www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

amber

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2518 profile views

amber's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Vocalista din Bucuresti, vocal range mezzosoprana, ceva experienta de concert, ma voi muta dupa luna septembrie dar pana atunci as vrea sa mai colaborez temporar cu ceva trupe de soft rock/ alternative / metal chiar si pentru demo-uri sau tinut locul unui vocal permanent samd samd . Keeping busy ascult genuri foarte variate, de la rock/ metal la jazz si world music dati mesaj privat si va dau datele de contact Cheers!
  2. Salut! Vocalista din Bucuresti, doresc sa ma alatur unei trupe de alternative / soft rock. Influentele mele muzicale sunt foarte variate: de la jazz si world (muzica celtica, braziliana, araba, scandinava, africana etc) pana la metale, muzica clasica, soft rock (Sarah McLachlan, Jack Johnson) Dati un mesaj privat si va trimit inregistrari si date de contact. Cheers!
  3. amber

    Husa Clapa 90 Ron

    S-a dat Se poate inchide topicul Multumesc
  4. Pret: 90 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0740.146.619 Link producator: www.cordura.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Vand husa Cordura pt clapa,stare buna, f putin folosita, dimensiuni pe interior lungime 100 cm, latime 40 cm, adancime 15 cm, pret 90 ron.
  5. Salut! Vocalista din Bucuresti, caut trupa de alternative sau metal dar un metal mai energic (nu funeral doom ) Am mai cantat in 2 trupe de alternative si in Corul Universitatii Bucuresti (soprana) Caut o trupa care are sau isi doreste piese proprii. Influentele mele muzicale sunt foarte variate: de la jazz si world (muzica celtica, araba, scandinava, africana etc) pana la metale, muzica clasica, soft rock (Sarah McLachlan, Jack Johnson) Ma puteti contacta pe mess/ mail la christine.amberiand [at] yahoo.com .
  6. Salutare! Vocalista din Bucuresti, caut trupa de alternative sau soft rock. mai am o trupa de alternative cu care repet dar din pacate prea rar , asa ca sunt deschisa si la o noua colaborare. Am mai cantat 2 ani in Corul Universitatii Bucuresti, ca soprana. influentele mele muzicale sunt foarte variate: de la jazz si world (muzica celtica, braziliana, araba, scandinava, africana etc) pana la metale, muzica clasica, soft rock (Sarah McLachlan, Jack Johnson) ma puteti contacta pe mail la christine.amberiand [at] yahoo.com . nu stau f. mult pe mess, dar id-ul e acelasi
  7. cu intarziere va anunt ca am gasit trupa, se poate inchide topicul. multumesc!
  8. Cant de 2 ani intr-un cor la soprane si caut acum o trupa din Bucuresti. pe mess ma gasiti la christine.amberiand, raspund prompt si la mailuri, christine.amberiand [at] yahoo [dot] com.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.