe acolo. dintre cele care am putut să le public. ca să nu rămână postul fără poze, încă ceva
Guest pioana Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Evident.. imi plac foarte mult... si nu numai cele doua fotografii postate aici... ci toata galeria de pe http://kiko.fototarget.ro/ ... se simte o mana sigura si un aparat bun in spatele acestor fotografii. Bine ai venit pe RGC! .. sper sa te simti bine aici. Lumina blanda! mie imi plac mai mult cele di pe galerie si m-am gandit sa plusez si eu cu 2 poze
cearny Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Am inceput sa ma joc cu Picasa. Dragut la organizat, si mai dragut la stricat pozele cu diverse efecte. Dovada mai jos
serban Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 m-ai atins la corason espinado cu asta, jacksoane... frumos .
Guest MrJackson Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 m-ai atins la corason espinado cu asta, jacksoane... frumos . Ma bucur ca iti place... ma intristez ca la mine nu se mai vede...de ce oare ? Si uite, una cu dedicatie pentru serban... http://www.deviantart.com/deviation/4593933/
michel2233 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Frumos frumos tot ce-am vazut pana acum... felicitari!
michel2233 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mda.. cam tin post in ultima vreme nu's de unde sa iau cladirea asta.. imi sta pe limba... blblblblblblbl Ahh .. in poza cu trenul... intr-unul din blocurile alea turnuletz asa statea a 2-a sau a 3-a aaaa.. ma rog nu mai stiu (sa tot fi fost acum vreo 21 de ani) .. iubita a mea..ehhh >M<
KIKO Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 am fost la o etapã europeanã de motocross ºi au fost ºi susținãtoare pt ai noºtri... nu vã dau decât o mostrã, în configurație H-H.
Guest MrJackson Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 la ce se uita nemernicu... macar era tot pe doua "roti". Da cam lasate rotile alea... tre sa ii mai dai la pompa
KIKO Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 (edited) apropo de roți lãsate, mi-am adus aminte de un banc cu radio erevan în care sunã o babã ți întreabã dacã se mai poate totuºi ca ºi la 80 de ani sã-i stea "roțile" drepte, ferme ºi în fațã. rãspunsul a venit prompt: "Da, evident. Stați în 4 labe." cam aºa ºi aici, la tracțiune integralã oricum nu mai conteazã. ºi cã tot suntem la poze, sã nu fiu offtopic... am fost la pescuit ºi am dat peste o Dacie. nu de oricare, scria Turbo. ºi avea ºi locuitori... Edited October 7, 2006 by KIKO
Aleksei Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kiko, imi pare rau dar trebuie sa te contrazic, Dacia aia nu e turbo, e GT.
michel2233 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 J'attendrai by Django Reinhardt .... Dalida Never Never Never by Shirley Bassey Somewhere Over the Rainbow by Sarah Vaughan
michel2233 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Felicitari Iulian.. ai intradevar fotografii foarte foarte bune!!
KIKO Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 no multam fain, stati sa vedeti cum cant la chitara...
Guest p_aciulea Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 in centrul bucurestiului, mai exact langa hanul lui manuc, in spatele locului meu de munca o priveliste mirifica
Recommended Posts