Guest manutza Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 1-ce sunt dozele la chitara 2-se poate pune la chitara clasica?
lefmir Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 1 -wikipedia 2 - La chitara clasica nu, pentru ca are 3 corzi de nailon. La acustica da si merge bagata o doza d'asta.
Radu Burcea Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Exista si doze speciale pentru chitara clasica(daca nu ma insel si dozele piezo se potrivesc pe clasica;cel puti pe electro-clasice sunt puse doze piezo).
vldmlt Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 1 -wikipedia 2 - La chitara clasica nu, pentru ca are 3 corzi de nailon. La acustica da si merge bagata o doza d'asta. auzi..da de chitari electro-clasice ai auzit? alea cu ce capteaza sunetu? nu pe baza unei doze? mai gandeste-te inainte sa zici ceva
lefmir Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 (edited) auzi..da de chitari electro-clasice ai auzit? alea cu ce capteaza sunetu? nu pe baza unei doze? mai gandeste-te inainte sa zici ceva sa instalezi o doza piezo pe o clasica(in regim DIY) mi se pare peste mana(mai ales daca n-ai scule si/sau atelier de tamplarie la dispozitie, de experienta nu mai zic), dar ma rog vad ca tu esti deja expert in asta, poate il ajuti chiar tu pe al nostru forumist la ananghie. Eu ma refeream la doze magnetice, precum aia seymour duncan care se baga usor in rozeta si gata. DE AIA ziceam ca nu merge bagata in clasica...caspisce? Deci raspunsul la 2 ar fi: Da, se poate, dar eu zic sa nu te complici. Edited November 15, 2010 by lefmir
DraculVaDomni Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sa instalezi o doza piezo pe o clasica(in regim DIY) mi se pare peste mana(mai ales daca n-ai scule si/sau atelier de tamplarie la dispozitie, de experienta nu mai zic), dar ma rog vad ca tu esti deja expert in asta, poate il ajuti chiar tu pe al nostru forumist la ananghie. Eu ma refeream la doze magnetice, precum aia seymour duncan care se baga usor in rozeta si gata. DE AIA ziceam ca nu merge bagata in clasica...caspisce? Deci raspunsul la 2 ar fi: Da, se poate, dar eu zic sa nu te complici. Mna gata cearta, Vladmlt a spus si de doze si tu, una, doua ii sari in cap ! Si sincer sa fiu nu cred ca e complicat sa pui o doza pe o chitara acustica/classica. Uita-te la cocanel ca si el si-a pus o doza pe acustica lui, si pun pariu ca nu a fost rocket science !
karpi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 (edited) 1 -wikipedia 2 - La chitara clasica nu, pentru ca are 3 corzi de nailon. La acustica da si merge bagata o doza d'asta. Deci trei corzi de nylon si inca trei corzi din plastilina (?) Doza piezo se foloseste la chitara clasica, la vioara . la contrabas . Sau microfoane condensator/electret . Edited November 16, 2010 by karpi
Guest manutza Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://www.cryton.ro/pages/item.asp?id=446&name=Doza_D.S.E. ce ziceti de asta....mere pe clasica?
Septi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 http://www.cryton.ro...ame=Doza_D.S.E. ce ziceti de asta....mere pe clasica? Caracteristici produs: - se poate folosi la orice tip de chitara acustica/clasica - potentiometru de volum Si eu am vrut sa imi cumpar asa ceva la acustica , dar m-am razgandit.Am auzit ca nu sunt prea stralucite calitativ, dar teoretic ar merge.
Recommended Posts