• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

F.M.

Active Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About F.M.

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Florian
 • Trupa
  Pax Lunaris

Recent Profile Visitors

1,913 profile views
 1. Tobosar  ati gasit tel. 0734068132

 2. Cenaclu folk cauta sa adune: 1. Oameni creativi, iubitori de folk, poezie, rock (acustic) care vor sa se faca auziti (in special prin propriile creatii). 2. Instrumentisti care vor sa contribuie la inregistrari si la concerte cu ce au ei mai bun (vioara, violoncel, nai, flaut, fluier, mandolina, percutii si asa mai departe...). Studioul de inregistrari se afla in Bucuresti, dar puteti "adera" si din provincie. Pentru detalii, contactati-ma in mesageria privata, sau pe florian.chitara@gmail.com Multumesc!
 3. Anuntul nu mai este valabil. Va multumesc pentru intelegere si va salut cu respect!
 4. Căutăm basist serios, între 20-27 de ani, fără emfază. Fugim de ceea ce se cheamă "alternativ", ca de taxe. Deci, pentru asta, încercați alături. Orice detaliu se poate discuta prin mesageria privată, cu plăcere. Noapte bună!
 5. Buna ziua! Basisti calzi mai aveti?
 6. Mersi pentru mesaj, dar acum cautam basist.
 7. Cautam un basist de treaba, in Bucuresti! Urgent!
 8. Si chitarist, si basist. Bucuresti.
 9. Cautam basist, adica. In Bucuresti.
 10. De ce te-ai apucat de bas? Doar n-o sa canti singur! Hai cu noi! :-)
 11. Toata viata. Toata viata l-am asteptat. Si l-as fi asteptat si mai mult. Oricat. Brian Harold May...
 12. Cautam basist, in continuare. Hai sa ne grabim un pic, va rog.
 13. Cautam basist.
 14. 19 august. Multi ani traiasca John Richard Deacon!
 15. Basist, te invoc!