www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dragos - NL

Veteran
  • Posts

    328
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dragos - NL

  1. Trupa punk, goth melodic cauta solista. Exista 6 piese concepute deja, aranjamente, texte, tot, dar nu are cine sa cante partea vocala. Atentie: nu e vorba de rock/metal simfonic sau de voci studiate in maniera clasica (canto).
  2. Schimbare de componenta a trupei Negru Latent 2017; s a schimbat solista.
  3. Avem nevoie de o solistă cu o minimă pregătire şi o personalitate sensibilă. Nu e nevoie să aibă studii muzicale înalte dar trebuie neapărat să îşi fi exersat capacităţile vocale şi să aibă control asupra lor în urma propriilor încercări acasă, prin cubluri şi, desigur, în baie. Proiectul NL este nişat pe genul darkwave, electro gotic. Stilul nostru are atat pasaje lente cat si unele ritmice, dansante, în plus se pretează la interpretări teatrale, muzical vorbind dar poate şi scenic, astfel că cu cât vocea, solista este mai versatilă şi mai expresivă cu atât ea va completa mai bine ansamblul sonor şi vizual. Dacă are şi pasiune pentru ţinutele şi machiajele flamboaiante dark, gotic, punk, bat cave, diy, înseamnă că e... d-acolo!!! Pentru piese si alte detalii despre trupa: https://www.facebook...47262951987363/ https://soundcloud.com/negru-latent
  4. Avem nevoie de o solistă cu o minimă pregătire şi o personalitate sensibilă. Nu e nevoie să aibă studii muzicale înalte dar trebuie neapărat să îşi fi exersat capacităţile vocale şi să aibă control asupra lor în urma propriilor încercări acasă, prin cubluri şi, desigur, în baie. Proiectul NL este nişat pe genul darkwave, electro gotic. Stilul nostru are unele pasaje ritmice, dansante, în plus se pretează la interpretări teatrale, muzical vorbind dar poate şi scenic, astfel că cu cât vocea, solista este mai versatilă şi mai expresivă cu atât ea va completa mai bine ansamblul sonor şi vizual. Dacă are şi pasiune pentru ţinutele şi machiajele flamboaiante dark, gotic, punk, bat cave, diy, înseamnă că e... d-acolo!!! Pentru piese si alte detalii despre trupa: https://www.facebook.com/Negru-Latent-247262951987363/ https://soundcloud.com/negru-latent
  5. darkwave e ok? https://www.facebook.com/Negru-Latent-247262951987363/?ref=bookmarks
  6. Predicator - metal industrial - cauta chitarist din Bucuresti este vorba de o chitara armonie mai mult. sunet clean in anumite parti si f agresiv in restu. trupa are repertoriu de 10 -15 piese si altele in constructie. am participat la concursuri. trupa este infiintata la inceputul lui 2013 pe pagina de facebook la sectiunea clipuri video se gasesc cateva piese https://www.facebook.com/pages/Predicator/398982510179207
  7. Vineri 23 ianuarie 2015, DEEPER CLUB are plăcerea de a vă invita la DARK SHADOWS EVENING - un eveniment de factură gotică cu trupe şi party dedicat acestei culturi. În cadrul acestui eveniment vor concerta pe scena DEEPER CLUB trupele NEGRU LATENT (Darkwave) şi DARK FUSION (Cyber/Industrial Extreme Metal). Seara se va încheia cu un party dedicat genurilor Darkwave / Industrial, programul muzical fiind prezentat de DJ ANTIDOT. Vă așteptăm la una dintre puţinele serate dansante din Bucureşti în care vă puteţi manifesta latura „întunecată”!
  8. fiecare cu gusturile lui, nu?...
  9. in aceeasi aproximativ aceeasi formula ca cea de la eventul deja mentionat da. si sigur vor mai fi. asteptam si alte trupe.
  10. Caut o voce/timbralitate feminina speciala. Anuntul are in vedere colaborari pe unele piese fara un gen declarat/unic, de la muzica de divertisment la muzica de film. Nu exista in acest moment perspectiva unei activitati scenice. E posibil sa se lucreze mai mult la inregistrari, functie de timp si disponibilitatile vocale. Conditii: - sa fie din Bucuresti ca sa putem lucra si (mai ales) in vacanta. - ceva inregistrat in prealabil. - sa faca fata unei probe de auz.
  11. Caut o voce/timbralitate feminina speciala. Anuntul are in vedere colaborari pe unele piese fara un gen declarat/unic, de la muzica de divertisment la muzica de film. Nu exista in acest moment perspectiva unei activitati scenice. E posibil sa se lucreze mai mult la inregistrari, functie de timp si disponibilitatile vocale. Conditii: - sa fie din Bucuresti ca sa putem lucra si (mai ales) in vacanta. - ceva inregistrat in prealabil. - sa faca fata unei probe de auz.
  12. combinatie Predicator & Kaztraveth
  13. PREMII! Primii 20 fani ajunsi in lacas sambata vor primi o icoana portabila (insigna) PREDICATOR Editia I, sa le fie de alinare.
  14. 2 trupe aparte in peisajul muzical bucurestean http://
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.