www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stie Careva De Ce Sunt Cazute Atat De Multe Siteuri De La Noi Si De Afara?

Recommended Posts

Posted (edited)
conspirație :)

post-10823-1283796187_thumb.jpg

Da, interesanta ideea ta, "Care in online community". Am aruncat o privire pe link-ul lui Coºu, cel cu serverele...

Nu ºtiu care variantã are RGC-ul, dar presupunând maxima variantã, la 22.50 pe lunã, cu 10 % discount pentru taxa pe tot anul, ar veni vreo 20 $ lunar... Câți ne adunãm "la o bere" pe searã ? 30 ? 50? 100 ? 50, sã zic... Minim . Vine maxim juma' de dolar lunar.

"Maxim, am spus !"

Pãi aia vine o bere mai puțin de cãciulã la lunã, dup-aia.........

Hey ? Unde-o plecat toatã lumea ? Helloooo ! Anybody ?

PS : Te rog dã niºte link-uri de site-uri dispãrute. Sau exemple, mã rog...

Eu am observat altceva, ce mi se pare deranjant ! Cei de la youtube au început sã-nchidã conturi la bãieți care cântã online ( e drept, covere, dar atunci sã nu se mai vândã chitãri la cei care n-au trupe, cum se zice, atestate? ) ºi împãrtãºesc din cunoºtințele lor pe net. Nu prea pricep asta...

Edited by ramurel
Posted

Pe langa motivul ca un proprietar isi poate lasa balta site-ul,un alt motiv real este si acela al propagarii DNS-urilor.Provider-ul de Internet "pierde" anumite rutari catre serverele responsabile cu rezolvarea adreselor acestor site-uri.

Un provider foarte puternic de Internet care are reclama la TV toata ziua si al carui nume nu am cum sa-l scriu aici, are frecvent probleme de acest gen.Dar oamenii de la departamentul tehnic sunt amabili si daca se constata ceea ce am scris mai sus si stiti care este server-ul DNS responsabil pt rezolvarea adresei site-ului care va intereseaza si care nu poate fi vizualizat, se rezolva destul de repede.

Pt a afla aceste DNS-uri se poate folosi http://www.dnsstuff.com/

Sper sa fie util acest post :)