ilun Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Dar, ca o ultima observatie, tot PERSONALA, intre "latent" si "talent" este o foarte mare distanta. In rest, "negru" cat cuprinde. asta a fost cam sah mat asa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Sunt oare singurul caruia partea de bas+clape i se pare foarte familara? se poate mai precis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Daca se putea, precizam. Ar fi trebuit sa scormonesc prin cotloanele memoriei, dar, din pacate, nici nu am timpul necesar si nici sarmana mea tinere de minte nu ma ajuta prea tare. Stiu doar ca-mi suna cunoscut si am vrut sa vad daca si altii imi impartasesc parerea. Sper ca nu te-am ofensat cu ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 zicand "foarte familiar" parea ca ai pontul, numai ca nu voiai sa faci caz aici pe topic. poate il are altcineva, insa trebuie sa fi ascultat aceleasi muzici ca tine. sau iti amintesti intamplator. asa ceva nu ma ofenseaza. in schimb s-ar putea sa ma ajute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 (edited) @marduk: "Avand in vedere ca s-a mai linistit putin atmosfera..." intr-adevar. n-am mai avut eu chef sa raspund la provocari. n-am spus nicaieri ca ai fi singuru care poate critica(?!?) cu putina subtilitate, te-as contrazice: toti oamenii trebuie respectati, nu numai cei pe care ii crezi tu mai valorosi. in legatura cu chitara ziceam ca nu e instrument de prim plan la NL ci de culoare (dar e adevarat ca cel de la mixer putea s-o faca sa se auda asa incat sa nu ciuleasca omul urechea). un chitarist intelege greu rolul chitarii in trupa asta; stiu asta de la seban caruia ii ziceam tot timpul "da-te mai incet, da-te mai incet". este intentie. "Cred totusi ca ati putea sa impartiti acest duel un pic diferit. Astfel incat fiecare dintre voi sa cante cate o strofa inainte de interventia celuilalt." de ce asa si nu cum e in original? -> "Continuand cu partea de voci. Daca ati face impartirea de care am scris mai sus tu te-ai putea concentra mai mult pe partea vocala, renuntand la o parte de clapa si creand astfel o variatie, aici s-ar putea auzi chitara " nu pot sa renunt la clapa pe voce; ala e basu - moare piesa. textul e de asa natura. "Destul cu metaforele. Nu zic ca e necesar sa schimbi linia melodica sau fillurile dar puteti folosi niste cresteri si scaderi de tempo. Contratimp, stopuri, intensitatea sunetului ( piannissimmo-> fortissimo). Variatie." piesa asta are tenta punk; punkistii asa cum incep o piesa o cam si termina (daca te gandesti ca piesa are si o parte acordica-melodica diferita de cea de strofa/refren pe la mijloc, deja e bogatie dpdv al unui punkist). desi ar fi loc de variatie, nu am considerat-o necesara; in felul asta am pregatit piesa pe un mod concentrat de ascultare, chestie care se aude inca de la prima nota. treaba cu minimalismul nu e spusa deloc aiurea. tobele sunt de pe clapa - clapa e un psr slab, resursele noastre sunt minime. am incercat cu nestor la tobe si dorian la bas (!) cateva piese: suna coios dar nu mai suna a NL. daca mai bagi si un distors de prim plan suna a... ce vrei tu. aici ar fi o discutie mai larga. ceea ce spui ma duce cu gandul la Iron Maiden - forta si variatie. si nu asta e scopul nostru. am avut o intuitie si m-am dus la voi pe myspace sa ascult inca o data, ca sa descopar ca ceea ce faceti e oarecum in traditia Iron Maiden, cel putin in ce priveste trasaturile pe care le-ai enumerat mai sus. si daca e asa, atunci intrebarea este urmatoarea: de ce trebuie sa ia si NL reteta de la Iron Maiden? gusturile nu se discuta, dar argumentele... Edited December 23, 2009 by Dragos - NL Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 de la ideile mele la Iron Maiden e mare diferenta si putin geniu eu ti-am spus cum ar putea piesa respectiva sa devina extraordinara in opinia mea. Daca scopul NL este sa propuna un stil batut in nituri care sa nu se schimbe niciodata si se vrea de neatacat atunci asteapta-te la critica continua. Fiecare om e unic asa ca posibilitatea ca ceea ce iti place tie sa atinga placut o alta persoana este minima daca nu esti deschis la compromisuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Daca scopul NL este sa propuna un stil batut in nituri... nuuuu era vorba de stilul formatiei, ci de o pieeeesa... a carui stil nu e ala pe care il exersezi tu. Fiecare om e unic asa ca posibilitatea ca ceea ce iti place tie sa atinga placut o alta persoana este minima daca nu esti deschis la compromisuri. acu pe bune! tu chiar sincer crezi ca secretul trupei iron maiden (si nu numai) este compromisul? asa crezi tu ca gandesc baietii astia? in termeni gen: "fiecare om e unic", "posibilitatea ca ceea ce iti place tie sa atinga placut o alta persoana...", "...daca nu esti deschis la compromisuri"??? intreb pentru ca, in opinia mea, astea sunt bullshit din vreo carte de psihologie. unde te crezi - la o sedinta de consiliere personala? ma intreb pentru ca daca ti-as zice ca "ai dreptate" atunci automat voi adauga "noi 2 nu mai avem ce discuta". Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 deci eu nu inteleg ce treaba are Iron Maiden cu ce am zis eu, cu melodia ta, sau cu discutia in general. Trecem peste. Si ca sa iti dau un exemplu de oameni care au inceput intr-un fel. Au avut un cat de cat success dupa care au devenit pop icons prin compromisuri. Children of Bodom. Asculta discografia. Urmareste aparitiile scenice..etc. Si ei au avut un public tinta initial mult mai mare decat are NL. PS: Parerea mea. PS2: Nu mai incerca sa intorci toate cuvintele pe dos si sa le cauti simboluri ascunse si metafore. Nu mi-am dat interesul intr-atat incat sa fie ceva adanc ascuns printre randuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 probabil nu am sa schimb nimic la aceasta piesa. consider ca bine asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 probabil nu am sa schimb nimic la aceasta piesa. consider ca bine asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Bai frate melodia e funny dar atitudinea ta e naspa. Algorithmul pe care il urmezi cand vrei sa prezinti o melodie nu este "postez, si pe urma pregatesc injuraturile pentru ascultatori." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Bai frate melodia e funny dar atitudinea ta e naspa. doar a mea?!... domne, eu am pus o piesa. restul... e romanism ca la ma-s-acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambora2 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 wtf ma nene melodia aia e naspa auzi tu vers cu muschi si steroizi ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Joi 25 martie (maine) Negru Latent face o emisiune de o ora la Radio Romania International; vom anunta cand poate fi ascultata, probabil vom pune si ceva inregistrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 pt cei care vor sa se familiarizeze cu versurile noastre http://negrulatent.forumotion.co.uk/piese-f1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Schimbându-l pe ªerban de o jumãtate de an, Andy, noul chitarist, a apãrut în ultimele douã concerte NL (în Silver Church ºi în Iron City). De asemenea a sosit timpul sã îºi punã amprenta ºi pe înregistrãri. Iatã ºi prima producție a omului: The Last Rose Of Summer. Astfel piesa a cãpãtat profunzimi în ceea ce priveºte timbralitatea ºi expresia. Cei care nu au ascultat înainte piesa probabil vor considera cã... aºa e. Vom actualiza aceastã evoluție a înregistrãrilor pe care Andy o anunțã debordantã. http://www.myspace.com/negrulatent Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Din pacate descrierea e mai buna decit piesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 e foarte posibil sa te pricepi la muzici d-astea mai putin decat ar crede altii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 ce poftim? cine , cum, ce? NL si Andy impreuna ? visez de o viata asta si mai ales sa fie un thread pe rgc, asa de bine explicat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 mai ia o gura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 (edited) iau ca sunt shaman... Edited May 12, 2010 by Burb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 ia si da si mie (ce naiba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 profunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Sâmbãta asta (24 iulie 10) NL va face o emisiune în direct împreunã cu Sorin Lupaºcu la TVRM Educațional în cadrul programului "Adevãratele stele" (în cazul NL titlul e cam ironic... în fine, nu ºtiu ce obiectiv are emisiunea). Vom cânta, dacã e loc, 10 piese. See you Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Felicitari pentru "The Last Rose of Summer". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladalex Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Multa bafta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Câteva piese din emisiunea de la TVRM: http://www.youtube.com/watch?v=0hyDrPwyu4Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 Negru Latent - Last Rose Of Summer (ultima varianta) http://www.youtube.com/watch?v=5yj7OKN7rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 (edited) Fragment de piesa. Sa fie noapte!.MP3 Edited August 10, 2012 by Dragos - NL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts