apocalipsa Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 e o intrebare cat se poate de serioasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Casti Connubii Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 exemplu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 http://downforeveryoneorjustme.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 whatever nevermind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intrusul Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 whatever nevermindtrebuie sa iti platesti abonamentul lunar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Cred cã nu mai au oamenii bani sã plãteascã gãzduirea site-ului. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 sau poate oamenii aia chiar platesc sa le cada siteurile pe bani grei. lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) conspirație Da, interesanta ideea ta, "Care in online community". Am aruncat o privire pe link-ul lui Coºu, cel cu serverele... Nu ºtiu care variantã are RGC-ul, dar presupunând maxima variantã, la 22.50 pe lunã, cu 10 % discount pentru taxa pe tot anul, ar veni vreo 20 $ lunar... Câți ne adunãm "la o bere" pe searã ? 30 ? 50? 100 ? 50, sã zic... Minim . Vine maxim juma' de dolar lunar. "Maxim, am spus !" Pãi aia vine o bere mai puțin de cãciulã la lunã, dup-aia......... Hey ? Unde-o plecat toatã lumea ? Helloooo ! Anybody ? PS : Te rog dã niºte link-uri de site-uri dispãrute. Sau exemple, mã rog... Eu am observat altceva, ce mi se pare deranjant ! Cei de la youtube au început sã-nchidã conturi la bãieți care cântã online ( e drept, covere, dar atunci sã nu se mai vândã chitãri la cei care n-au trupe, cum se zice, atestate? ) ºi împãrtãºesc din cunoºtințele lor pe net. Nu prea pricep asta... Edited September 6, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Pe langa motivul ca un proprietar isi poate lasa balta site-ul,un alt motiv real este si acela al propagarii DNS-urilor.Provider-ul de Internet "pierde" anumite rutari catre serverele responsabile cu rezolvarea adreselor acestor site-uri. Un provider foarte puternic de Internet care are reclama la TV toata ziua si al carui nume nu am cum sa-l scriu aici, are frecvent probleme de acest gen.Dar oamenii de la departamentul tehnic sunt amabili si daca se constata ceea ce am scris mai sus si stiti care este server-ul DNS responsabil pt rezolvarea adresei site-ului care va intereseaza si care nu poate fi vizualizat, se rezolva destul de repede. Pt a afla aceste DNS-uri se poate folosi http://www.dnsstuff.com/ Sper sa fie util acest post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts