Guest Gady_paul Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ultima data cand am spus asta mi s-a spus ca sunt nebun Vreau sa invat flamenco....2 mici probleme: nu am chitara clasica si nu am resurse. Cu chitara o coi imbarliga cumva cu o acustica veche si vai de ea cu griful stramb...pe care sa pun corzi de plastic. Sa zicem ca am rezolvat asta...dar resurse? stie cineva?
EugenRo2001 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Uite aici: http://www.euroguitars.co.uk/viewforum.php...6112061e5d0b42d sunt lectii video pentru flamenco. Iar cu o chitara clasica si ieftina te ajut eu
Victor Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ultima data cand am spus asta mi s-a spus ca sunt nebun Vreau sa invat flamenco....2 mici probleme: nu am chitara clasica si nu am resurse. Cu chitara o coi imbarliga cumva cu o acustica veche si vai de ea cu griful stramb...pe care sa pun corzi de plastic. Sa zicem ca am rezolvat asta...dar resurse? stie cineva? stiu eu un profesor bun. Daca esti serios interesat da-mi pm
vldmlt Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 nu faci mare branza cu o chitara acustica pe care ii pui corzi de plastic...daca vrei sa inveti flamenco trebuie sa auzi notele calumea..nu zbarnaieli. Eu as zice sa faci un efort si sa-ti iei o chitara clasica de pe aici ca nu te costa mult
karpi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ultima data cand am spus asta mi s-a spus ca sunt nebun Vreau sa invat flamenco....2 mici probleme: nu am chitara clasica si nu am resurse. Cu chitara o coi imbarliga cumva cu o acustica veche si vai de ea cu griful stramb...pe care sa pun corzi de plastic. Sa zicem ca am rezolvat asta...dar resurse? stie cineva? Mergi in spania la capsuni si poate dai de niste chitaristi de flamenco , adevarati .
Guest jacksoon Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mergi in spania la capsuni si poate dai de niste chitaristi de flamenco , adevarati .
Vladimir Tepes Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 daca arata bine poate da peste niste pesti: gigolo de vanzare contra lectii de flamenco Mergi in spania la capsuni si poate dai de niste chitaristi de flamenco , adevarati .
Ironside Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 daca arata bine poate da peste niste pesti: gigolo de vanzare contra lectii de flamenco genial. =))
Guest Gady_paul Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Partea cu migrarea in spania nu e ok ...cat despre profesor...as fi interesat dar nu sunt din bucuresti. de fapt nu ma intereseaza decat partea de mana dreapta din flamenco...pentru ca neavand chitara clasica...si dintr-un motiv sau altul nu vreau sa o cumpar...nu prea am sanse...asa ca..
Victor Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-AbAymWKptU...feature=related e plin internetul de tutoriale. Chitara clasica ar ajuta, dar poti sa incepi pe aia pe care o ai. Corzi de plastic, tone de rabdare si... succes !
Guest Gady_paul Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ca intrebare...nu merge si pe corzi metalice flamenco?
Victor Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ca intrebare...nu merge si pe corzi metalice flamenco? Pai e simplu: uita-te la tutoriale pe youtube si o sa te prinzi si singur de ce. Nu se foloseste pana, ci degetele (de fapt unghiile). Daca unghiile tale vor suporta abuzul ala pe corzi de metal, merge. Si dupa aia imi zici si mie ce mananci ca vreau si eu
Guest Ionutpk Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Pai e simplu: uita-te la tutoriale pe youtube si o sa te prinzi si singur de ce. Nu se foloseste pana, ci degetele (de fapt unghiile). Daca unghiile tale vor suporta abuzul ala pe corzi de metal, merge. Si dupa aia imi zici si mie ce mananci ca vreau si eu ah')...deci daia' mi se macinau mie unghiile la inceput:|...)..aha') pai bea mult lapte:)...zic eu lactate si branzeturi:)...naturale daca se poate:)...
Recommended Posts