felix Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ia bagatzi un oki si minunatzi-va )) LINK PS: parerea mea e ca jucaria pare o chinezarie ieftina iar ala de o prezinta e un pic cam gay sau stupid anyway... man fender sucks big time with this shit
hihi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 lol. One Man Show . Probabil ca se vor gasi niste americani idioti care sa cumpere produsul asta, si chiar sa se bucure de el. Probabil ca e bun doar atunci cand nu ai ce face
Guest DarkMan2004 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 bv ma...bine ca ai zis american...io chiar mi-as lua asa ceva...mi-ar fi de 10 ori mai usor sa repet acasa...da' nu dau banii pe ala nici mort...n-am nevoie...amp am...
Guest caracatita Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 entertainment zice totul, e ca un tv pt ei.
LORD-C Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Chestia mi se pare geniala pt studiu, in conditia in care nu vrei sa treci chitara prin comp. Pe bune mi se pare un super study tool si chiar mi-as cumpara asa ceva; serios!
Guest Brenn Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Chestia mi se pare geniala pt studiu, in conditia in care nu vrei sa treci chitara prin comp. Pe bune mi se pare un super study tool si chiar mi-as cumpara asa ceva; serios! <{POST_SNAPBACK}> Fa-ti o trupa, nu se compara cu prostioarele alea
LORD-C Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Eu vb de studiu - adica studiu la orice ora oricand oricat, o trupa nu sta la cheremul tau anytime
cearny Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Eu nu va inteleg, mi se pare super tare chestiunea aia, exact cum a zis si lord-c
felix Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 bai pe bune de nu-i gay )... si scula si ala de o prezinta... mai gay de atat nu se poate !!!!! (no offense to the gay people reading my post). sper ca in curand sa apara si chitara cu doze incorporate in corzi si manutza care da singura cu pana )
gibsonman Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 sunt cu totu' de acord cu felix.frate daca vrei sa canti fa-ti trupa nu se compara,jucaria asta probabil costa cat un amp bun de la ei,cu care chiar poti sa faci ceva.adica sigur e super misto sa canti cu ceva cand esti pe "studiu" cum a zis lordu,da sa fim seriosi sa dai cateva sute de euroi bune pe asta,cand poti so faci cu calculatoru',parca nu se merita asta asa ca sa vb ca romanu de baza. and by the way cred ca daca vrei sa canti cu ceva si sa iti exersezi niste idei game uatever,poi frate ia orice melodie care iti place si are ca base root nota respectiva,sau pur si simplu transpui tu ideile tale in nota respectiva,anyway personal mie mi se pare mult mai misto sa cant cu cd de guns sau de la motorhead,black label society,u name it decat cu chestia asta care suna sintetic si costa probabil foarte mult.a da si ala pare foarte poponar asa cum se batzaie acolo pe langa decku ala,no offense to the gay community.
cearny Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 http://www.musiciansfriend.com/srs7/g=home.../base_id/120858 ... hai valea de-aici. Aia care repeta cu tobe/bass din clapa sau GuitarPro stiu ce zic si ce ii chinuie.
gibsonman Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ia-o mai ushor cu vaile ca e nasol poti sa cazi sa te lovesti cine stie e de cacao.degeaba dai linku ala,ca de ex iti dau si eu asa alternative ce poti sa iti iei in banii respectivi sa zicem 300 de dolari : http://www.music123.com/Fender-Frontman-212R-i108943.music http://www.music123.com/Washburn-HB27-i125793.music iti faci un pedal board daca te pasioneaza,dar asa sa dai pana si 263 de dolari,desi ma indoiesc cearny ca atat vine in romania,dar las ca sti tu mai bine mi se pare mie o prostie,ce nu intelegi tu e ca e parerea mea,anyways parca pe yahoo esti mai nesuparacios.a da si eu repet cu clapa,cu un yamaha prs 280 frate si daca sti care sunt notele pe pian de descurci de minune.in rest numa bine
felix Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 360$ pe un amp de 15W care bate la tobe si canta la clapa ??? .... hai valea rau de tot
cearny Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 1) $270 in State (probabil 300 de Euro in Europa) 2) Nu stie doar sa bata la tobe si sa cante la clapa (are un banc MIDI complet, poate sa si fluere sau sa aplaude ), are si modulare de tip ampsim si efecte incluse in el... nu ca ar fi multe amp-uri care stiu macar sa bata la tobe, mind you
gibsonman Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 avand doar 15 w no sa canti niciodata cu el peste o toba adevarata ca nu se aude nimic,mind u,si atunci fara suparare o sa fi un fel de comandoru hoisan cu drum machine.mda,ok fiecare cu ale lui.
Cosu Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 haha ce tare comandoru parca e doar cu basu nu ? :) totusi aici e vorba de ceva pentru studiat acasa. daca vrei amp in 300$ iti iei ceva sanatos nu lesinatura aia. pretul mi se pare aprox ok pentru ce stie jucaria aia sa faca
Guest fluffyone Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Bai, nu stiam ca se promoveaza astfel de discutii aici. Mie mi se pare super, si subliniez ca am trecut atat prin etape de studiu individual, si de studiu cu acompaniament live sau computer generated. Guitar Pro e ok, dar e chinuiala mare, iar multi nu se simt bine doar cu un metronom. Chestia aia e foarte misto si sunt sigur ca daca ati avea mai multi bani, cu totii ati cumpara-o. Chestia asta cu ce-mi trebe aia, o fac din computer e o solutie buna la inceput, dar cand muzica devine muzica, si nu zdranganeala, face o diferenta. PS: Daca as avea bani mi-as cumpara aia sau ceva asemanator.
Alex Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Acu incarc un videoclip de-acolo, sa-l vad in actiune. Oricum ideea e belea cand esti singur acasa si nu ai cu cine iti face o trupa in kktul tau de oras. De exemplu, eu.
Recommended Posts