Guest ANUBIS Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 salut! salut! Membru nou....that`s me! ce`ati zice sa veniti si pe la constanta cu intalnirea asta? locuri sunt destule
cearny Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Pleaca maine frat-miu acolo... pacat ca nu e interesat deloc de chitara, pramatia La vara in schimb...
Guest Hetfield_escu Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Pana la urma ce s-a hotarat?Ca tot in coada de peste stam....
Dementhor Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 ma ar buna si o toba ...... ma ziceti si voi ce cantati...sa nu semene melodiile intre ele....
LORD-C Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Deci in collectors nu e problema de lume, am sa vad daca pot vb cu cristi repede sau poate vb burb ca mie mi-e cam lene sa-mi tarasc oasele pana acolo .... Dar hai sa ne vedem odata!!!!! Cat despre Constantza..... hmm.... pai vb cu Rares de la RockInGhena si cu Kirkuletz si mai cautati lume si faceti intruniri... chiar am putea deschide mai multe thread-uri de genu RGC intrunire Bucuresti... RGC intrunire Constantza.... etc .... poate asa aducem cat mai multa lume de prin toata tara, si o sa iasa super misto... iar intrunirea cu toti o facem vara la Sighisoara.... ce ziceti??? ....Ce idei am cateodata
Burb Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 bah...daca imi ziceti vb cu cristi din collectors....da sa stiu sigur...ca nu vb asa.....si asa s-o fii plictisit d mine....mi-a pus si porecla " betivane" ...pai dc oare ?/
Adi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 lol, glumeam mah . si ce e un Blue Devil ? Efect am si eu , vin cu el. Sa speram ca o sa aducem macar 1-2 ampuri (sa cantam cu randul ) <{POST_SNAPBACK}> Un Blue Devil este un amplificator de chitara pe care il posed de 60W, dar care are o distorsiune incorporata foarte proasta, motiv pentru care ii trebuie modulare externa. Am zis de el din cauza ca, daca vom veni cu ampuri, vor fi ampuri de genul asta... Trebuie vazut ce mai gasim. In alta ordine de idei, deocamdata planul este : 2 aprilie in Collectors. Il rog pe Burb sa vorbeasca cu cine trebuie si sa intrebe si cum ar fi cu adusul amplificatoarelor. Eu personal inca sunt in dubiu... Nu stiu daca merita sa ne caram cu scule. Experienta se poate transforma in ceva neplacut de zgomotos daca nu suntem atenti...
hihi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 lol. 60W e deja mare rau. eu ma gandeam la ceva de genul 15-20, ca sa nu-i surzim pe aia. ma rog, nu vom canta loud (daca vom canta).
Adi Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ma, sorry dar eu mai mic nu am... Nu trebuie sa-l dai la maxim ca e solid state, nu e pe lampi. Daca se ofera altcineva sa aduca amp cu atat mai bine. Oricum, daca vom canta amplificat vom avea nevoie macar de 2-3.... Nu stiu, incep sa inclin din ce in ce mai mult spre acustic... Spuneti-va parerea.
Guest redmoon_br Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Salutare. Sunt nou pe aici si nu stiu daca am nimerit bine topicul. ideea e ca stau in camin si am inceput o mica traditie de vreo 2 luni incoace. Cam o data la o saptamana-doua ne intalnim cativa prieteni sa mai zdranganim. Asta cu scopul de a mai invata cate ceva. Au fost pana acum 2 intalniri "organizate" si mai multe ad-hoc. Ma gandeam ca daca vrea cineva sa participe sa ma contacteze si ne vedem in Grozavesti (aici stau). Din pacate e spatiu cam mic, dar pana la 10 seara putem sa cantam pe coridor, la o berica. Dupa 10 ne mutam in camera. Ce ziceti?
Dementhor Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 ....tot la rgc e mai mishto....cred n-am mai fost niciodata....dar presimt ca o sa iasa ceva spectaculos ori or sa rada ashtia de mine (dar evit sa cant ) , ori o sa iasa super cantare cu mai marii rgc-ului......in ambele cazuri o sa fie distractie
Guest rhcp_guitarist Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Pana la urma s-a decis ceva?? totusi mai e cam o saptamana..deci ora si locul de intalnire trebuie stabilite.
Adi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ora urmeaza a fi stabilita si vom comunica la timp si daca vom canta "bagati in priza". O sa vin tot eu sa culeg lumea care nu stie sa ajunga. Ca loc de intalnire... hai sa fie in fata la KFC la Unirea. Deci, ca si data trecuta ziceti aici care veniti la locul de intalnire ca sa stiu pe cine astept.
hihi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 aham. deci sa inteleg ca ramane pe 3 Aprilie(duminica) in fata la KFC Unirea ? Hmm... aaa... de data asta, sper sa vin si eu (daca nu cumva mai zice deathwarden ca il doare capu sau nuj ce ). Si interesati-va, si ziceti cat mai repede daca se poate canta cu plugu in
Dementhor Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 LOL, eu am inteles ca a ramas pe 2 aprilie eu dau un raspuns sigur vineri...sper sa nu fie prea tarziu
Burb Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 c am inteles ..e ca ramane p sambata ( 2 aprilie) ....sa vb si cu ala din collectors, sa vad c zice....dar in principiu ....cred ca merge...mai vb oricum
Stefan Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Alo populatie deci ramane pe 2 aprilie in collectors? vb fratilor ca sa stie lumea, eu nu cred ca o sa vin.. de aceea nici nu m-am bagat in vorba.. dar ar trebui sa stiti azi ce se va face, ca sa stie si ceilalti.
Guest rhcp_guitarist Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Eu,in principiu vin,cred ca si cu o amica de a mea.pacat ca e plecat ninja dar macar s-a decis ceva sau...?
Adi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Da. s-a decis. Probabil va fi sambata de la 4. Nu am zis nimic pentru ca asteptam sa vorbeasca Burb cu patronul sa stabilim detaliile. Va zicem exact cand o sa stim.
Burb Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 bai burb nu a vb inca...dar a vb lord-c si a zis patronu ca in principiu e ok...deci cam asa ramane....desi vroiam mai devreme ca la 6 e GALA BLUES SESSION la sala radio 'mihail jora".....si vreau sa sajung.....oricum mai trec io prin collectors zillele astea si va spun exact
Dementhor Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 hmm, ar fi bine mai devreme inca o probelma....se tot intreaba lumea daca va fii electric sau acustic...
Adi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Collectors se deschide la 4. Daca nu cumva au Lord-C sau Burb forta mare de convingere asupra patronului nu cred ca se poate mai devreme. Probabil va fi acustic.
Guest Pheno Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 lol, eram acolo cand a vorbit cu patronu si imi amintesc ca au vorbit de duminica .
yamazaki Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 sal , vreau si eu sa vin , daca e aduc si un amp mic de 15w ,[ un vamp2 daca e nev ] sa inteleg ca e sambata in collectors , pe unde e collectors asta?
Adi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Collectors este in zona lui Big Mamou. Pe o straduta vizavi de tribunal la Unirea. E oarecum greu de gasit. O sa postam o harta, dar cred ca e mai eficient cu locul de intalnire. Eu o sa va astept la KFC la Unirea la ora 16 sambata pe 2 aprilie. Din nou, regula este sa spuneti aici care dintre voi veniti la locul de intalnire ca sa stiu pe cine astept. Daca cumva va anuntati prezenta acolo si nu mai puteti ajunge sau intarziati va rog dati un mesaj la 0745014823 semnat cu username-ul de pe forum. Adica la fel ca si data trecuta. Lista se deschide in momentul asta si se inchide sambata pe la ora 14. Cei care va hotarati mai tarziu ma puteti contacta si la telefon in ziua cu pricina daca a trecut ora de inchidere a listei. Deocamdata se pare ca vom canta din nou acustic. Cei dintre voi care pot aduce o acustica sunt rugati sa procedeze ca atare. Orice schimbari in program vor fi anuntate aici. Bai, cat de formal am fost cu postu asta Bineinteles ca a trebuit sa-l stric la sfarsit spunand : Bai, cat de formal am fost cu postu asta Yamazaki.... daca te hotarasti sa vii la punctul de intalnire te rog sa nu-mi mai tragi teapa si de data asta
yamazaki Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 man sorry , da nu am vrut sa iti treag teapa pur si simplu nu am putut veni , oricum de data asta vin sigur, deci eu la 16 sunt la kfc unirea. vreau doar sa stiu daca vin cu ampu ?
Adi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Deocamdata nu are sens sa vii cu el... Te anuntam noi daca se schimba ceva
Recommended Posts