www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intrusul

Active Members
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Sibiu

Other Information

 • Band
  n/a
 • Gear
  Washburn WI14 (on steroids)
  Sunsmile SOL40
  Ibanez RGHRG1
  Ibanez GSR205

Intrusul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ca sa faci respectiva ajustare: mergi in Guitar Rig/ File/ Audi and MIDI settings si apoi langa "Output device:" ai un buton Asio Config. daca nu ai instalat deja un astfel de driver (care sa fi venit cu placa de sunet de ex.) da un search dupa "ASIO4All" pe net. Succes.
 2. trebuie sa reglezi dimensiunea bufferului (numarul de sample-uri) din fereastra de configurare a driverului ASIO.
 3. Pai da, topicul este despre ce te-a determinat sa intri pur si simplu in casa cu o electrica..
 4. pune-o si in format mp3 sau wav, te rog.
 5. Subscriu, doar ca as ordona cam asa: pe primul loc talentul (caci unii au si ii ajuta sa aibe un start clar mai bun ca altii), vointa poate compensa in buna masura o oarece lipsa de talent (adica un start care sa ceara mai multa munca), si abea in final geometria mainilor fiecarei persoane care, daca primele doua sunt prezente, conteaza intr-o destul de mica masura; eu m-am apucat la 25 si totusi imi vine foarte usor sa fiu increzator in continuare DAR ma saboteaza serviciul... mi-am postat motivul mai demult pe topic, nu am intentionat sa deturnez discutia.
 6. Buna , Daca nu te deranjeaza am sa-ti dau un raspuns prin prisma unui utilizator de GR3 (pur si simplu nu ma impac cu soundul lui GR4, si efectele mele preferate din GR3 suna prea diferit in GR4 daca le import...) ; filosofia din spate sunt cam sigur ca e aceiasi. Nu sunt in stare de un tutorial.. dar am cateva ponturi (vorbim de GR3): Preseturile cu care vine programul sunt organizate in cateva categorii le gasesti in tabul Browse/Sounds (in stanga), le poti privi si ca foldere cu preseturi (preseturile au extensia .bnk, de la "banks"); baga-ti nasul printre ele, mai ales cele care te intereseaza pe tine ghidandu-te dupa denumirile sugestive ale respectivelor bankuri; ai sa observi o fereastra cu backuri dar si o fereastra cu sound-urile continute de acel bank (acelasi sound poate fi gasit uneori sub mai multe bankuri/categorii); ambele ferestre iti dau posibilitatea sa salvezi fie bankul intreg (bank menu in dreapta sus a ferestrei cu bankuri) fie doar un sunet/preset in cadrul bankului (sound menu in dreapta sus a ferestrei cu sounduri); bineinteles poti sa si incarci prin acelasi bank menu un set de preseturi salvate pe calculator undeva. Cred ca cel mai usor (si cel mai indicat) mod de a invata cum sa compui lantul tau de efecte este modificand pentru inceput exemplele de acolo, putin cate putin, cu rabdare; vezi cam ce au folosit baietii aia de la Native Instruments pt efectele de acolo si o sa te cam prinzi de ce ai nevoie.. probabil incepi cu un prag de zgomot.. apoi o normalizare.. poate un distors... un chorus, urmat de un reverb; daca deja simti ca vrei sa faci ceva de la zero, gasesti in tabul Components toate efectele, pedalele modelate de GR3 si le poti inlantui cu drag and drop in dreapta ecranului, cu cat e lantul mai mare cu atat incarcarea CPU-ului va fi mai mare.. deci .. sa ai si asta in vedere , daca la un momentdat incepe sa se intrerupa procesarea, s-ar putea sa fi adaugat prea multe efecte in lant. Eu am un bank alcatuit din toate preseturile ce mi-au placut dintre cele cu care a venit GR3, pe care le-am modificat pe alocuri (duplicate, nu am lucrat pe originale - ai meniuri contextuale care te lasa sa faci copii, click dreapta si vezi acolo comenzile standard si cunoscute "Cut, Copy, Paste") si le-am salvat pe calculator, la adapost de reinstalari de Windows cu o denumire sa zicem Favourite.bnk. Mentiune: GR3 stie starea in care ai lasat programul la inchidere, adica daca ai modificat un preset si ai inchis programul, la redeschidere, il gasesti cu aceiasi modificare.. dar daca nu il salvezi, si schimbi presetul, cand revi la presetul cu care ai inchis programul anterior, il vei gasi in starea restaurata.. adica cum a fost el ultima oara salvat (sper ca s-a inteles ) Spor la treaba si sper sa mai contribuie si altcineva la topic, mai la tinta legat de nevoile tale.
 7. La multi ani! Mancam niste sarmale, nu ma pot exprima despre cantitatea de saliva pe care.... Drum de Lut suna bine pt mine, Fiori in schimb cred ca merita un altfel de efect aplicat vocii (in loc de acel... chorus "subagvatic" aproape..) Spor!
 8. Si celelalte piese imi plac, dar acum in sfarsit chitara are un ton mai pe gustul meu.. Felicitari si mai vrem!
 9. In primul rand cauta celelalte topicuri similare pe aceasta tema, banuiesc ac la baza configurarea GR4 e cam aceiasi cu GR3 sau GR2 etc.. Ce spui tu suna cum ca ai avea o reactie/microfonie, ca un prim lucru de verificat : cauta in File/Audio & MIDI Configuration la Routing ce intrare folosesti si ce iesire (de exemplu daca ai ca intrare "What you hear" - nu mai stiu cum era denumit la Soundblaster - o sa auzi exact ce ai descris) http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/1152-ghidmultiefect-pe-calculator/ <===check it out
 10. chiar eram curios daca mai alege cineva piesa asta.. probabil un aranjament cu viori ar suna cool..
 11. Nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni.. dar s-a amanat cu vreo 200 de ani, e oficial... verificati daca nu ma credeti.
 12. Descarcari electrice exista si in cazul ninsorilor, dar inedit mi se pare faptul ca fenomenul a fost atat de puternic resimtit de retea.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.