Daiabitiz Uyup Zwurp Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 salutare tuturor.As dori sa fac un mic review pentru pedala construita de Analog Sound (Gabi Tudoran). Pedala reproduce canalul de drive de pe Mesa Boogie,fiind un distors destul de versatil.Are controalele :Volume Presence Treble Mid Bass Gain .Pedala este true bypass.Cu toate controalele cam la ora 12 iese un distorsion echilibrat.Eu personal folosesc setarea : volum maxim,presence maxim,treble ora 11 30 , mid ora 7 ,bass maxim si gain ora 8;cu settingu asta iese un ton pure thrash metal ,oarecum suna a Pantera.Ideea,in mare,e ca pedala asta este extraordinara si poate face fata pietei (ii mai buna decat Zombie Rectified Distortion).In curand o sa uploadez si niste mostre de sunet si un video cu mai multe setari ale pedalei. Respect Analog Sound! Goodbye everyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 ...pedala asta este extraordinara si poate face fata pietei... [/quote ] Piata Unirii, Piata Victoriei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Piata Unirii ca acolo stau ... Adica, voia sa spuna ca este destul de bine facuta astfel incat sa merite banii. Cu respect, Gabriel Tudoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Arata bine. reglajele exemplificate nu au nici o relevanta odata ce depinde de ce ai inainte si ce ai dupa. Sii eu am construit un exemplar dfe test si urmeaza poate anul acesta daca am timp sa fac schema cu doua canale Red so Orange piesele le am cutia o am numa sa ma apuc. Ptr Strat cu doze vintage nu are gain suficient si trebuie facute modificari in schema .Eu deocamdata am facut doar o singura modificare ce am descris-o in topicul TONUL plus am un buffer preamp la care ce pot sa-i fac bypass . O piesa trasa ptr testare fara a umbla la potmetru de volum numai din mana schimband dinamica si soundul. http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=44798 Nu are joase destule dupa parerea mea si trebuie modificari serioase ptr a mentine culoarea dar sa-i cresti limita catre joase. Sunt curios cum suna al tau . asta a fost prima proba: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=40235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Salve Karpi si ma simt onorat pentru postul tau. Modelul de la care am plecat a fost unul clasic, cel pe care il cunoaste toata lumea. Da intradevar cu chitare single coil nu are foarte multe joase in varaianta stock dar acest lucru se poate rezolva cu niste modificari in tone-stack, iar pentru a avea ceva mai mult gain cred ca se poate modificat in primul si al doilea etaj pentru a stoarce ceva mai multa zeama. Am ascultat exemplele tale si pentru urechea mea chiar imi suna bine, nu prea sunt adeptul de traforaj viteza, gain peste masura si inalte sa iti tiuie urechile . Cu respect, Gabriel Tudoran Sample 1: Chitara Ibanez SA120, Boogie, Placa de sunet, Cab sim (fara nici un fel de egalizare, toata egalizarea a fost din cutie): http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=51272 Sample 2: Acelas rig ca mai sus dar adaugata o linie de tobe si mixat putin: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=50991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nichietheone Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Deci cat costa pedala asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Pretul este de 280 RON (am impresia ca scrie si pe topicul meu). S-ar putea ca userul PEAVEY4EVER sa fi dat ceva mai putin pe ea din motiv de cumparat de la userul care a luat-o initial (nu mai canta metale s-a dat pe bluzz si ii ajung compresorul, delay-ul si clona ts808 (screem for cream) tot marca Analog Sound. Cu respect, Gabriel Tudoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 Deci cat costa pedala asta ? ma eu am dat 210 ron pe ea.merita oricum fiecare leu ...pedala asta este extraordinara si poate face fata pietei...[/quote ] Piata Unirii, Piata Victoriei ? ahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Salve Karpi si ma simt onorat pentru postul tau. Modelul de la care am plecat a fost unul clasic, cel pe care il cunoaste toata lumea. Da intradevar cu chitare single coil nu are foarte multe joase in varaianta stock dar acest lucru se poate rezolva cu niste modificari in tone-stack, iar pentru a avea ceva mai mult gain cred ca se poate modificat in primul si al doilea etaj pentru a stoarce ceva mai multa zeama. Am ascultat exemplele tale si pentru urechea mea chiar imi suna bine, nu prea sunt adeptul de traforaj viteza, gain peste masura si inalte sa iti tiuie urechile . Cu respect, Gabriel Tudoran Sample 1: Chitara Ibanez SA120, Boogie, Placa de sunet, Cab sim (fara nici un fel de egalizare, toata egalizarea a fost din cutie): http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=51272 Sample 2: Acelas rig ca mai sus dar adaugata o linie de tobe si mixat putin: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=50991 Suna bestial .foarte fain. Ca sa maresti gain-ul daca ai schema de baza al preamplifului ,acel Doctor Boogey , se pun condensatoare de decuplaj in paralel cu rezistoarele din source al fiecarui FET ,Eu am pus numai la FET No 3 de 1 uF cu un comutator ca sa-l anulez daca vreau normal, dar am lasat celelalte la valoarea de 1uF .La toate trebuie incercat sa pun de 10-50uF ca sa creasca joasele fara a se schimba caracterul tonului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Corect Karpi asa este, exact ca la tuburi . Un craciun fericit voua si familiilor voastre si tot ce doriti sa se implineasca. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 @dark_rain ce tranzistoare ai folosit? cu ce-ai inlocuit j201? mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Cu J201 nu am inlocuit tranzistorii dar presupun ca se poate si cu BF245 (cred ca trebuie modificata insa partea de polarizare). Cu respecte, Gabriel Tudoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 Salutare tuturor! Dupa ceva vreme doresc sa revin asupra subiectului Boogie Man distortion marca Analog Sound.Zilele astea m-am jucat putin cu trim poturile din interiorul pedalei (4x) si am incercat sa scot diferite tonuri.Inregistrat pe ampu meu de 10w si pe Raptor.Here it goes: mode1.mp3 mode2.mp3 mode3.mp3 mode_4.mp3 mode_5.mp3 original.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 pareri anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 original(stie dark_rain ce face ) mode3, cat de cat, restul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 (edited) original(stie dark_rain ce face ) mode3, cat de cat, restul Da,normal,never doubt it,mai ales ca mi-am dat comanda de inca o pedala de la el Indeed.In principiu urmaream sa scot un ton cu ceva mai putin gain,therefore si zgomot de fond.Am scos zilele astea un crunch mai dragut si fara noise sesizabil la volum maxim,dar in viteza si dorinta mea de modificare si de a vedea cat poate merge pedaluta asta nu am salvat undeva un picture cu configuratia.Am de cautat acuma.Oricum,multumesc de parere,teckus,apreciez asta Edited June 29, 2010 by Daiabitiz Uyup Zwurp Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 In principiu urmaream sa scot un ton cu ceva mai putin gain Sub primul potențiometru de la dreapta scrie GAIN. ªi cel mai probabil ai ºi control de volum la chitarã, dacã vrei mai puținã saturație. Nu e indicat sã "reglezi" semireglabilele alea dacã nu ºtii ce fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts